elefant.ro

Regulament
Bloguri

Întîlnirea cu destinul

Ajun de An Nou.In Marele Oraș un El si o Ea se pregăteau.Pentru ce?Că doară erau singuri.Fiecare în casa lui.Poate triști,sau doar melancolici.Si totuși.Mai trecuse un an de singuratate.An in care dragostea nu daduse buzna in vietile lor.
El isi facuse la repezeala o friptura la cuptor.Salata o luase de la o firma de catering.Si invatase,ca nu era greu,sa prepare un tiramisu clasic.Terminase pregatirile si grijuliu dereticase prin bucatarie si casa!Sa vina Anul Nou si Doamne feri' sa fie dezordine!Acum se gandea, daca asa singur, sa mearga sau nu sa vada artificiile din centru!
In alta parte,ea, binenteles meticuloasa(îi placea tare mult sa gateasca,dac-ar fi avut si pt cine ar fi fost fericita),încheiase pregatirile.Salata de piept de pui,somon si preferatele ei ,eclerele ,alcatuiau meniul care ,acum ca-l facuse,nu o mai multumea.Nu se incumetase sa prepare macarons.Totusi nu a rezistat si le-a cumparat de la o cofetarie din mall.
Bine ca era de acord ca se va duce sa vada spectacolul de artificii.
Ora22.30.Oamenii incepusera sa se stranga in piata din centru ,sa vada feeria.Cei mai multi erau in grup.Dar uite si doi un El si o Ea,singuratici nu neaparat tristi ,care asteptau numaratoarea inversa.Iar la ultimile secunde el isi facu curaj si se apropie de ea!"La mulți ani" își urară și se sărutara!Apoi ciocnira paharele cu șampanie!Apoi"Bună!,Bună!Si rasera.Inceput promițator,isi spuse el!Ea doar zîmbi.Eu sunt Alex,spuse el!Eu sunt Gina,zise ea!Ce mai e de spus?Ca amandoi au inceput frumos anul.Mai departe nu stiu ce a fost,ca doamna care mi-a spus, doar pana aici a depanat firul povestirii.Ceva ma face sa cred ca a fost happy!
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza
Moderator

pustietate_in_floare

  • Publicat Acum 5 zile
big hug
matrimoniale - membru fara poza

Maria_

  • Publicat Acum 5 zile
Eu cred in destin.Daca nu as mai crede,m-as consola cu singuratatea.
matrimoniale - membru fara poza
Moderator

pustietate_in_floare

  • Publicat Acum 5 zile
Mary , povestioara numai buna pentru oameni singuri. daca e intalnire cu destinul happy

cat despre eclere versus macarons , merg pe eclere happy - de la cofetarie, desigur
matrimoniale - membru fara poza

Maria_

  • Publicat Acum 5 zile
Nu ai mai fi tu daca nu te-ai indoi,nu as mai fi eu ,daca as întelege tot.
Chiar,daca as intelege oleaca mai mult, m-as fi autoexilat intr-un loc cald si verde.Dar cum am doar un neuron si ala aproape inghetat am ales sudul,Polul Sud.
Adela,ai dreptate!big hug

Ari,big hug Nu stiu,dar probabil mai au timp sa incerce!
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum 5 zile
Sărut fuse, mâncare avură, de început o începură bine...fericiți fură?
Adică au fost?
Că o dădui pe oltenisme.
laughing
matrimoniale - membru fara poza

kaywaykla

  • Publicat Acum 5 zile
...``ca doamna care mi-a spus, doar pana aici a depanat firul povestirii``,nu ati scris matale?....sau fiind asa de veche povestirea nu mai stiati de unde o stiti si ati crezut caaaaa...
...mancarurile sunt solicitante si grele pentru a fi invatate,nu mancate, pentru compartimentul de logistica culinara al siteului,adica ala care se ocupa cu aniversarile si din care fac parte nume de cod Adana si Pustietate si care la fiecare aniversare baga tor-turi,da poate omu are nevoie de o pereche de pantaloni ca nu are,ce sa faca cu tortul in c...gol?
...si mi-am dat seama ca nu aveti decat telefon cu fir,sunteti inconfudabila,puteam sa jur ca ie d-ala cu disc!

Oare ati inteles ce am vrut sa scriu?...ma indoiesc!
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum 5 zile
Trist, cand singuratatea nu este dorita este deja o povara pe care vrei , nu vrei, o cari dupa tine chiar de anul nou. De multe ori o umpli cu tine, cu ce vrei, ce iti doresti, ce ai, o alini cu bunati sau cu speranta dar , important este ca o .."traiesti" si speri.
Morala...chiar de esti singur spera, du-te , incearca si, nu refuza un pahar de sampanie si un sarut !glasses
matrimoniale - membru fara poza

Maria_

  • Publicat Acum 5 zile
Buna dimi!
coffeecoffeecoffee

Sa repetamhappy ba nu ,sa clarificam.
Unobig grinoamna nu mi-a povestit ce si cum cu revelionul.Avand in vedere ca intamplarea o stiu de vreo doi ani,faci matale socoteala.Nu-ti trebuie abac,folosesti destele de la maini.Daca nu-ti ajung,le mai si pe cele de la picioare.
Duebig grinaca sunt solicitante si grele,mancarurile,in cazul dvs,luati un colebil inainte de a manca.
Trebig grine ce-mi zici dumneatale aici,cam seamana cu telefonul fara fir!Eu nu stiu de astea.Ca am doar telefon cu fir!happy
Quatro:S-au sarutat fara .O uitasera acasa.Si nu s-au mai intors sa o ia ca sa se pupe cu masca.

O zi cu spor!bee
matrimoniale - membru fara poza

kaywaykla

  • Publicat Acum 5 zile
Uno:Sigur ie vorba de alt revelion,nu de asta.
Due:Va rog sa o rugati pe dna gina sa ii mai arate dnei moderatoare care se ocupa cu aniversarile,ce si cum, cu deserturile,chestii pentru a preintampina pe viitor neclaritati...mancaruri nu ie cazul,sunt prea solicitante si grele.
Tre:Sa i spuneti dnei care v a povestit ca mai ie unu pe aici care ne povesteste din ce a auzit si pe care il iubim nespus.
Quatro:S au sarutat cu masca sau fara masca?
matrimoniale - membru fara poza

Maria_

  • Publicat Acum 6 zile
Cred ca daca mi s-ar rupe incaltarile si de plimbare nu m-as satura niciodata!
libris.ro