elefant.ro

Regulament
Bloguri

Teorie, sau teoremă?

Notă - Pentru o mai bună înțelegere și evitarea oricărei scuze de genul: „N-am știut, că n-am citit pîn-la capăt!”, deocamdată acest text va apărea la începutul fiecărei postări făcute de mine, urmînd a fi mutat la finalul ei sau eliminat doar atunci cînd voi considera că a fost pe deplin înțeles.
Necitirea lui implică asumarea tuturor eventualelor consecințe.

Citiți cu atenție și încercați să înțelegeți strict cele expuse în textele postate fără ca, eventual revoltați de text, să reinterpretați subiectul textului după bunul plac sau să puneți în gura și mintea autorului cuvinte sau idei pe care acesta nu le-a expus clar în textul prezentat.
Este posibil ca ele chiar să existe, dar nefiind expuse în text și cititorul neavînd dovezi clare că ele ar exista, atunci toate presupunerile bazate pe ipoteze și deducții personale reflectă doar ce există în mintea cititorului, nu neapărat și a autorului, iar comentariile la adresa lui și nu a textului e posibil să fie ignorate.

Considerați textul autorului ca un act de creație, mai mult sau mai puțin ficțional, care poate prezenta acțiuni, fapte, întîmplări și personaje posibil asemănătoare cu unele reale, chiar reale sau o combinație a acestora.

Unele lucruri prezentate sau cuvinte folosite în text pot „deranja” anumiți cititori mai „sensibili”, dar cît textul, parțial sau în totalitatea lui nu contravine legilor în vigoare, regulamentului Matri și bunului simț, voi ignora orice obiecție la natura și prezentarea subiectului.

Considerînd textul un act de creație, ar trebui să fie de înțeles că acesta nu poate fi pe placul tuturor, așa cum se întîmplă și în muzică, pictură, film, etc. și poate displace profund eventualilor posibili cititori puritani, pudibonzi și ipocriți, care, prin nota de față, se pot considera avertizați.

Atîta timp cît textul nu nominalizează clar persoane dovedite a fi reale sau nu expune personaje care prin prezentare sau o acțiune bine definită pot fi ușor recunoscute și cărora le poate aduce eventuale prejudicii, orice asemănare cu persoane reale este, datorită tiparelor umane comportamentale, presupusă a fi pur întîmplătoare, iar eventualele asemănări sau asociații făcute de către cititor nu implică în nici un fel autorul.

Autorul este buntongue , relativ tolerant și deschis oricărui fel de discuție civilizată, chiar mai „înfierbîntată” fiind ea. Dar nu va tolera niciodată atacul verbal direct sau indirect asupra altor persoane în cadrul acestor discuții.
Violența verbală nu este tolerată și voi elimina din discuții orice fel de accese de „mînie”, proletară, religioasă sau de altă natură, cu excepția în care le consider justificate ca fiind în folosul meu sau în defavoarea celui „mînios”.big grin

Atenție!
Uneori textul poate prezenta personaje, idei, fapte și întîmplări care pot avea impact emoțional.
Prin avertizarea aceasta autorul nu poate fi considerat responsabil în eventualitatea unor traume apărute în rîndul cititorilor mai sensibili și care ignoră acest avertisment.

________________________________ ________________________________

Teorie, sau teoremă?

Pornim de la faptu` că noi, bărbații, în 99,9% din cazuri luăm startu` în viață puribig grin și predispuși să divinizăm fomeia cît om trăi. De acord, da? Oke atunci.
Iar voi fomeile, sunteți pe parcursu` vieții noastre cele care ne creșteți, educați și ne sunteți partenere.
Sau mă rog, foste partenere.big grin Oke? Oke...

Așa că la o adică, prin asocierea celor două chestii spuse mai sus, noi bărbații, viitorii „porci”, suntem fix taman cum ne-ați crescut și educat sau cum ne-a făcut să fim experiența de viață dată de relațiile cu voi.
De unde rezultă, pe bază de cauzalitate, că sunteți singurele de vină c-am ajuns să ne considerați „porci”, și că pînă să ne acuzați pe noi pentru așteptările înșelate de care aveți parte, ar cam trebui să-ncepeți să vă păruiți între voi, nu?
Oke atunci, hai, să vă văd!, cine începe?olling on the floor
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum 11 zile
Ziua buna! Liniște. Eu acus am terminat treaba. Am terminat-o, impropriu spus, ca treaba nu se termina veci oricâtă ai face.
matrimoniale - membru fara poza

Cocosila

  • Publicat Acum 12 zile
laughing Cred că mai repede ceva neam de girafă.
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum 12 zile
laughing
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum 12 zile
Eu nu sunt porc ... eu sunt capricorn !!!worried
matrimoniale - membru fara poza

Cocosila

  • Publicat Acum 12 zile
Continuările astea mă bucură Coană, că din frîntură-n frîntură și din te miri ce aluzie/discuție apar legături care-mi amintesc din ce în ce mai multe lucruri crezute uitate, care la rîndu` lor atrag altele. Și cum de ceva vreme-s bunic, d-aia-s amator de aduceri aminte, mă cam bate gîndu` să le pun în ordine, poate peste ani, citindu-le, i-or folosi la ceva ăluia mic.winking
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum 12 zile
Nu exagerez mult, nu?
Că uite ce continuări are povestea.
happy))
matrimoniale - membru fara poza

Cocosila

  • Publicat Acum 12 zile
Exagerezi Coană, a durat vreo săptămînă să mă obișnuiesc cu pierderea, mai ales că era ceva ce nici n-am avut. Și vreo 3-4 luni să recuperez pierderea, că uneori îs insistent, uit că-s superficial de fel.big grin Și vreun an s-o pierd iar, c-am plecat în armată, și na, ochii care nu se văd...
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum 12 zile
Cu Carpați mi-am început și eu aventura. laughing
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum 12 zile
Da' cu pierderea ei nu te-ai obișnuit nici până azi, c-o pomeniși.
laughing
matrimoniale - membru fara poza

Cocosila

  • Publicat Acum 12 zile
Da Sweet, voi. Că io de ex., am trecut de la Kent la Carpați d-ala împuțit, cînd de supărare c-am văzut-o cu altu` pe cea căreia io îi trăgeam clopotele și ea mă ducea cu zăhărelu`, am băgat un pachet de Carpați și-o sticlă de rusească. Greu mi-a fost...
Bine, doar a doua zi, că pe urmă m-am obișnuit, și cu alcoolu` și cu Carpațiu`.big grin
libris.ro