floria.ro
poza Blackangel2020

Blackangel2020

Varsta:
52 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Atena,
Grecia 
Nu ma intereseaza cei insurati sau in relatii.... Bafta multa.. va rog nu mă deranjați cei care nu fotografii la profil..... mulțumesc.....
poza christin

christin

Varsta:
61 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Respect si iubesc frumosul,bunul simt,decenta si sinceritatea .Doresc o relatie de prietenie de lunga durata
femeie fara poza

GI1

Varsta:
53 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Sunt o persoana simpla,imi place sinceritatea si caut o relatie pe cat posibil serioasa!
femeie fara poza

karmen76karc

Varsta:
44 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Bacau,
Romania 
O relatie sanatoasa si armonioasa nu exista pur si simplu, ea este co-creata de cei doi parteneri prin comunicare, atentie, afectiune si contributie.

Comunicare
Atunci cand partenerul tau iti vorbeste, asculta-l cu atentie, fara sa intri in ofensiva sau defensiva. Daca este nemultumit de ceva, nu inseamna ca tu nu esti suficient de bun sau ca te invalideaza pe tine, ci pur si simplu incearca sa-ti transmita ceva din trairile si parerile sale. Un lucru bun ar fi sa vorbiti despre o singura problema o data si sa va focalizati pe ea pana ajungeti la un consens.

Nu ajuta la nimic sa va atacati si sa aduceti ca argumente in favoarea fiecaruia greseli din trecut sau nemultumiri din prezent - de exemplu "dar si tu ai facut / dar si tu esti ...". Un astfel de dialog nu face decat sa adanceasca problemele, partenerul care avea ceva de comunicat nu se va simti ascultat si veti genera un conflict inutil care va poate indeparta unul de celalalt.

Atentie si afectiune
Una dintre principalele dorinte ale oamenilor in relatii este sa primeasca (si sa ofere) atentie si afectiune. Intimitatea pe care o simt cu un partener de viata este o nevoie psihologica a fiecarui om. Gaseste-ti timp pentru partenerul tau, petreceti momente frumoasa impreuna si nu pune relatia pe ultimul loc, dupa ce te-ai ocupat de toate celelalte probleme pe care le ai. Arata-i cat de mult il iubesti si il pretuiesti, in fiecare zi, deoarece este cea mai importanta persoana din viata ta. Sau nu?...

Contributie
Tu cu ce contribui la consolidarea si evolutia relatiei voastre?
Cum simte partenerul tau ca faci parte din viata sa?
Cum il inspiri tu pe partenerul tau?
Pentru ce il admiri tu?
Toti oamenii isi doresc sa isi impartaseasca viata cu partenerul lor, sa-l simta implicat si interesat.
De asemenea, oamenii isi doresc sa se simta inspirati de partener, sa-l poata admira pentru ceea ce este si pentru ceea ce face el.

O relatie este mereu dinamica, in continua schimbare si pentru ca ea sa reziste in timp este nevoie ca ambii parteneri sa fie implicati si interesati, atat unul de celalalt, cat si de evolutia relatiei de cuplu.
erotic24.ro
poza Lady_a

Lady_a

Varsta:
36 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
SOCIALIZARE,PRIETENIE,UN MOD DE A ALUNGA RUTINA COTIDIANA,EXCLUS BADARANII,NU RASPUND PROVOCARILOR IEFTINE SI CELOR FARA 7 ANI DE ACASA.
poza Luana01

Luana01

Varsta:
43 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
" Nu este suficient sa iubesti,este necesar ca aceasta iubire sa fie primita,acceptata si chiar amplificata de celalalt "
poza Lylyana

Lylyana

Varsta:
52 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Piatra Neamt,
Romania 
Dacă vrei o prietena drăguță, isteață, spontană, să descoperim împreună fericirea, bucuria, dacă-ți place natura, soarele, muntele, dacă-ți place să râzi, dacă știi să dăruiești...timp...suflet...
Prefer persoane din zone apropiate și de vârstă apropiată.
Rog aventurierii să se abțină!
poza Melancholie

Melancholie

Varsta:
49 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Targu Neamt,
Romania 
Ești fericit când cuiva îi pasă de durerile, temerile și visurile tale. Când cineva te iubește așa cum ești, cu toate imperfecțiunile tale. Când cineva îți spune că poți reuși chiar dacă restul lumii nu crede în tine.
Ești fericit când ai cu cine împarți un imperiu. Sau un colț de pâine. Căci îți este aproape și la bine, și la rău, și când lucrurile sunt ușoare și când sunt urâte.
Ești fericit când știi că poți spune ceea ce gândești fără a fi judecat ori când poți să te porți cum simți pentru că ești înțeles de cineva.
Ești bogat când ai fericire.
Jurnalul unui Adam