elefant.ro

Regulament
Bloguri

Midnight show

Ca sa fie pentru miezul nopti, nu indraznesc sa adresez decat o intrebare: Voi astia care aveti pe cineva in pat si va asteapta cu fata sau cu spatele: ce ALTCEVA cautati, in afara de KAMASURtA?

Dar nu vb cu somnabuli. La fel cum nu vreau sa deschid astfel de discutii (cartii sau boabe), insa, personal ma roade o curiozitate: Daca eu n-as fi scris, tu pe cine ai fi citit? sau Daca eu n-as fi fost, tu pe cine ai fi iubit? Daca eu nu te-as fi suparat, tu pe cine ai fi injurat (descarcat)? Daca nu EU, atunci cine? happy

R: Da, ma alint, ca pot si stiu cum. tongue Dar in acelasi timp vreau sa te cunosc si atunci cand razi, dar mai ales atunci cand te Ienervezi. De obicei aleg sa pun aici intrebarile la care nu am raspuns sau nu ma incanta (ori nu-l stiu), dar ca sa respect REGULAMENTUL de ordine interioara, incerc sa va raspuns si eu la intrebari: In locul meu as fi putut sa-l citest pe un_om_simplu sau pe un Do`m Professor, s.a.m.d. d'oh As fi iubit pe cineva care ar fi meritat. big grin De obicei ma cert si ma descarc in fata lui D-zeu (d-zeu meu, adica EU) Daca nu eu, SIGUR ar fi fost altu. tongue

Pana data viitoare va las o melodie: http://youtube.com/watch?v=zokDVNZWmDM ...doar versuri.
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum 6 zile
Afara de kam a sutra, eu cred că tandrețe se caută, acele momente de liniști uneori zgomotoase înfășurate in vată de zahăr cu fire trase caramel și tăceri vorbite doar in priviri, mâinile tale incalzite in mainile si sufletul ei, în special iarna- eu cred că asta le lipsește multor, si asta se caută- tandrețe, afecțiune, alint de pe tâmplă până pe obraz, și timp oferit unul celuilalt- nu reproșuri, țipete, bătut din picior- de asta duce lipsă aproape întreg mapamondul, si?cui ii prisosește vreodată așa ceva, cui?! te recunoști ?!

winking
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum 7 zile
Asa-i cu miezul noptii, nici treaz nici adormit dar, cateodata trupul doarme mintea-i razna !!!olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

Maria_

  • Publicat Acum 11 zile
De obicei noaptea vine inspiratia ,cand nu e somn.Sau un film pe net ,gen "prinde-ma daca poti!"Si mai vine si linistea.Noaptea toti nervii se duc la culcare!Ca trebuie sa fie odihniti pt a doua zi.
libris.ro