Regulament
Bloguri

am observat ca..

- barbatii se exprima verbal mai greu decat femeile
- desi suntem pe un site numit matrimoniale care te duce cu gandul la legaturi de durata, barbatii au senzatia ca e un site de cautare de relatii sexuale imediate, fara efort sai si mai rau, responsabilitate
- consider ca a vrea, a gandi sa faci sex/dragoste nu e nimic rau; e chiar minunat si sanatos numai ca viata noastra nu e o acuplare permanenta. deci o relatie barbat-femeie trebuie privita in ansamblul ei, nu numai ca o eventuala sesiune de f..ai.
- barbatii tineri abordeaza femei cu mult mai in varsta; daca sunt refuzati au de zis ca varsta nu conteaza si ca lor le plac persoanele mai in varsta...fraza stas! un strop de simt al ridicolului, de bun simt si de demnitate cand esti refuzat nu v-ar strica, v-ar creste chiar stima de sine.
- cu totii alegem si cu totii refuzam. la urma urmei, cautam o singura persoana cu care sa ne potrivim; nu e nimic rau in faptul ca suntem diferiti; ceea ce ingreuneaza insa cautarea e lipsa de autencitate; fata de propria persoana si implicit fata de ceilalti
- ce simplu ar fi daca am recunoaste fair ceea ce cautam si sa tinem cont si de parerea celor de sex opus..
ce simplu ar fi daca ne-am lua in serios mai mult... femeile vor protectie si sunt facute pentru a se darui. dragi barbati, gasiti doar un strop de empatie, incercati sa va pese macar putin dar in mod real de ceea ce au ele nevoie, protectie, ghidare si veti gasi calea spre sufletele lor; implicit veti primi si daruirea trupeasca pe care v-o doriti atat de tare.
- orice om vrea sa faca dragoste, fie barbat fie femeie. intrand in intimitatea sufleteasca si mentala a unei femei, intimitatea ei trupeasca va fi o urmare fireasca..dar ajungeti acolo doar comportandu-va ca ceea ce sunteti creati=barbati=indivizi umani cu cromozomi xy, purtatori de penis desigur, dar mai ales cu caracter barbatesc.
- cel mai important organ sexual al femeii, e creierul. acolo odata cucerite, femeile va vor oferi tot ceea ce va doriti. numai ca nu se pot cuceri singure..ca altfel de ce ar mai fi nevoie de voi ..
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza carutasu

carutasu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Lume_lume, chiar iti pierzi timpul cu doamna cu fund de top. Ea vrea sa aiba totdeauna ultimul cuvant; nu intelege ca oricare barbat cauta la o femeie anumite calitati fundamentale: frumoasa, desteapta, inteligenta. Frumusetea, spunea un politician in urma cu zece ani, este o mare calitate la femei. Putem vedea femei frumoase indiferent de varsta, acestea mentinandu-si atractia printr-un efor care creste considerabil cu varsta. O femeie care nu-si poarta de grija propriului corp demonstreaza lene, nesimtire.
Asa ca Lume... ai si altceva mai bun de facut. Si ai dreptate in privinta exprimarii scrise in limba romana a acestei doamne. Probabil ca roua a diluat cerneala.
matrimoniale - membru fara poza

roua

  • Publicat Acum peste 2 luni
dialogul este imposibil cu d-alde tine..se loveste inevitabil in otrava ce o emiti indiferent cum si ce formulezi.
renunt. prefer intelepciunea renuntarii la incercarea de comunicare cu..un om de lume ?? )))
p.s. cand acuzi despre modul meu de utilizare al limbii romane, incearca sa observi ca aratand cu degetul spre mine, celelalte trei sunt indreptate catre tine
pfuah !! renunt..renunt..e total inutil...ramai cu ce asterni ..
matrimoniale - membru fara poza

Lume_lume

  • Publicat Acum peste 2 luni
Roua, nu voiam ca discutia sa degenereze. Vad ca pomenesti implicit si de prostul care moare de grija altuia. Cu siguranta nu mor de grija ta, deci nici de grija posteriorului tau. Ca mintea ta scartaie (ca si fundul; ca si scrierea in limba romana), ramane sa te corijezi. Inclusiv limbaju-ti!
matrimoniale - membru fara poza

roua

  • Publicat Acum peste 2 luni
happy)
uite, pentru ca esti asa grijuliu ( nu te impacienta, fiecare e dator o moarte, de pilda, cainii mor de drum lung ), am sa-ti impartasesc unul dintre beneficiile unui cur mare, ca al meu: cei care isi cauta partenera dupa marimea feselor, am sansa sa ma evite; economisesc astfel timp si energie, viata .. . ma pot concentra pe directiile frumoase si compatibile
happy
succes si tiehappy)
matrimoniale - membru fara poza

