Regulament
Bloguri
Nu am mai scris in viata mea un blog pana acum. Acesta e primul. Incerc o noua experienta. Ca mersul pe bicicleta. Sau ca zborul cu avionul. De inotat nu stiu. Poate intr-o zi. Acest site mi-a oferit posibilitatea de a scrie blog-uri. Asa ca am luat-o.
Suntem pe un site de matrimoniale. Incercam sa comunicam, sa socializam, sa cunoastem oameni noi. Poate viitori parteneri, pentru restul vietii sau doar pentru o perioada. Destine singulare ce tind spre refacerea unei dualitati sufletesti. Cautam sporadic sau continuu, unii doar asteptam. O jumatate, sau un intreg. Carand un bagaj emotional mai mare sau mai mic. Asa ca suntem aici.
M-am inscris pe acest site de vreo cativa ani. Cu momente de inactivitate mai mari sau mai mici. Ce au depins de increderea mea in mine si in ceilalti. Tin minte"Descriere proprie", piatra de hotar a unui profil. Pai ce sa scriu despre mine? Ce as putea scrie despre mine? Si ce ar vrea altii sa stie? Daca spun ca sunt normal, nu intereseaza pe nimeni. Normalul nu mai e la moda. Multi au avut relatii normale si au ajuns aici. Nu mai vor o alta. Sa spun ca sunt anormal? Atunci as putea detine recordul la mesaje necitite. Sa nu mai pomenesc de inexistenta celor primite. Deci cum pot fi? Am hotarat sa ma inspir de pe alte profiluri. Am descoperit diferite strategii: descrieri fizice, descrieri psihice, citate sau filosofii proprii. Interesanta e strategia divagatiei: las pe altii sa ma descopere si sa ma descrie. Sau mai interesanta e descrierea care contine ce cauta persoana. Doua dintr-o lovitura. Confuz, mi-am completat descrierea generata de inspiratia instantanee.
Apoi a inceput cautarea. Cuvinte cheie, locatii, varste. Am inceput sa ma simt ca la piata: cerere si oferta. Sa potrivesti partenerii de conversatie in asa fel incat cererea si oferta sa se potriveasca. In ambele directii. Am renuntat. Am incercat alta abordare, trimiterea de mesaje. Dar si acolo am avut emotii. Personal, nu apelez persoane cu care nu am conversat vreodata scriindu-le disertatii pe diferite subiecte existentiale. Apelez inca la acel arhaic "buna". Si am realizat ca unele persoane sunt deja iritate de nevinovatul "buna" si chiar mentioneaza asta in descrierea proprie. Asta mi-a redus arealul de posibili interlocutori.
Am avut cateva dialoguri pe acest site, dialoguri strangulate intr-un final de lipsa intalnirilor in persoana. Ceea ce m-a readus la inceputul cautarilor. Un drum batatorit, insa l-am repornit mereu inarmat cu sperante noi. Deoarece dincolo de esecuri, speranta este cea care ne da determinarea actiunilor.
Am comparat mereu cautarea online a persoanei potrivite precum cautatul melodiei favorite la radio. Stii ce melodie cauti dar nu stii frecventa si cand va fi difuzata. Schimbi mereu frecventele in speranta ca o vei auzi. Uneori esti pe frecventa potrivita dar momentul nu este potrivit. Esti prea devreme sau prea tarziu.
Inca mai schimb posturile din cand in cand. In rest, tin pasul cu viata. Am o lista cu multe experiente pe care nu le-am acumulat inca. Privesc singularitatea ca o oportunitate de noi incercari. Ma simt precum intr-un voiaj in care trebuie sa ma asigur ca am profitat la maxim de calatorie inainte sa ajung la destinatie.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ne cunoaștem foarte bine. Unii știu despre noi ceea ce nici noi nu știam despre noi. laughing
poza Vrajitoarea_din_Orz

Vrajitoarea_din_Orz

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, da, sigur că da!
matrimoniale - membru fara poza
Moderator

Galateea Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Gata, ți-ai pus cenușă în cap. happy Poți trece la nivelul următor. big grin
poza vally72

vally72

  • Publicat Acum peste 2 luni
Incep prin a multumi doamnelor si domnilor care mi-au urat "bun venit" pe blog, poate cu o intarziere inacceptabila pentru unii si imi cer scuze. Vreau sa multumesc tuturor care si-au rapit cateva minute din timpul personal pentru a scrie un comentariu (sau mai multe) la acest blog, indiferent de polaritatea comentariului. Sincer, nu ma asteptam sa starnesc atatea reactii. Citind mesajele, am trait senzatia ca s-a intrunit consiliul blogger-ilor pentru a dezbate actiunile mele (sau lipsa lor). happy Oricum, o experienta noua. happy
Sunt sigur ca multi dintre cei care au comentat se cunosc intre ei de ceva timp, iar un novice ca mine nu ia indraznit sa intervina, disturband karma grupului si disipand farmecul conversatiei happy
Nu am dreptul de a judeca pe cineva si a-l discuta atata timp cat nu il cunosc, dar voi mai indrazni o replica pe ici-colo atunci cand o persoana detine infor**** eronate sau incomplete despre mine si am posibilitatea de a-l ajuta. tongue
Ma bucur ca exista aici pe blog-uri un grup atat de animat si diversificat, multumesc tuturor pentru comentariile de intampinare si prezentare personala si imi pare bine de cunostinta! big hugglasses
poza Geagi

Geagi

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aha ,

Un arhaic de , … “ bună “
Un prozaic de , … “ hei “
Un lingvistic de , … “ ce faci “
Dar spune-mi , … de mă vrei .

https://youtu.be/CaYwMd5uT-8 tongue
matrimoniale - membru fara poza

rashela

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna.
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu cred ca in singularitatea lui, are o pluralitate cu Coci, singurele 2 mesaje fiindu-i adresate precis si fara echivoc! In concluzie si pe cale de consecinta, cel putin eu, voi uzita de sintagma "veni, vidi, am plecat"!
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Despre subiect: nu e așa complicată o descriere personală. Scrii ce îți place și ce nu îți place, ceva de genul flori, filme, fete sau băieți, cântărețe, cântăreți. Nu e ceva esențial, dar ajută la "spart gheața".

În rest, da, e complicat. Vârsta, distanța, și multe altele complică lucrurile. Nu știu să îți dau sfaturi, dacă știam, mi le dădeam mai întâi mie. Mă rog, cred că nici nu ai cerut. Asta e, fiecare cu "singularitatea" lui.
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cu crenWurst ! olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bine, cred că ați uitat că e mare probabilitatea ca în curând să fie obligatoriu să întrebi ce gen și ce pronume preferă interlocutorul, că nici secs nu va mai fi voie să zici. Acum e doar nepoliticos să presupui că o persoană aparține unui anumit gen, mai târziu cine știe cum va fi interpretat. Plus că vom avea de învățat multe pronume noi. Deja există vreo 3 noi în engleză. Asta ca fapt divers. Oricum, nu mă interesează ce gen/secs are/zice că are interlocutorul atâta timp cât discută civilizat.