poza membru
Regulament
Bloguri
In primul rand prezenta partilor .

Se pregateste cu grija : din off.

Se stabilesc partile : pentru domni : se abordeaza o doamna sau mai multe, ca sa fie de rezerva. Pentru doamne: se abordeaza un domn sau … , fara sa avem notiunea de rezerva pentru ca, nu-i asa… conteaza doar sufletul.

Preambul contractual : modestia la doamne : daca pozam feminitatea si toata lumea vede ca o pozam , e bine sa nu o pozeze si vecina de profil; atunci intervenim delicat, dar ferm si explicam ca suntem … modeste.

Modestia la domni: si pe on si pe off, nu exista reducere comerciala … nici macar negociere , decat daca da cu plus. Chiar daca nu da cu plus, se trece cu la fel de multa delicatete peste; minusul e bagat in josul paginii la note scrise atat de mic incat nu exista “font” pentru ele; de fapt, ce zic eu, notele sunt pentru literatura… cine mai vrea sa lectureze… in contractul comercial nu vezi note.

Pe la privat, se pot negocia - in cazul in care exista un interes direct sau probleme de familie- si nu, nu ma refer la copii – niste anexe. Pentru multumirea oricarui participant, anexa sa fie beton, neatacabila; cred ca anexele sunt mai tari decat contractul in sine; iti dau o anumita libertate de miscare; si e mai putin de scris – maxim o modificare de paragraf sau doua. Ca sa nu isi piarda partile rabdarea.
Rabat: functie de gen: masculin, fara; feminin: rabat “after “ – ca sa gasim o legatura usoara cu sintagme aparute din senin , de genul “ oficiul de stare civila”.

Sediul social al partilor: al lui : lumea intreaga, al ei - lumea intreaga, numai dupa ce el a priceput si adresa oficiului mai sus mentionat.

Uitasem, revin: locul de desfasurare al negocierilor : pentru el, oricare , atata timp cat este placut din punct de vedere vizual (conditie sine qua non), pentru ea: functie de agenda lui . Nu, nu cea neagra, poate fi orice culoare , dar sa aiba , la fiecare pagina, notate niste hieroglife formate din exact 24 caractere , combinatii solide de litere si cifre. Daca lipseste cel putin o hieroglifa, negocierile se suspenda; nu, nu pe timp nelimitat, doar atata vreme cat sa ii dea lui posibilitatea sa o completeze cum trebuie. Femeile, se stie, sunt mai rabdatoare din fire.

Locul semnarii contractului: declarat de ea: romantic, in parc; subinteles: noaptea, la terasa, sub mangaieri de stele. Nu luceferi, mai modeste… Michelin. Declarat de el: nu indrazneste declaratii de genul.

Coloana sonora: in cazul in care agenda e babana, bine scrisa, se accepta ritmurile “bizantine” de orice fel; in caz contrar, “Fantoma de la opera” desigur la opera, si doar daca in sala sunt prezente si niscaiva cunostinte melomane; completarile la eveniment se vor face discret pe Facebook, dupa care posesorul de bilete la opera va fi trimis sa opereze in alta parte.

In cazul in care partile sunt open minded, se accepta si acorduri comerciale internationale, cu zboruri la clasa non – economica; cu riscul asumat ca, la intoarcere , bagajul de cala sa fie cel putin triplu.

Contractul va fi redactat pe coala velina - puterea de circulatie e mai mica; la modelul electronic, exista riscul multiplicarii – fara intentie – a destinatarului.

Semnatura partilor… se poarta electronica. Cam nasol, nu o poti verifica intotdeauna; se merge pe increderea oarba . Un fel de strangere de mana virtuala gen gentleman’s agreement; fiind intre o doamna si un domn, nu stiu daca se poate tine cont de ea.

Clauza de confidentialitate - perioada de prescriptie. Nu medicala. Cealalta. La unii , mai politicosi sau mai discreti, fara ; la altii, diferita, functie de compatibilitate si de alte interese sau de “greutati” nou aparute in cale. La marea majoritate, contractul se indosariaza la cea mai / cel mai bun “amic /a”. Acestia , la randul lor, se vor ocupa de o reindosariere cat mai safe.

Cu posibilitate de revenire…

Ati intuit corect : este un pamflet, orice asemanare pur intamplatoare.
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Terpsi...contractul este una , anexele alta !!! winking
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Observ , cu profundă măhnire , că în contract nu este specificată obligativitatea prezenței săptămănale la terasă !!! sad ...în scop terapeutic , desigur !!! winking
poza pustietate_in_floare
Moderator

pustietate_in_floare

  • Publicat Acum peste 2 luni
pentru voi big hug
poza pustietate_in_floare
Moderator

pustietate_in_floare

  • Publicat Acum peste 2 luni
sa fie pace sub maslin
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
pt Pif...
poate am exagerat eu...dar când văd postările lui Tersp cum e ea superioară și ne privește cu milă pe noi ăștia mișunători pe net..ea nci nu se atinge de site, nici treabă nu are... mă apucă așa cu mici furnici
apelativul de *fantome* de azi m-a deranjat....

sad
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://youtu.be/BcOzFElkCbc

pt Tina
Kalamitsi beach
poza pustietate_in_floare
Moderator

pustietate_in_floare

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tina , eu te plac happy . esti okkkkkbig hug
poza pustietate_in_floare
Moderator

pustietate_in_floare

  • Publicat Acum peste 2 luni
Alegeri , e nevoie sa te atentionez ? happy

anumite glume legate de oameni cu care am socializat in cadrul unor intalniri de grup nu le voi tolera.

considera ca e ultima.

merci
poza pustietate_in_floare
Moderator

pustietate_in_floare

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tina , o zi frumoasa! multam de companie big hug
poza pustietate_in_floare
Moderator

pustietate_in_floare

  • Publicat Acum peste 2 luni
buna Pisi!

am inteles: trebuie sa iti explic. cred ca faci multe confuzii.
expunere publica de sandale? in ce blog postat de mine exista una?

sunt pe bloguri pentru ca am dorit si mi s-a permis sa fiu aici.

nu ma lamentez. am cunoscut oameni de pe bloguri in cadrul celor doua intalniri. am vazut cum aratam, cum vorbim , cum gandim, etc. - limitati de timp, e adevarat.
asta subliniaza ideea : virtualul sa fie un precursor al realului.

daca o percepi ca o superioritate aiurea, nu am ce face.

nu am numit pe nimeni"fantoma". nu mai face interpretarea gandurilor mele. sunt ale mele.

esti invitata sa iti expui gandurile , pe marginea subiectului. daca vrei si iti face placere.

nu privesc cu dispret. nimeni din cei care m-au cunoscut in real nu mi-a transmis astfel de ganduri despre comportamentul meu.

pe marginea unei postari , oamenii pot avea ganduri asemanatoare, complementare, diferite.

de aceea exista comentariile. pentru dialog pe baza textului, temei, etc. si de multe ori pe alaturi happy

pot sa accept foarte bine ca modul in care scriu sau comentariile mele nu iti plac.
nu suntem toti la fel, nu traim la fel, nu gandim la fel, etc.

sper ca de data asta am fost mai clara in exprimare.