Lume_lume

  • Publicat Acum peste 2 luni
Roua, eu mi-am exprimat o pozitie si nimic mai mult. Nu e vorba despre incrancenare. Sa traiesti sa iubesti!
Si... o sa slabesti!
matrimoniale - membru fara poza

roua

  • Publicat Acum peste 2 luni
happy multumesc de grija insistenta pentru kilogramele mele in plus. daca nu va e cu banat, imi rezerv dreptul de a actiona asupra mie insami conform propriilor reguli happy
slava Domnului ca suntem diferiti !
fiecare are dreptate totala...dar doar in universul propriu. mai greu e cand incercam sa comunicam si sa gasim asemenari intre doua universuri ce isi cauta tovarasia. chiar si incercarile de mitocanie sunt foarte bine-venite caci dau dovada evidenta a personalitatii celui ce le propaga. happy
bunul simt..creativitate...empatie...respect..si multe asemenea..pentru cei ce le suna cunoscut e ok. pentru ceilalti e la fel de ok. de ce atata inversunare ?
matrimoniale - membru fara poza

Lume_lume

  • Publicat Acum peste 2 luni
Miss roua, nu umblu dupa posteriorul dvs. Dar trebuie sa pricepeti ca niciun barbat nu este atras de supraponderal, indiferent cat de inteligenta/desteapta ar fi. Sunteti convinsa de acest fapt, dovada existand in poza pe care v-ati pus-o la profil.
Pozitia dvs. pe acest blog exprima un sentiment de frustrare, sentiment generat de partea-va corporala supradimensionata. Asa ca luptati cu kilogramele, mai dati ceva jos; poate ca n-o sa fiti ca in poza de la profil dar, daca reusiti sa fiti gratioasa, e OK.
poza florin_P

florin_P

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sunt de parere ca sunt caractere diferite , preferinte diferite si obiective diferite . Sunt si fete si baieti care probabil cauta doar o aventura , sa faca chat ..sa se cunoasca mai bine etc . Consider ca nu prea ai cum sa-i judeci pe oameni pt ceea ce vor sa faca cu viata lor sau cu ceea ce vor sa faca pe matrimoniale.ro happy Eu sincer mi-am facut cont pt a face chat cu tipi si tipe pt a lega prietenii ..si poate si doar poate voi gasi o fata cu care sa vb atat de deschis incat sa o invit la un suc , o plimbare sau orice i-ar placea sa faca ..peace winking
matrimoniale - membru fara poza

roua

  • Publicat Acum peste 2 luni
draga vagician, era vorba in tot ceea ce am scris despre comunicare si acceptare..relationare cu tot ceea ce suntem, de la ceea ce gandim , facem sau f..em.
dar oare, un barbat asa generos ca tine sa nu-si poata gasi locul sub soare ? nu te-a invitat nimeni in patul meu si nici vreo coaja de paine nu mi-ai oferit..oare la care parte te-ai simtit asa vexat ?arta de a fi barbat, nu o are oricine, e drept, dar se poate invata. iar intelepciunea de a fi femeie, de asemenea. iar viata o sa-ti demonstreze si practic, ca nu ramai vesnic tinerel, subtirel, sprintenel. ai doar putintica rabdare caci vine ei anii si peste tine..important e ce culegi din trecerea lor. iti doresc sa inveti sa fii om de caracter, mai mult decat reusesti acum.
matrimoniale - membru fara poza

roua

  • Publicat Acum peste 2 luni
daca ar fi o disputa si daca punctul final ar fi la mine..as opri-o
eu o vad ca pe o insuficienta dorinta si putintza de relationare/comunicare
e atat de trist sa monologhezi intr-un dialog ..
sper totusi ca acest blog sa fi avut vreo contributie printr-un suflet de om
mie mi-a oferit confirmarea ca exista oameni ce gandesc similar cu mine..ceea ce da curajul si confirmarea de care toti avem nevoie..
cu totii vrem sa contam..macar in viata unui partener loial, a copiilor...