Regulament
Bloguri

Pritenia, dulce povara

Am mai scris despre asta. Scriu ceea ce cred eu despre prietenie si asa cum se vede ea prin ochii mei.
Nu este o justificare. Este nevoia de a comunica celorlalti cum functionez eu si ceea ce simt.
Dincolo de acest site eu am cativa prieteni. Ei sunt adunati in facebook. Acolo este livingul unde ei ma pot vizita la orice ora. Ei sunt foarte departe. Dar stiu ca oricand pot sa merg la ei, iar ei pot sa vina la mine acasa in viata reala. Casa mea a fost mereu primitoare pentru oricine si-a dorit sa ma vada.
In vreo 12 ani de virtual, cred ca vreo 20 ne-au trecut pragul. Nu am ramas prietena cu toti. Si asta datorita faptului ca daca aveam "prieteni" comuni de virtual existau influente din afara.
Dar ma pot lauda cu cativa prieteni buni.
De ce nevoia de socializare aici, daca am prieteni dincolo de acest site?
Pentru ca sunt casnica si fiind mai mereu singura, deschid acest site si ma simt ca intrand intr-un club al celor care se simt singuri. Toti prietenii mei au alte preocupari care nu includ si acest mediu. Desi candva cu o parte din ei pe site-uri de genul ne-am cunoscut.
Sa va dau un exemplu. Eram pe un chat public. Eram trei femei care ne-am imprietenit. Ne-am vizitat fiecare cu fiecare si ne-am intalnit si toate trei de vreo trei ori.
Cand eram pe acel site ne certam mai mereu. Ca asa este cand isi baga devil coada. Dupa ce acel site s-a desfiintat, lucrurile au stat altfel. Subiectele conversatiilor noastre erau numai despre noi.
Deci am prieteni reali.
Revenind aici pe matri. Am incercat si aici sa imi fac prieteni. M-am ales cu o prietena foarte buna. Dar si ea ca si celelalte este foarte departe de mine.
Am mai incercat si alte prietenii. Nu a fost sa fie. Am fost acuzata ca vina este la mine.
Nu cred asta. Nu o cred pentru ca eu sunt foarte critica cu mine si analizez de zece ori pana sa iau o decizie.
Fiecare avem asteptari de la un prieten. Sa imi spuna mie cineva ca are prieteni care doar ii critica.
Dar suntem aici. In acest mediu. Adevarat ca nu imi place sa intervina nimeni atunci cand incerc sa lamuresc ceva cu cineva. Dar daca si tu esti aici si vezi si imi dai dreptate in particular si pretinzi ca imi esti prieten, nu ai cum sa nu iti spui o opinie si sa ma lasi singur. Chiar daca eu nu iti cer asta.
Exista opinii de bun simt din care sa reiasa ca imi esti alaturi si ca nu sunt asa cum ma vad altii.
Am incercat sa imi fac prieteni, iar daca am vazut ca nu functioneaza acea prietenie m-am retras. Asta nu inseamna sa nu ma mai salut cu acea persoana, sa o urasc sau sa ii dau in cap de cate ori ne intersectam pe aici.
Nu cred in prieteniile in care imi spui ca nu suporti un om, ca nu este genul tau, ca are numai defecte, si tot ceea ce crezi despre el sunt doar lucruri urate, iar peste un timp pretinzi ca mare prietenie ce este intre voi.
Asa o fi. Insa eu asta nu o cred. Oamenii nu isi schimba caracterul. Poate ca imbraca alta haina, dar sub aceasta mantie tot ei sunt.
Am intalnit aici oameni care mi-au incredintat secrete. Ele sunt acolo ingropate si acolo vor muri.
Am fost si sunt si asa voi ramane, un om deschis.
De cand ma stiu, nu am dezamagit pe nimeni tradand increderea in mine.
Nu sunt falsa si nu pendulez intre tabere asa cum am fost acuzata.
Sunt aici sa imi petrec acest timp frumos. Imi spun si eu parerea despre un subiect. Comentez la fel ca ceilalti uneori pe langa subiect. Nu ma supar daca mi se spune sa din partea userului al carui blog este, sa nu mai comentez acolo ca nu sunt binevenita. Este dreptul si optiunea lui.
Dar repet. Sunt aici sa socializez.
Mi-ar placea sa imi mai fac prieteni. Dar daca crezi ca am numai defecte si ti-e rusine cu mine sau sa imi fii alaturi atunci cand am dreptate, atunci lasa-ma asa in legea mea.
Nu sunt genul de om care sa vad porco.iul de mancare in farfurie, sa balacesc prin el doar ca sa mananc o frimitura si apoi sa il arunc, cand stiu ca in lumea aceasta milioane de oameni nu au ce sa puna pe masa si mor de inanitie.
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

lucky_lucky

  • Publicat Acum peste 2 luni
Adabig hug gogosi si un cozonac sa il mananc cald.nail biting
matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si legat de prietenie, poti avea prieteni cu care sa vorbesti rar dar atunci cand ai nevoie si apelezi la ei iti sar in ajutor.
matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu fac parte din nici o tabara, am citit in unele bloguri atacuri mascate la adresa unor useri dar sincer nu ma asteptam sa nu vada cine trebuie sa vada. Poate voi fi din taxata pentru aceasta afirmatie dar asta este.
Prieteni de pe site nu am in real cu toate ca simt ca rezonez cu unii din useri, poate faptul ca nu mai sunt singura m-a facut sa dau inapoi de la intalnirile programate.
Ezo poate vom face candva gogosi impreuna. big hug
matrimoniale - membru fara poza

lucky_lucky

  • Publicat Acum peste 2 luni
Justyoubig hug
https://youtu.be/z7-12iJ8xTM
Gica, nu conteaza cu felinare, fara felinare. Compania conteaza.
Turta dulce pentru halloween, Nop?
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
justme ....nu este mișto !!!happy .... care mișto !!??? thinking
matrimoniale - membru fara poza

justme13

  • Publicat Acum peste 2 luni
asa stiu unii doar sa faca "misto" e ok gica o zi frumoasa iti doreschappy
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Un prieten m-a invitat ieri la un mic restaurant chinezesc , abia deschis ....în Militari , la ieșirea spre autostradă ....cred că au doar vre-o 6 mese ... la intrare au doar 2 lampioane roșii , fără firmă .... de am crezut în primă fază că ...în fine : am crezut altceva !! silly .... măncare excelentă , prețuri ok , servire promptă ...măncarea gătită instant ....multe obțiuni de măncare fără carne ....

PS....morala unică : prietenul la nevoie se cunoaște !!applause
matrimoniale - membru fara poza

justme13

  • Publicat Acum peste 2 luni
lucky, esti asa cum am spus deosebita, toti am avea nevoie de prieteni daca am stii cum sa ii alegem, daca am stii cum sa ii pastram, dar asta nu depinde numai de noi, o zi minunata iti dorescrose
https://youtube.com/watch?v=uf1ii4klUKw