Regulament
Bloguri

Visul

Vine o zi in care...visezi...si pui in acest vis toate sperantele, toate dorintele, toate nazuintele tale...Si astepti cu infrigurare si te gandesti...se va implini el oare ?... Si ai dubii, iti spui cu tristete ca ar fi prea frumos sa se intample. Dar...cineva acolo sus te priveste, iti vede tristetea din ochi...vede cata nevoie ai de...IUBIRE...cat ofteaza sufletul tau dupa ea...Si dintr-o data, visul se implineste. Ei ? Ce faci in continuare? Iti spun eu...LUPTI cu inima si sufletul ca visul sa ramana o eternitate, apoi...fauresti alt vis... Asa ca iubeste si viseaza pentru ca exista cineva care iti indeplineste toate visele... E acolo sus pentru fiecare dintre noi...rose

autor eu ......https://pefelie.org/
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza
Moderator

pustietate_in_floare

  • Publicat Acum peste 2 luni
"Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă." - Sfanta Evanghelie dupa Matei - superba declaratie de credinta.

sa ti se indeplineasca ce iti doresti, Nelutu!
good luck
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna ziua Nelutzu.

...visele fac parte din noi, din acea speranta spre mai bine, spre implinirea noastra spirituala.
Fiecare dintre noi dorim iubirea, pentru ca...inconstient stim ..ca este lucrul care ne va implini , care ne va da valoare ca oameni si ca suflete.
De implinit ...unora da., altora nu...si nu pentru ca merita sau nu merita ci pentru ca nu le este menit ....dar...este bine sa crezi si sa speri !!!!