elefant.ro
poza membru
Regulament
Bloguri

Estetic

M-a intrebat cineva zilele trecute daca poza de la profil mai este de actualitate. M-a amuzat formularea, am vrut sa ii spun ceva piscator, am renuntat.
Poza nu mai reprezinta realitatea. "Realitatea" s-a rotunjit in pandemie. La inceput m-a suparat lucrul asta, raportat la ce se intampla este caraghios sa ma supere, dar...

Intrebare: cat de important este fizicul pentru voi? Ma refer atat la fizicul vostru cat si la al partenerului (potential) de viata. Trasaturi, greutate, inaltime, tonifiere, etc... excludem factorul varsta care, oricum, ne modifica si fizicul.
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza Icar

Icar

  • Publicat Acum 4 ore
Da, pentru mine aspectul fizic in alegerea partenerei devine f important. Ce inseamna asta? Inseamna ca am un tipar bine conturat si imi e greu sa ma abat de la el. Din pacate e si un tipar destul sau chiar foarte de greu de gasit. Cine stie, poate chiar imposibil. Nu ma refer aici neaparat la forme apetisante sau la siluete de model. Ma refer la acel stil de infatisare in care sa emane simplitate, bunatate, gingasie, fragilitate. Impreuna cu un zambet care sa aiba efectul unui ceai de musetel, calmant, sunt pentru mine ceea ce definesc feminitatea. Acest chip e cel pe care o sa il vad in fiecare dimineata dupa ce deschid ochii. Trebuie sa ma bucure ceea ce vad, sa imi continuie visurile placute si dupa realitatea diminetii, sa nu imi declanseze frustrarile mediocritatii, sau in cel mai rau caz, sa ma faca sa-mi doresc sa nu ii mai fi deschis.

Pe de alta parte, in felul asta „elimin“ si „ma elimin“ din multe discutii cu „potential“.
Sunt bucuros pentru felul asta de gandire? Nu...
Sunt constient ca aceasta nisa super ingustata imi ingradeste serios sansele de am gasi partenerul potrivit. Am intalnit dealungul timpului persoane cu un caracter ireprosabil, de care nu m-am putut lega din cauza fixatiei mele pe un anumit tip de fizic.

Cand vine vorba de mine, incerc sa ma intretin, dar nu fac eforturi exagerate in privinta asta. Probabil in subconstientul am asteptarea ca partenera sa aiba o doza mult mai mare de flexibilitate comparat cu gandirea mea ingusta din punctul asta de vedere. Presupun ca asta ma pune undeva in zona superficialitatii si a ipocriziei.

...posibil sa ma sabotez singur...sau poate nu!

PS: legat de afirmatia „e actuala poza?“. Am vazut profiluri cu poze la care se putea vedea si inscriptia digitala a datei cand ai fost facute. Poze chiar din 2007! Care e sensul? Ce misto eram o data? Mai bine fara...
poza RosuPur

RosuPur Online acum!!!

  • Publicat ieri
happy
poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum 2 zile
bine ca n-am ris singur. laughing
poza RosuPur

RosuPur Online acum!!!

  • Publicat Acum 2 zile
Neata,
Alex, am tras o portie de ras. Aveam x variante (pe alese), dar la asta nu m-am gandit. happy))
poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum 2 zile
buna dimineata.
rosulet, concluzia ce o trag din com coanei este ca pe bloguri au ramas doar oameni frumosi care nu au sanse sa-si gaseasca partener, fiind prea preocupati de frumusetea lor. in nota comica. sadbig grinlaughing nu stiu care-i adecvat.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum 3 zile
Noapte vesela sa ai.
poza RosuPur

RosuPur Online acum!!!

  • Publicat Acum 3 zile
Gata. Acum chiar ca plec. Noapte buna. happy
poza RosuPur

RosuPur Online acum!!!

  • Publicat Acum 3 zile
Pisi, esti in dispozitie romantica. happy
poza RosuPur

RosuPur Online acum!!!

  • Publicat Acum 3 zile
laughing
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum 3 zile
Ce chestie si cu maimutoaiele astea, le pun desi eu nu rad deloc. Gata, de acum fara
libris.ro