elefant.ro

Regulament
Bloguri

Progresiv CT 2

Oke, scuze de întîrziere, da` acum gătai și trebile pe ziua de azi.
Și cum v-am zis aseară, urmează continuarea poveștii. Că dacă am promis e musai. Mai ales că de cînd mă știu io, zic că într-un fel sau altu` n-am lăsat pe nimeni nesatisfăcut.
Zic io. Că nu prea am primit critici... Sau măcar am încercat din răsputeri. Sau așa-mi place să cred, că satisfăcui tot ce era de satisfăcut.
Sau așa e musai să cred, indiferent de alte păreri, măcar doar ca să mă simt io împăcat cu mine!tongue
În fine.

Și cum ziceam aseară, era musai, oarecum mai mult la rugămințile și dorința mamei decît a meabig grin să plec și să salvez prințesa din labele nesătule ale rockerilor decadenți, și s-o aduc pe calea cea relativ dreaptă.
Și eventual și acasă. Chestie care nu mă deranjă, că oricum altceva mai bun n-aveam de făcut.
Așa că a doua zi, cu două perechi de chiloți, slipu`, un blug și vreo trei tricouri luate în rucsac, luai drumu` mării. Plus vreo 3-4 sticle de vodcă și 10-15 pachete de Naționale, că nu găsisem Carpați d-ăla bun.

Și-am tras tot în Mangalia, la tătăroaica mea, că era mult mai ieftin decît la hotel.
S-a cam crucit ea, vorba vine!, că m-a revăzut după doi ani, și singur!, da` după ce am depănat oleacă poveștile din ultimii mei doi ani la o sticlă de vodcă și-a revenit din șoc.
N-am avut noroc să prind cameră liberă, da` tătăroaica, suflet de mamă, m-a cazat p-un pat de campanie, pe holu` din fața dormitorului ei.big grin

Pe seară tîrziu, în timp ce io tot depănam cu Anica, ajunse și tătaru` acasă de la cherhana, motiv de mare bucurie, pentru el!, așa c-am terminat și restu` de vodcă ce mai rămăsese. Nu aia din sticla începută, ci din toate sticlele aduse de mine.big grin
Da` nu pe burta goală, că între timp Anica ne făcuse chiftele de pește și șnițele de calcan, cu cartofi piure și salată verde. Bun rău!
Bine, mai ales că nici nu prea mai știam ce mînc, și chiar nici nu mai conta că mie nu prea-mi place peștele...olling on the floor

A doua zi și mai spre spre prînz, după o cafea de contrabandă, că tătaru` făcea rost din port de cafea verde, pe care Anica o prăjea, cafea d-aia țeapănă, de vorba poietului: stătea lingurița drepți în ceașcă!, m-am dezmeticit și io. Și-am purces spre stațiuni, din aproape în aproape și din crîșmă-n crîșmă, pe unde auzeam io că se cîntă muzică mai decadentă, nu șlagăre comuniste.
Normal că n-am nimerit din prima, nici crîșma și nici stațiunea, că nu rezistam la mai mult de 3-4 cîrciumi pe searăolling on the floor, așa că abia după vreo trei sau patru zile și vreo 15-20 de locante, din trei stațiuni, s-a nimerit de-am găsit prințesa.

Nu-mi mai amintesc acum fix unde, Olimp... Neptun... da` e oarecum scuzabil datorită anilor de trecură. Bine, nici atunci nu prea mai știam chiar la fix pe unde umblam, că-mi erau drumurile cam șerpuite rău.big grin
Important e c-o văzui. Pur oarecum întîmplător, că era tîrziu, taman ce ziceam să prind ultima cursă de „trenuleț” spre Mangalia.

O văzui. Nu chiar din prima, și nu că m-aș mai fi uitat special după ea, că oricum aveam văzu` oarecum blurat, da` urechile mi-au prins ceva acorduri de Pink Floyd.
Care pe vremea aia nu exista la noi, din cauză de directive.
La care Pink Floyd io nu rezist, mă... în ele de directive, îs mai ceva ca Ulise la cîntecu` sirenelor!olling on the floor
Așa că după ce m-am luat după urechi, că de cap eram deja luat, am ajuns la o terasă aproape pustie, unde niște unii chinuiau niște chitări, o baterie și-o clapă.

