elefant.ro

Regulament
Bloguri
Bre, vad ca va molesi rau caldura degetelele, ca nu va mai arde de scris nica interesant p-aci... Mde.
Si pentru ca ieri, discutind cu cineva, si nu, nu-i persoana d-aci de pe Matri!, pe tema prieteniei si a fidelitatii conjugale, mi-am amintit de niste chestii petrecute cu ceva multi ani in urma, zic sa va povestesc si voua, s-aveti motive sa va dati cu parerea in lipsa de altceva mai bun.

Si cum va zic, se facea ca cel mai bun prieten al meu si cea mai buna prietena a mea, oameni cu care ma stiam de pe la virsta de 9 ani, traisera in adolescenta o mare iubire.
Da' mare, nu gluma, iubire d-aia inceputa chiar de pe bancile scolii generale.
Si soarta facu ca taman pe vremea cind amicu' terminase liceul si-l saltasera in armata, iubita lui sa reuseasca sa paraseasca tara. Jale mare, tragedie mai ceva ca-n Romica si Julita sau Tristu` si Isolda... da' asta e, timpu' trece, ranile se vindeca, si pe la 21 de ani tipu' se insoara.
Nimereste o nevasta faina, desteapta si de gasca, o pun ei si d-un copil pe repede-nainte, toate faine si oke, mai trec asa fro 2 ani.

Eeee... si intr-o zi ma trezesc io ca suna telefonu' si ce credeti voi ca-mi aud urechile?
Taman vocea fostei lui mari iubiri si a celei mai bune prietene a mea .
Va dati seama, mare bucurie pe capu' meu, bla bla bla si bla bla bla, pe scurt tipa ma intreaba de fostu', pe care nu-l mai gasise la vechiu' numar de telefon, io o pun la curent cu situatia lui, o simt pe tipa ca nu prea suride la aflarea vestilor, da' intr-un final tipa imi zice ca-i in Romania, venita in excursie la munte 2 saptamini si ca musai vrea sa ne vada p-amindoi, da' mai mult si mai mult p-al ei fost iubit, si ca, data fiind situatia amicului, sa fac io cumva sa venim la munte macar o saptamina...

Bre, belea mare! Io inca nu eram insurat pe vremea aia, da' eram deja pe felie cu viitoarea actuala fosta napasta, iar amicu' avea fomeie si plod de crescut, n-avea timp de excursii mai mult sau mai putin amoroase.
Da' na, aveam o problema si trebuia s-o rezolv cumva.
Bre, va dati seama ca am avut ceva batai de cap cu constiinta, daca e oke treaba, daca s-o fac sau nu, ca nevasta amicului era mult prea oke ca sa merite asa ceva, de copil nici nu mai zic... da' intr-un final am ajuns la concluzia ca amicu' e singuru' in masura sa decida, iar prietenia indelungata dintre noi trei ma obliga sa-i ajut.
Asa ca ma duc fuga la amic, ca stiam ca-i singur cu copchilu' si cu nievasta la munca, schimbu' doi, si ii zic povestea.
Si dupa citeva pahare de discutii astuia ii suride ideea si incepem sa planificam.

Oke, am reusit destul de greu sa facem in asa fel incit sa ne imbirligam consoartele, care erau colege si bune amice, fara sa para nimic suspect si am petrecut o saptamina la munte.
El si ea mai mult imbirligati in camera lor si io mai mult ametit pe pirtie, ca d-aia nici n-am invatat sa schiez!, iar seara depanind amintiri la gura sticlelor de vodca.
Intr-un final ne-am despartit tristi, ea a plecat in occidentu' ma-sii si nici ca ne-am mai vazut de atunci cu tipa. Io cel putin am mai vorbit doar de fro 2 ori la telefon cu ea.

Eeee... si anii trec, amicu' cu nievasta, io cu napasta, toti, sase d-acu, ca intre timp ma inmultisem si iobig grin, prieteni buni si foarte apropiati in continuare.
Si vine si lovilutia si iar trece timpu', iar soarta face ca, intr-un spatiu si timp in care nici amicu' si nici napasta mea nu erau prezenti, sa bag de seama ca a lui nevasta isi cam face mai mult decit ochi dulci cu un tip. Mde.
Si nu stiu cum se face, tot soarta probabil!, ca oleaca mai pe seara in spatiul si timpul respectiv, probabil ametit fiindbig grin, se intimpla sa ma impiedic si sa ma tin taman de clanta usii de la camera de hotel a tipului si in inertia caderii sa intru doi pasi inauntru...
Unde, normal si firescolling on the floor, dau peste vestita fiara cu doua spinari, aia de care auzisem pomenindu-se prin povestile batrinesti.big grin

Fac io oleaca de scandal, ca na, era musai sa apar onoarea de familisttongue a amicului, da' pina sa apuc sa incerc sa-l arunc pe geam pe tip, da' si oleaca distras de sinii amiceibig grin, tipa ma domoleste si incepem un dialog mai civilizat. Si nu stiu in ce masura m-au convins doar argumentele ei sau a contat si faptul ca-l acoperisem si pe el in escapada de la munte, treaba e ca, desi la un moment dat amicu' mi-a zis ca banuieste ca-i rasar niscaiva cornite, io nu i-am confirmat asta niciodata.
Si porm toti am trait fericiti, iar io am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea.

iMorala povestii? : "Bine faci, bine gasesti!"
Si poate si aia cu "Binele facut se intoarce inzecit", ca s-a intimplat sa fie nevoie sa ma acopere si ei, ambii amindoi!, in citeva rinduri.olling on the floor

P.S.- Au divortat dupa fro 20 de ani de casnicie, la fro 3-4 ani dupa mine, da' nici ei si nici io pe motive de infidelitate.tongue
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum 13 zile
Cercetătorii englezi au stabilit că stabilitatea într-o relație crește direct proporțional cu vărsta !!! loser

https://i.postimg.cc/gj1yMSZn/97676342-4 … n.jpg
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum 13 zile
Tu ești capul răutăților. laughing
matrimoniale - membru fara poza

Cocosila

  • Publicat Acum 13 zile
Nasol. Da` insistă, că te-nvață nevoia!big grin
Nț, io-s burlac, restu` au parteneri stabili de ceva ani buni, da` nu-s luați legal.
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum 13 zile
In primul rand, nu mai pot cu limba asta. Un ceva in limba română nu găsești și tu pentru avatar? Am coșmaruri, gândesc noaptea in limba engleză. Nu pot sa o învăț și basta. Nu mă ajută creierii. Dibuiesc eu ceva, ceva să zic, însă nu înțeleg neam ce spun ăștia. O ard în scris cu translate -ul să răspund și eu unor amice de pe fb.
Așa. Despre povestioara ta. Maaams ce îmbârligătură!
laughing
Deci, dintre voi patru, este careva căsătorit acum?
Dacă nu, pai cum rezolvăm problema?
elefant.ro