ZAMBETUL: Cât de mare este puterea lui pentru suflete, pentru dragoste, pentru sănătate, pentru viața însăși.
  • Vizualizari: 1155

Comentarii

poza Mariusana

Mariusana

  • Publicat Acum peste 2 luni
Acel trup se modifică și la bărbați și la femei singurul care rămâne intact este sufletul! De acela am nevoie toate le poți pierde banii , mașina , casa chiar și sănătatea dar sufletul celei sau celui de lângă tine niciodată.
poza popstefi

popstefi

  • Publicat Acum peste 2 luni
cat se poate de realist...
poza EMMAELLA

EMMAELLA

  • Publicat Acum peste 2 luni
Smiley24x7

... A fost odată un bărbat care a rămas burlac toată viața pentru că era în căutarea femeii perfecte. Bătrân fiind, într-o zi, cineva l-a înterbat:
- Ai călătorit foarte mult, ai căutat de la New York în Katmandu, din Katmandu la Roma, de la Roma la Londra. Chiar nu ai putut să găsești femeia perfectă? Nici măcar una?
Bătrânul s-a întristat profund și a răspuns:
- Ba da, o dată am găsit-o. Într-o zi, cândva demult, am dat peste o femeie perfectă.
Curiosul l-a întrebat mai departe:
- Și ce s-a întâmplat? De ce nu te-ai căsătorit?
Trist, bătrânul i-a răspuns:
- De ce?.. Deoarece și EA îl căuta pe bărbatul PERFECT .
poza EMMAELLA

EMMAELLA

  • Publicat Acum peste 2 luni
Frumusetea unui om nu zace in chipul lui sau in forma trupului. Ea este ascunsa adanc in suflet si este dezvaluita celui pe care doar sufletul il alege... "..****unci cand vrei o relatie serioasa,nu-i cauta celuilalt defectele, ci calitatile care il pun in evidenta...in plus,a iubi un om inseamna inclusiv sa accepti sa imbatranesti alaturi de el..." Albert Camus
poza Smiley24x7

Smiley24x7

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu e chiar asa.
A dori doar fericirea fara a dori si trupul e ceva ce rezulta dintr-o prietenie puternica. Dar asta nu poate duce la o relatie normala, fericita de cuplu.
Uite, ca o proba: cand cineva doreste doar fericirea "iubitei" dar nu si trupul, si doreste trupul altei femei, ia sa vedem ce fericita va fi "iubita" stiind ca iubitul nu o dorestre fizic ci dorestre pe alta

In mod normal si natural, Iubirea romantica incepe prin atractie, prin a dori trupul partenerei/partenerului si adesea multa fericire ploate vi derivata din unirea trupurilor si apoi apare si unirea sufletelor, si etapa de a dori fericirea partenerei/partenerului, dar sistematic i-o dorim in contextul unei relatii fizice cu noi, nu cu altcineva. Citatul de mai sus e cam apa de ploaie, un fel de "E usor a scrie versuri cand" ... nu chiar stii ce vorbesti dar vrei sa te dai mare si profund(a)
Eu cam asa vad lucrurile
poza george_ava

george_ava

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cata dreptate/adevar ai/exprimi!