Acolo, la o masă, lîngă scenă, era și ea. Bălea.
Nu știu fix la care dintre denaturații ăia bălea, da` părea ruptă de realitate.
Și-am început să bălesc și io. Da` nu la denaturați, nici la ea, ci la muzică.big grin

Pe scurt, io mi-am luat larevedereș-unprazverde de la tătăroaică, Adi și-a sunat mama, io am picat, iar!tongue de erou, apoi Adi a primit bani prin mandat poștal ca să avem de întors acasă.
Da` nu ne-am grăbit, așa că am mai bălit împreună încă vreo 2-3-4 săptămîni, habar n-am fix cît, cît timp a ținut șușaneaua celor de la Progresiv TM.
Timp în care am ajuns să bem, să mîncăm și să dormim la grămadă, în camerele lor de hotel, și pe banii „statului”, care stat îi plătea să se producă în folosu` clasei muncitoare venite la relaxare în concediul de odihnă.big grin

Nu-mi mai amintesc bine de ei, și nici cu cine a dormit Adi, cu mine nu, cel puțin nu atuncibig grin.
Io-mi amintesc doar de Vlad, adică Vlady Cnejevici, că eram cam de-o seamă, și era haios, cam ca mine.big grin Da` n-am dormit împreună!olling on the floor

P.S.- Și scuze, că mă luai cu vorba și uitai de scopu` postării inițiale, Puszy și bikinii polonezelor. Atunci, în vara aia, împreună cu ăia de la Progresiv TM, am aflat și io care-i treaba cu bikinii polonezelor, și care-i circuitu` lor în natură, de la purtătoare la cumpărătoare.big grin
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Cocosila

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mda, e clar.crying În `95 deja aveam copil de 8 ani, nu mai umblam pe la Costinești. Unde de fapt n-am fost decît de vreo două ori în viața mea, că nu-mi pria mediul, prea mulți viitori ingineri și chimiste.big grin
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cred că era în 95. Deja începuseră să apară și la noi diverse... stimulente.
matrimoniale - membru fara poza

Cocosila

  • Publicat Acum peste 2 luni
Asta după modelu` personal, că și la mine se cam îmbîrligă...big grin
Bine, în final nu prea contează, că ce-i îmbîrligat, îmbîrligat rămîne, indiferent de corectitudinea sau succesiunea întîmplărilor.
matrimoniale - membru fara poza

Cocosila

  • Publicat Acum peste 2 luni
Iris, precizează dacă poți, aproximativ, anu` întîmplării, altfel nu-mi pot imagina scena în mod relativ real și corect.
Iar Adi cre`că ar fi oarecum confuză, ar avea atîtea de povestit încît pe alocuri s-ar putea îmbîrliga amintirile.laughing
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sunt curioasă cum ar povesti Adi întâmplarea. De fapt, m-am gândit la asta pentru că mi-am amintit de ceva. Cumva pe subiect. Într-una din veri, la Costinești, am întâlnit o rockerita. Și pentru că îmi tot povestea despre mediul în care își petrecea timpul, am rugat-o să mă ducă și pe mine în grupul cunoștințelor ei. M-a dus într-o noapte la un fel de ring de dans în aer liber. Muzica, luminile, felul în care se mișcau dansatorii, totul îmi dădea senzația aia de straniu, de ireal pe care o ai uneori în vis. Era un gen de fascinație amestecată cu teamă. Am stat o vreme să ne uităm la ei și când au început să se bage în seamă cu noi, am plecat. A fost ceva inedit pentru mine, de asta îmi amintesc. Ea poate nici nu-și mai amintește.
matrimoniale - membru fara poza

Cocosila

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://youtube.com/watch?v=GpBOoPrlDsM
Despre ce vorbim? Privește poza. olling on the floor https://postimg.cc/rzwT1zx2
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Baniciu era exclus din trupă la vremea mea.....winking
matrimoniale - membru fara poza

Cocosila

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cu Baniciu s-a pupat și mama!olling on the floor
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://youtu.be/zrw0oFv7sbI

pt Ame
și eu nici nu spun cu cine am stat la masă, am dansat, m-am pupat......big grin
matrimoniale - membru fara poza

Cocosila

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mde. Așa-i cînd ești mic...big grin Io mereu am fost în două luntrii, greu de decis, Sfinx și Phoenix.
Bine, Aldea e, adică a fostsad clar cel mai bun la chitară, fără discuție. https://youtube.com/watch?v=-8xNjqKr_Zo
libris.ro