Regulament
Bloguri

Metamorfoza

Transform ţigǎrile în fum, în nicotină şi în scrum,
In scrum se scuturǎ iubirea ce până ieri ardea in flǎcǎri vii,
Cu fumul îţi sculptez fǎptura în dulci rotunduri strǎvezii,
Şi cu natura asta moartǎ încerc sǎ-mi pǎcǎlesc retina,
Iar de durere când dispari mǎ otravesc cu nicotina.

PS Nu sunt autorul acestor versuri (dar nici nu-mi amintesc cine le-a scris)
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Luc,big hug

https://youtu.be/dCDycNG7puc
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna dimineatahappy

Imi place scriitura, motiv pentru care las un "on topic", copy paste, caci le spune mai bine decat orice as putea scrie eu , la ora aceasta. yawn

Lasă-te de fumat, femeie, chiar dacă nu fumezi!

Te-ai aşezat comod într-un loc şi ai început să fumezi de când te-a dezamăgit ultima oară. Ai început să te îneci cu fumul minciunilor, ai început să te îngropi în scrumul sprenţelor arse şi distruse, ai început să arunci în bătaia vântului toată cenuşa iubirii care s-a stins. Îţi cam otrăveşti sufletul cu nicotina celor ce au fost şi te-au făcut dependentă de un bine care îţi face rău, te-au făcut dependentă de el.

Stai acolo cu privirea goală, seacă de iubire şi pustie de speranţă, îţi mai aprinzi o ţigară pentru ultima dată a mia oară, îţi spui că o să se întoarcă, crezi că va veni după tine să te ridice, să te scuture de cenuşă şi scrum, să îţi arunce ţigara din mână şi să-ţi spună că va rămâne mereu, că nu vei mai fi nevoită să îl aştepţi. Îţi faci speranţe că ultima ţigară, într-adevăr ultima, va fi aprinsă de el şi stinsă de tine pentru că nu vei mai avea nevoie de nimic să te calmeze, să te liniştească.

Lasă-te de fumat, femeie! Lasă-te singură pentru că el nu va mai veni, te va lăsa să te îngropi în cenuşă şi scrum, te va lăsa să te sufoci cu fum, îţi va da voie să te distrugi, îţi va demonstra că într-un final chiar nu i-a păsat. Nu mai fuma dorinţe şi speranţe, nu-ţi mai face iluzii, lasă-le să ardă în voie, dar nu-ţi măcina sufletul odată cu ele pentru că nu are niciun rost. Lasă-te de fumat pentru că îţi otrăveşi sufletul cu ceva de care n-ai nevoie şi de care, dacă stai bine să te gândeşti, n-ai avut nevoie nicodată. Poate n-ai pus în viaţa ta gura pe vreo ţigară, dar pentru el ai fumat mii de ţigări în sute de zile. Cele mai bune ţigări, cele mai scumpe şi mai tari pentru cel mai ieftin şi mai slab om. Ştii tu pentru cine le-ai fumat… Acum lasă-te, ai să-ţi faci şi mai mult rău în zadar. Nu merită! Răul care îţi face bine e tot rău! Nu mai fuma, femeie, atâtea chemări, atâtea dorinţe, atâtea speranţe… Nu-şi mai au rostul!

Sursa: damadetrefla.com
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
adelo....și tu ești fumătoare , sau mă înșel oare !???silly