poza Cornelia

Cornelia

Varsta:
63 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Deva,
Romania 
Sunt o persoana vesela si optimistă. Nu agreez singurătatea, dar din nefericire sunt singura. Mi_ar plăcea să am un partener care să îmi fie alături si cu care să împart bucuriile si lucrurile mai putin plăcute.
IMPORTANT : nu agreez minciuna, falsitatea, relele intentii, aventurile fara rost. Cei care sunt in situatie rog sa se abtina.
poza Maria334

Maria334

Varsta:
49 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Constanta,
Romania 
"Oamenii se caută. Se caută neîntrerupt. Zile. Săptămâni. Luni. Ani. Iar atunci când se găsesc... Se împiedică! Se împiedică unul de celălalt. De ei înşişi. De orgolii, de aşteptări, de temeri. Unii dintre ei nu se vor mai întâlni niciodată în această Viaţă. Păcat..."

Onoarea, cuvântul şi greutatea promisiunii au acum variante adaptate situaţiei, croite pe măsura interesului sau a dezinteresului fiecăruia. Şi, mai ales, tehnologia poate fi cel mai facil ,,kit” la îndemâna oricărui laş care se respectă...
Imi place sa comunic cu oameni inteligenti dar care au si inteligenta inimii, oameni ce au o adanca intelegere a vietii,cu spirit ferm si deopotriva ,decenta si gingasie sufleteasca.
Îmi plac persoanele independente, care știu ceea ce își doresc si care pot să realizeze ceea ce își doresc, persoanele cărora le place să comunice, care pot să dezvolte empatie și afecțiune într-o relație!
If it fails, is it not love in the first place. True love bends, but it never breaks.
poza Mony36

Mony36

Varsta:
41 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Cham,
Germania 
Sunt o femeie modesta, si simpla. Acelasi lucru astept si de la partener.imi place sa imi traiesc viata frumos si sa calatoresc.