Regulament
Bloguri
Astazi vom incerca o postare tehnica. Cu instrumente, metode si reguli, pentru a gasi fericirea intr-o relatie, alaturi de fiinta iubita, dupa care am tanjit atat de mult. Ma rog, daca nu vom gasi fericirea, poate vom avea macar o relatie multumitoare. Sau, cel putin, vom avea o relatie.
Glumesc, bineinteles. Daca aveam aceasta reteta, astazi nu mai eram pe aici. As fi avut un job minunat, macar Cupidon as fi fost, si as fi calatorit cu tolba mea prin toata lumea,fara spaime inutile, fara izolare si fara carantina. Poate m-ar fi invitat si pe alte planete, in alte galaxii, ca si ei isi doresc un strop in plus de iubire. Ce viata!
Revenind la miraculoasa reteta, am descoperit intr-un articol, sa ma ierte autorul pentru ca am uitat sursa,o insiruire de atribute pentru o relatie cumsecade. Am incercat sa le completez si sa le pun intr-o oarecare ordine.
Pentru cine face adaugiri sau corecturi pertinente promit un premiu virtual. Nu, nu un pupic, ca nu se cade la varsta mea, as oripila copilasii care citesc, dar un trifoi cu patru foi voi darui fiecaruia, din inima.
Asadar:
-respect reciproc, incluzand onestitate si loialitate,
- sprijin emotional, insemnand efortul de a-l intelege pe celalalt, o buna si constanta comunicare,
- placerea de a fi in compania celuilalt, exprimata prin atitudine si cuvinte,
- intimitate psihologica, adica capaciatea de impartasire a celor mai profunde ganduri si emotii, completata de capaciatea de a accepta si a nu judeca destainuirile partenerului,
- echilibru intre individualitate/independenta si timp petrecut impreuna,
- o serie minima de valori comune,
- placere sexuala,
- fidelitate sexuala.
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza words

words

  • Publicat Acum 5 zile
Referitor la continutul blogului.La teorie avem 10 puncte din ...8 din 6.
Practica lipseste pe ici pe colo.Zic eu in zonele esentiale.
matrimoniale - membru fara poza

rashela

  • Publicat Acum 5 zile
Ester, apreciez raspunsul detaliat. M-ai lamurit.... beton!
poza Geagi

Geagi

  • Publicat Acum 6 zile
De-am fi sinceri , nu ar mai fi nevoie de tot felul de " instructiuni " de la altii . Dragostea ... trebuie sa fie de amindoua partile .
Dragostea e tot , e tot ce este nevoie ... o stii ... ? ... o intelegi ....?... o ai ... ???? ar fi ... " un strop in plus de iubire " ... !
https://youtube.com/watch?v=rOVC4NY8Q-A happy
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum 7 zile
Step, fericitul eveniment s a produs Acum mulți ani și nimic din descriere nu e fake, mai ales că scriu mare cât casa ca NU sunt aici cu gânduri de împerechere!
matrimoniale - membru fara poza

stepintotheair

  • Publicat Acum 7 zile
@PisicaNeagra33
In primul rand, ...Felicitari! Casa de piatra! party ...Concluzionez ca fericitul eveniment s-a intamplat foarte recent si de aceea inca nu apare si in profilul inscris aici.
In al doilea rand, eu scrisesem ca un grad mai mare al complexitatii face mai dificila gasirea partenerului ideal. Insa dificil nu e deloc echivalent cu imposibil. Iti doresc ca relatia ta sa fie una care sa demonstreze chestia asta. happy

@Ji_Ji
Ca intotdeauna, bine punctat! happy ...Chapeau bas!
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum 7 zile
App, dacă fac, din nou, o pauză de 30 zile și nu scriu nimic, la primul comentariu voi primi o anumită replică...
Obișnuința devine plictisitoare, conduce la blazare....poti practica o perioadă tăcerea în sens de ignorare ca modalitate de evitare a escaladarii unei situații simple in una conflictuala, în etapa următoare posibil te întrebi de ce, raspunsul evident nu il detii, asa ca ai de ales sa ignori și să nu ripostezi...bine la un moment dat desi aparent minor, vei reactiona uman și nu ca un buddha înțelept, adică mai pe românește iti vor sări dracii!!
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum 7 zile
Aoleu! S a răcit iadul jur!
Am expus cândva ideea mea cum bărbatul alege căsătoria raportat la evenimente din viata și la cercul social si partenera din acel moment și mi s a spus atunci că " e cel mai prost comentariu din istoria Matrix!!!
poza Ji_Ji
Moderator

Ji_Ji

  • Publicat Acum 7 zile
Stup happy
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum 7 zile
Gooodddd morning Vietnammmmm!

Una faina pentru voi :

https://m.youtube.com/watch?v=UlzgdQNwny … NwnyQ . Enjoy! cowboy