barbat fara poza

Aeternum

Varsta:
47 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Brasov,
Romania 
Sunt cel ce sunt. happy tongue big grin winking Ce sa mai scriu? Nu stiu. Nu mai stiu. Chiar!
poza claudiurat07

claudiurat07

Varsta:
60 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Oradea,
Romania 
responsabil .sentimental. sensibil. ,sportiv.familist docil ,tolerantcuputine vicii si cateva principii bun gust si mult bun simt ami place sa comunic,caut persoana pt o relatie serioasa casatorie
poza Co_dacc

Co_dacc

Varsta:
49 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Am 1.60...ochii caprui...par castaniu...50 de kg....sunt tandru...comunicativ...doresc relatie serioasa..eventual casatorie
barbat fara poza

dallpedro

Varsta:
44 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Oradea,
Romania 
cauta-ma daca vrei sa ma cunosti.............
poza Danu09

Danu09

Varsta:
48 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Oradea,
Romania 
Inaltime 180, greutate 67 kg, brunet, ochi caprui. Sunt o persoana aproape normala, optimista si sper sa gasesc o femeie de casa cu care sa ma pot intelege, sa ne casatorim si care sa accepte sa vina sa locuiasca la mine.
poza Ferestean

Ferestean

Varsta:
43 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Borsa,
Romania 
Am realizat in urma cu catva timp cat este de important sa ai pe cineva care sa-ti fie permanent alaturi, sa te sprijine, sa te linisteasca, o persoana in care sa ai incredere si sa i te deschizi, sa nu ai nici-o retinere in a vorbi cu ea si cel mai important sa sti ca te iubeste si va fi acolo pentru tine la orice ora.
Sunt inca un novice, deoarece am atat de multe de invatat, dar in acelasi timp consider ca am trecut prin multe si stiu destule pentru varsta mea, acelasi lucru spun multi din jurul meu, poate m-am maturizat prea repede, dar nu mai pot da inapoi.
Daca inca visezi cu ochii deschisi la lucruri care, probabil, nu se vor intampla atunci inseamna ca esti un copil sau infantil? De ce multi oameni cred asta? Eu sunt de parere ca prin a visa, omul isi gaseste un refugiu, se ajuta pe sine trecand mai usor peste anumite lucruri, de ce este rau sa visezi? Nu inteleg. Mie-mi imi place sa visez si sa imi imaginez multe, ma ajuta sa capat mai multa incredere in mine,ma ajuta sa ma linistesc si sa ma regasesc din nou, pentru ca mi se intampla sa uit cine sunt.
Sunt o fire optimista, iar acest lucru ma ajuta de multe ori. Consider ca viata este frumoasa si o vad ca pe un joc de strategie, daca sti regulile supravietuiesti, daca nu, ori te predai ori esti ingenuncheat.
Increderea in sine, vointa si perseverenta sunt lucruri de care ma folosesc atunci cand imi doresc ceva, bine, poate mai putin increderea in sine care o folosesc in mai multe imprejurari. Nu ma ghidez dupa niciun motto, insa am citate cu care sunt intru totul de accord. Multe persoane, la prima vedere, ma considera cu nasul pe sus, dar cei care ma cunosc sunt de parere ca nici pe aproape nu sunt.
Cred ca unul dintre defectele mele, de care nu stiu daca voi scapa vreodata, este ca ma deschid si ma daruiesc oamenilor prea repede. Daca ma atrag si consider ca sunt de incredere, imi dau drumul imediat, insa m-am inselat de multe ori si inca nu mi-am putut invata lectia.
Cred ca sunt o persoana interesanta, dar numai daca ai anumite lucruri in comun cu mine, ca sa poti vedea, catusi de putin, viata prin ochii mei.
barbat fara poza

Jagdhund

Varsta:
62 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Braunschweig,
Germania 
caut o relatie serioasa bazata pe sinceritate si respect reciproc,im place natura si vinatul
barbat fara poza

lucatony_44

Varsta:
56 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Oradea,
Romania 
Intre DA si NU se nasc atatea intrebari, atatea indoieli, atatea dorinte si atatea asteptari incat, de cele mai multe ori, riscam sa nu cuprindem intre ele decat o lunga si apasatoare trecere a timpului. Cand doua maini se ating si-si simt caldura, cand doua priviri se suprapun si-si citesc raspunsurile, aceasta distanta dispare ca prin vraja. Si-atunci zambim uimiti de cat de usor e sa fim eroii din povestile cu miracole. Am vazut de atatea ori asta, am si trait-o, de ce e asa de greu s-o credem din nou? Eu cred, incearca si tu.......!!!!