poza doru712

doru712

Varsta:
70 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Sunt normal, sanatos, fara absolut nici un viciu, romantic, stil de viata natural,
zodie de foc, tandru, simtul umorului. Nu pot trai singur, Dumnezeu ne-a facut barbat si femeie ca sa fim pereche, nu singuri.
De aceea caut o doamna hotarata ca si mine sa-si gaseasca pe cineva.

Puterea iubirii e imensa! In dragoste totul se leaga, creste si rodeste fara efort mare....
Caut prietenie bazata pe respect si fidelitate .
poza Luciane

Luciane

Varsta:
65 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Barbat adevarat, la 60/1,78/84 kg, fost cadru militar ,in prezent pensionar militar si proprietar al unei afaceri private, din Bucuresti, divortat, fara vicii, fara obligatii si foarte fidel persoanei iubite, cu o situatie materiala si financiara buna, un foarte bun gospodar si priceput la toate. Caut o Doamna finuta si draguta, la 45-50 de ani , 1,60-1,65m, si maxim 60 kg,fara vicii si fara obligatii, pentru a incepe o viata noua, bazata pe iubire, intelegere si respect. Astept mesajul vostru , cu multa stima si respect , LUCIAN.
poza Neamtu58

Neamtu58

Varsta:
65 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Totdeauna mi-a placut sa vad pe chipul femei de linga mine un zimbet adevarat .Pentru asta voi face orice ca sa fie fericita,deoarece fericirea ei inseamna si fericirea mea .Sunt sincer,echilibrat,onest si iubitor de tot ce ne inconjoara .Am o situatie materiala buna,caut sa cunosc o doamna ,echilibrata ,onesta si nu in ultimul rind ,frumoasa sufleteste ,pentru o prietenie sincera si chiar mai mult .