Regulament
Bloguri

Drumuri ..

... și lumea mergea repede, grăbită, printre turnurile semete din beton, fier și sticla, ce se ridicau drept spre soarele ce tocmai se ridicase de puțin timp pe cerul azuriu, fiecare în treaba ei, dar doar un tânăr stătea nemișcat în acel furnicar de oameni și privea drept ca o statuie, iar lumea-l ocolea tot grăbită către nu știu unde. Clipele treceau, la fel și minutele, iar el nu se clintea. Deodată simți ceva pe-un umar, dar tot nu se mișca sa vadă ce este, dar auzi o voce calda, blânda, care parea ca-i spune ceva. Cuvintele păreau ca se repeta, dar pe-un ton mai ridicat, pentru a-l face sa reacționeze cumva. Era o fata! Îl vazuse de când stătea precum o stânca în fata oceanului de oameni. Stătuse acolo! La masa unei cafenele aflate la parterul unuia dintre turnurile semete și-si sorbise fără graba cafeaua, așa cum facea în fiecare dimineata. Ea nu se grabea! Avea timp destul pentru a se bucura de clipele linistite ale diminetilor agitate.

- Ești bine? Zise ea.

Nici un răspuns! el tacea!

- Da’ ce-ai pățit, la ce te gândești așa? Continua ea miscandu-l încet de umar. Dar el tacea ..., dar clipi încet, de parca incepu să se trezească după un lung somn. Parea ca revine la viața, acea stânca umana. Dar privea tot drept și neclintit. În toată acea agitatie a oceanului de oameni, timpul parea ca sta pe loc, iar clipele treceau cu repeziciune.

- M-am oprit și-am rămas precum o stânca, zise el încet, intrebandu-ma „Unde duc cararile acelor oameni?” pentru ca ei tot merg, iar cararile lor se intretaie cu a altora, de parca ar exista macazuri invizibile ce pune pe fiecare om pe cararea unui anumit destin, iar ei tot merg nestiind incotro se vor indrepta, către ce dureri vor merge sau bucurii, nestiind cât vor merge prin ceața sau ploaie, pe sub soare sau nori, prin frig sau căldura, precum bilele de biliard ce se lovesc una de alta dand fiecareia un nou traseu catre destinatia finala. Oamenii merg, continua el nemișcat, grabiti către nicăieri. Fiecare au vise, speranțe, dorințe, dar puțini reușesc sa și le îndeplinească. Viața-i plină de surprize, dar noi tot grabiti ne îndreptam către marginile ei. Cuvintele scrise pe-o hârtie pot însemna azi ceva, iar mâine altceva, în funcție de visele, speranțele, dorintele oamenilor. Hârtia se poate pierde, dar cuvintele nu. Hârtia poate sa arda, poate să se rupa, dar cuvintele rămân aceleași în fiecare zi. De ce oamenii prefera hârtiile în locul cuvintelor, iar cuvintele prea multe in locul tresaririi inimii? Zise el și tacu iar.

Fata-l privea nedumerită .. Dar dupa putin timp incepu sa-i spuna .. https://youtube.com/watch?v=Mxdq81Sp_Jg
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Dra_Con Online acum!!!

  • Publicat Acum 10 zile
Asa-i povestea. tongue
poza kaywaykla

kaywaykla

  • Publicat Acum 10 zile
...auzi,chiar asa...cum sa admiri blocurile cand poti sa admiri "balcoanele "blocurilor!
matrimoniale - membru fara poza

ShereKhann

  • Publicat Acum 10 zile
...or mai fi si alte cotloane...
poza cumva

cumva

  • Publicat Acum 10 zile
Ce text fain ! Si totusi, cat sa stai sa contempli in loc sa vorbesti cu o fata frumoasa ? happy
matrimoniale - membru fara poza

Animus_

  • Publicat Acum 11 zile
happy)))
matrimoniale - membru fara poza

rashela

  • Publicat Acum 11 zile
...bine ca n-am citit.
matrimoniale - membru fara poza

Animus_

  • Publicat Acum 11 zile
Daca nu ne scobim in nas, din ce mai facem bilute? worried
matrimoniale - membru fara poza

rashela

  • Publicat Acum 11 zile
Nu-i chiar atat de usor, sa stii. Asta la prima parte. In schimb, da...! Cine se va scobi in nas inainte de facultate, o va face si dupa. Stii, de fapt potriveala dintre doi oameni incepe de la esenta. Restu-i folk.
matrimoniale - membru fara poza

Dra_Con Online acum!!!

  • Publicat Acum 11 zile
Ideea e alta, rachela. E usor sa obtii o hartie pe care sa scrie Facultate, dar e greu sa fii om cu bun simt. Daca o persoana striga in gura mare ca are facultate si ca e cineva, vorbind ca o persoana fara pic de educatie, ma intreb la ce ii foloseste facultatea: ca este mai sus decat ceilalti?? Pai asta inseamna frustrare de genul "Lasa ca va arat eu voua cand ma voi face mare". Intelegi ideea?? happy

Ca fiinta, cineva isi cauta un partener si pune ca si criteriu sa aibe facultate, masina, casa, dar sa nu-l intereseze bunul simt, un comportament adecvat cu toate tiglele la locul lor, ma face sa revin la ce s-a discutat pe un alt blog intreband cine este de vina: a)Barbatul ca e violent; b)Femeia ca accepta violenta verbala si fizica si chiar ii indeamna si pe copii sa fie umili si sa accepte atitudinea tatalui; c)Copilul care rabufneste in urma stresului la care este supus in urma violentelor samd.

Si tot mergem in cerc, fara a aprecia calitatea omului, ci lucrurile materiale (ca sa zic asa).

Degeaba vorbim despre iubire, daca nu stim ce inseamna cu adevarat.

Degeaba avem facultate,. masterat samd, daca nu stim sa fim oameni curati la trup si suflet, ca sa zic asa.
matrimoniale - membru fara poza

rashela

  • Publicat Acum 11 zile
Acum ai merita acea strofa mirifica din Nichita.