Regulament
Bloguri

Teambuilding (film)

Auzisem de ceva vreme de el, dar nu mă grăbeam să îl văd. Chiar dacă mi se păruse amuzant filmulețul promoțional, nu îl găsisem chiar așa de captivant încât să mă facă să vreau să văd mai mult.

Ieri însă cineva a zis "hai să-l vedem, am auzit de el c-ar fi controversat". Bine, am zis, treacă de la mine, mă uit și la prostia asta.

Da, e o prostie, în sensul de frivolitate, neseriozitate. Dar spre surprinderea mea, am râs mult. Nu în prima parte care începe destul de slăbuț și m-a făcut să zic gata, vulgaritate la greu, nejustificată, plus glumițe firave. Pe urmă însă m-a prins. Și am râs la mai toate aiurelile ce s-au zis acolo. Am și strâmbat un pic din nas, recunosc, dar în mare parte am râs. Finalul e destul de siropos, cu toată tenta de ironie adăugată, dar până la urmă de ce nu? Speranța moare ultima și poate fericirea e la un pas distanță.

Nu țin neapărat să-l recomand, nici nu îl recomand adică, fiindcă nu cunosc sensibilitățile fiecăruia. Sunt multe înjurături, clișee, stereotipuri. Eu am râs și când s-au luat de bucureșteni, și când au glumit pe seama altor regiuni. Da, cred că Bucureștiul e o regiune. happy)

În fine, poate sunt influențată și de faptul că nu am avut așteptări. Oricum, nu am simțit că am pierdut timpul uitându-mă la el. L-a mai văzut cineva? Ce părere aveți?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Geagi

Geagi

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am văzut un film , acum de curînd , unul … fără nici o imagine vizualizată pe ecran . Doar prezentat , pe scenă .
Incredibil , nu ? Filmul copilăriei de mult . Și nu sunt singurul ce a simțit asta . L-a mai văzut cineva ? Voi ce ziceți ?
https://youtu.be/oGEWSjHsVs0 happy
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu am avut așteptări în sensul că nu aveam pretenții, având ca experiență și comedia românească recentă la care m-am plictisit. Mie mi-a plăcut pentru că am râs. M-am gândit că poate îi amuză și pe alții. Asta e, a fost, a trecut. happy Vedem dacă se mai discută despre film peste 10 ani.

Simon, așa e, nu e ceva surprinzător. Totuși, e un personaj feminin care reușește să își depășească temerile și ajunge să conducă o mică firmă, plus aluziile la cele 50 de umbre. Bine, nu am văzut filmul, dar am auzit că despre așa ceva ar fi.
poza Geagi

Geagi

  • Publicat Acum peste 2 luni
Așa-i , cel mai bine ar fi să nu ai așteptări ce ar putea fi influențate de neprevăzutul ăla inocent de vulgar și frivol .
https://youtu.be/C5r6zzo5hFY happy
matrimoniale - membru fara poza

simon01

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am vazut si eu filmul aseara. Nimic neasteptat. Tendintele actuale de globalizare si corporalizare, deculturalizare pe plaiul mioritic. Se vede ca, cel putin deocamdata, corectitudinea politica de hollywood nu este aplicabila si la noi, nimic din valorile LGBT+, BLM, eco, green, feministe, doar masinile electrice ale celor din Cluj, pentru cine a remarcat. Se pare ca elementul autohton, geto-dacic si crestin ortodox e greu de bagat sub presul liberal si neo-marxist. Inca ne plac femeile si femeilor barbatii, barbatul e seful puternic, multe personaje au familii cu copii facuti, probabil pe cai naturale. Nu suntem occident, inca, si poate ca e mai bine asa. Astia suntem, astia defilam!
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum peste 2 luni
Păi vedeți că vă certați cu serverul? olling on the floorwhew!
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum peste 2 luni
Și eu am văzut un serial turcesc "femeie în înfruntarea destinului".
Cu cine vorbeam le spuneam cât de impresionată eram de felul cum joacă acei copii. Jurai că e real și nu un rol.
matrimoniale - membru fara poza

markus_d

  • Publicat Acum peste 2 luni
Blue ...in definitiv nu tu te-ai inselat , mai degraba regizorul ! nu ai de ce sa fi suparata , ne-am amuzat , mai temperat
este adevarat ca un film bun inseamna bani multi dar si talent din partea regizorului si scenaristului ...
Profesia de actor nu inseamna si un succes garantat ... de exemplu Louis de Funes avea naturalete , expresivitate
si la inceput a fost tabacar ....pianist ....si mult mai tarziu actor . Regizorul trebuie sa stie sa faca un actor sa fie cat mai
intrat in piele personajului ...si multi actori actori romani sunt mai intai VIP-uri ai apoi actori ...cu care lucrezi greu ca regizor !
am urmarit cum multi actori isi spun replicile asa de parca ar vrea sa scape de ele , ca intr-o scena de teatru ...nu-i gresit ?

https://youtu.be/9rZiQ2_KH9U
expresivitatea si naturaletea , mimica ,gesturile in completarea unui rol sunt foarte importante, aici avem o fetita in rolul unui personaj minor mut ... si fara sa cunoasca vreo Scoala de teatru se integreaza in rol perfect ...natural ! ( ea se afla accidental
intre mama naturala de care fusese abuzata si de care fuge pe toate caile posibile si mama ei vitrega de care se ataseaza
neconditionat - in clip cu mama ei vitrega ,care normal se considera responsabila , la inceput sa gaseasca familia fetitei )
coffee
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sug3stiv, nici măcar nu știu cum arată Dorian Popa. Brenciu și Vârciu da, știu cum arată, dar nu mă interesează existența lor. Teambuilding cu colegii de bloguri? Nu știu cum ar fi. În afară de cineva să plătească pentru cazare și băuturi, mai e nevoie să existe în comun și sursa de venit de unde se plătesc ratele, că așa era în film.

Am sperat ca subiectul să fie motiv de amuzament. M-am înșelat, din păcate.
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
alexducu, bună seara și cum se spune: gusturile diferă. happy
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Earth, de Brenciu doar am auzit, știu cum arată, dar nu l-am urmărit, nu știu detalii despre el. Apare doar câteva minute în film.