Regulament
Bloguri
Am fost plecat vreo trei zile ca sa-mi iau tigari din Jakarta ca la Doha era închis,si sa ma întâlnesc cu cercetătorii mei nebritanici din Probolinggo de Surabaya. Trebuia sa ne apucam serios de treaba si sa studiem noi in amănunt pe COVID asta,dar mai ales efectele globale pe termen lung ale Dânsului. Dânsu’ fiind Covidu’,ca așa-i zicem noi. Nu cred ca e greșit,ca doar si frații noștrii moldoveni de la Balcautii de Suceava sau Broștenii de Neamț ii zic Dânsu’ si la topor.De aia din Vaslui nici nu mai zic.Da pe când ne-am apucat noi mai serios de munca,eu a trebuit sa parasesc tabăra de cercetare din cauza de avioane,care au început sa li se gate kerosenu,tocmai acum când petrolu e pe degeaba.Eu cre’ca tot un efect al Dânsului este. Totuși am reușit sa tragem unele concluzii foarte importante,urmând ca restul lucrărilor sa le dezbatem online.Va prezentam si dumneavoastră după cum urmează:

1. Am încercat diverse scheme de tratament împotriva lui COVID dar deocamdată sunt slabe șanse. A mai rămas ca colegii mei de cercetare nebritanici sa prepare o palinca din semințe de palmier,ca cu asta de prune rezultatele au fost doar un pic mai bune decât cele cu plaquenil,dar tot degeaba. Le-am lăsat toata tehnologia si procesu de fabricație step by step si ei o sa-mi trimită rezultatele după perioada de fermentație. Deasemenea am studiat dinamica si codul de multiplicare a virusului,si concluzionam ca de acum încolo va apărea cam așa ca iphonul,in fiecare an cate un număr -doua.De COVID.Ceea ce implica purtarea permanenta a măștilor de protecție care încet-încet vor clăpăugii urechile purtătorilor. Aceasta clapaugeala va duce la niște modificări genetice de adaptare,iar noile generații vor avea urechile mult mai depărtate de cap. Deci imaginea de ansamblu va fi cam ca la Yoda ala din Razboiul Stelelor.

2. Am verificat științific si nebritanic posibilitatea de transmitere a virusului de la om la pisici,si invers,si este adevărata.E adevărat si recunosc ca pe alea negre,pisicile zic,nu am încercat,din cauza de ghinion. In consecința,iubitorii de pisici vor fi obligați sa atașeze masti de protecție micilor feline,tot așa,prinse după urechi,ceea ce implicit va duce spre readaptări genetice,si următoarele generații de pisici vor avea urechile cam ca niște cockeri spanieli,ceea ce le va cam afecta auzul spre bucuria micilor rozătoare care vor prolifera. Alea negre inca au șansa sa ramana tot așa,adică negre,daca nu se sparge ghinionul cumva.

3. Bineînțeles ca si designul vestimentar va evolua in pas cu noile trenduri. Cele care tin cat de cat la imaginea lor,vor trebui sa asorteze geanta cu masca si pantofii cel puțin,altfel va fi bârfita la scara blocului de la doi metri distanta,ceea ce va face ca bârfa sa se extindă si la scările vecine,mai rapid decât noul virus. Pentru barbati,linia curea-masca-pantofi va fi un „must have”,daca vor sa aibă succes. Ceasul poate fi unul mai ieftin,ca oricum nu se prea evidențiază din cauza mănușilor de protecție. Marile branduri,pe care nu le menționez aici din cauza de Google,au început deja modificările liniilor de vestimentație. Modelele care vor prezenta noile linii vestimentare,vor trebui sa aibă fata rotunda si nasul proeminent,pentru a evidenția mastile de protecție. Deci mai încet cu dieta,care duce si la îngustarea si alungirea fetei.

4. In ce privește tradiționalismul romanesc,si aici vor apărea unele transformări. Nunțile tradiționale vor fi puțin mai lungi,ca după ce se fura pantoful stâng,apoi pantoful drept,va urma furtul mastii miresei,bineînțeles cu acordul celor de la DSP. Muzicanții vor trebui sa vina cu POS,deoarece nu se va mai accepta plasarea banilor in arcuș,sau lipirea lor pe frunte,pentru ca se știe,banii sunt o cale de transmitere a virusului. De asemenea,darul va fi înmânat numai prin mijloace electronice. Centuristele si cele care isi fac veacul prin preajma diverselor hoteluri,vor fi obligate sa folosească POS pentru plata serviciilor,ceea ce le va cam influenta cifra de afaceri in mod negativ,pentru ca mulți mușterii vor renunța,din cauza de extras de cont verificat,care ar putea avea efectul răcirii ciorbei,sau mai rău,primirea de tigăi in cap.

5. Cercetarea isi va îndrepta atenția spre dezvoltarea măștilor pentru diferite activitati. Așa ca nu va faceți griji,va apărea cat mai curând masca pentru băut bere,masca pentru băut vin,sau masca pentru mâncat înghețata,precum si pentru multe alte activitati mai mult sau mai puțin relaxante. Chiar si masca pentru spart bănci este inclusa in proiectele de viitor. Totuși,țin sa atrag atenția in cazul ieșirii la restaurant cu consoarta,amanta,nevasta,iubita, exista riscul sa pleci cu alta acasă,din cauza de masca,bineînțeles,nu ca ai vrea tu sau ea….Asta pana apare masca dedicata pentru cupluri,dar nu este inclusa inca in proiectele recente,din lipsa de cereri.

6. Promovarea examenelor de capacitate si bacalaureat va înregistra o scădere substanțiala,pentru ca de acum încolo,băncile școlilor vor fi regândite pentru o singura persoana,si amplasate la o distanta de 2 metri una de alta. Asta nici nu e chiar așa de rău,in acest fel mulți vor trebui sa se reorienteze spre aptitudinile pe care le au,si ne va fi mult mai ușor sa găsim un instalator,zugrav,zidar,mecanic, pantofar,croitor,etc,atunci când avem trebuința,si nu mai trebuie sa aducem de prin Burkina Faso sau Vietnam,ca noi nu mai avem decât ingineri care spală vase pe la italieni.

Eu cu echipa mea de cercetători nebritanici,chiar daca respectam distanțarea sociala de vreo 11000 de km,ne vom continua munca neobosiți,si nu vom precupeți nici un efort pana nu punem Covidu’ asta cu botul pe labe. De asemenea vom continua studierea efectelor globale ale pârdalnicului de virus,si atunci când vom avea confirmările științifice ale cercetărilor noastre,va vom informa prompt,cum am făcut-o si acum. Stați acasă,ca avem noi grija!

P.S.
Nu mă căutați la sursa,ca inca n-am publicat pe wikipedia.

P.S.S
Eu speram sa iasă un pamflet…
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cred că a găsit costumul potrivit pentru izolare. hee hee
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bună dimineața! happy

La mulți ani, Gicuță! glassesbottle
Să ne trăiești, că ne trebuiești!
big hug
matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum peste 2 luni
0,0244 Nop, pandemie big grin
matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Gata că acu am citit una la fel de gogonată, moarte asistată a celor bolnavi de demență, iar nu o să pot dormi. sad
Noapte bună!
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Noapte bună !!!wave
matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Gică nu o spun eu, o spune worldmeterul, datele le poate vedea oricine.
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nop... ești o măncăcioasă !!!silly