elefant.ro

Regulament
Bloguri

Biko. Because Biko...

Originalul https://youtube.com/watch?v=-LwbSeZx990
Varianta „internațională” https://youtube.com/watch?v=jWNEr4eHL18

Pe vremea cînd eram io mic, sau nu chiar mic, relativ mijlociu să zicemtongue, exista o emisiune de-i zicea „Din muzica popoarelor”. Poate ăia mai babalîci își amintesc de ea. Că io nu-mi mai amintesc la fix dacă la început era doar la radio și ceva mai tîrziu au băgat-o și pe la TV, da` oricum, io eram fan.

Și tot ascultînd io, în 99,9999999% din cazuri fără să înțeleg „din vorbe” ce ascult, am ajuns să înțeleg altceva. Și anume că muzica e poate singurul lucru pe care noi, oamenii, ajungem la un moment dat să îl avem în comun ca mod de exprimare „universal” înțeles, indiferent de locul nașterii, culoarea pielii, limba vorbită, mediul social sau educația primită.
Și am zis poate, asta pentru că e clar că instinctu` zecsual e ăla care-i chiar comun tuturor, și e și ușor de exprimat/înțeles. Cu toate variațiile lui, mai mult sau mai puțin acceptate.big grin
Și oarecum mi s-a confirmat „înțelegerea” prin `78, sau `79-`80, nu-mi mai amintesc la fix, cînd am văzut „Întîlnire de gradul III”, asta după ce io avusesem una de gradu` II. Bine, nu s-a confirmat, da` măcar am înțeles c-ar mai fi unii de gîndesc ca mine.big grin În fine, nu contează, deja trecem la alt nivel.

Da` nu amintirea emisiunii sau a filmului contează acum, nu d-aia postai, ci faptu` că observ că pe aici nu vă mai exprimați în nici un fel, nici măcar prin „music”, cum vă plăcea s-o numiți. Nașpa.
Chestie de care-s oarecum confuz.
Că nu știu ce să cred, ori ați trecut la un nivel superior și v-ați învățat cu beneficiile singurătății, ori ați dat în depresie. crying
Mde, treaba voastră. Că io de exemplu, nu prea-s de de acord cu vorba maisuspomenitului, cum că e mai bine să mori pentru o idee, decît să trăiești pentru o idee care va muri. Cel puțin nu cînd e vorba să mori de urît și plictiseală!
Io, de vă arde au ba să schimbați ceva, vă dau asta: https://youtube.com/watch?v=4zDeBIA-vQ8
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Cocosila

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://vimeo.com/manage/videos/54836144 … 61441 Acu` vreo 10 ani intrau peste mine în casă, da` de cînd am prea multe pisici nu prea mai vin...sad
matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Să dau apă la moară cârcotașilor hee hee.
O pereche de rândunele își construiesc de zor cuib sub polatră day dreaming, voi avea ciripit zilnic.
poza Emill

Emill

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://youtube.com/watch?v=IeMupWDzQxI
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vrei, nu vrei, schimbarea tot vine. Nimeni nu rămâne în aceeași stare la nesfârșit.
poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum peste 2 luni
salut. incerc cit mai scurt.
1. frumoasa muzica. si da, muzica sensibilizeaza si uneste, indiferent daca intelegi textul sau nu. personal, rar sint curios despre ce este vorba in cintece.
2. intr-un fel, sau in multe cazuri, nu merita sa mori pt o idee. multi au murit pt dreptul la vot iar in ziua de azi destul de rar se intimpla sa voteze mai mult de 2/3 din cei cu drept la vot. exemple sint nenumarate in privinta drepturilor omului, libertate egalitate, fraternitate... pe de alta parte, mai traiam noi acum in democratie, atit cit este, fara jertfele inaintasilor?

nu stiu ce sa dau la schimb. doar ca sa fiu cumva pe subiect,
https://youtu.be/S4kzGhDEURA

si fara vre-o tangenta,
https://youtu.be/d8_fLu2yrP4
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Colivă !!!!hypnotized
poza Vrajitoarea_din_Orz

Vrajitoarea_din_Orz Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Să nu uitați protecția solară.
libris.ro