Regulament
Bloguri

Poveste de pe matri

A crezut ca-l cunoaste, il stia de mult ..doar virtual, cu multe …”citiri ” si cateva imagini fugitive si, cu toate ca nu l-a vazut pe”viu”sufletul ei ii spunea ca el este acela.

Nu i-a pasat cine este, cum este, in ce fel se poarta, ce face…erau, la acel moment , lucruri nesemnificative ..cert este ca inima-I spunea ca… asta este…si …asta este si, nici macar nu a permis altui gand s-o bantuie..
Se perindau momente ce o zgandareau, o raneau si ii racaiau sufletul…dar nici asta nu a facut-o sa se deschida gandului cel bun, pastrand acelasi zambet tamp pe figura , surazand atotstiutor in coltul gurii astepta “minunea”…schimbarea , declik-ul ce il va face sa observe, sa vada, sa inteleaga …sa gandeasca…sa…..sa…
.
Au trecut timpul ….episoadele de lalaiala alternand cu taceri lungi si chinuitoare…dar, tenace astepta pentru ca…nu-I asa? Oamenii se schimba, lumea se schimba, sentimentele se schimba ….dar prinse curaj si .. dintrodata se hotara si schimbe tactica, nu mai vru sa astepte…si iesi la atac….Eu vreau, eu doresc, mie imi place, eu astept….si, amabila dadu si alternative ,voia la schimb doar ceea ce oferea ..deschidere, sinceritate si consideratie pentru ea ca om si pentru sentimentele sale , un simplu Da sau Nu…..si , nu se alese nici macar cu un Poate…ceata devenind mai …ceata, intunericul si mai negru….lucrurile si mai neclare.

Si, pleca…nu ii parea rau de nimic, nu considera ca si-a risipit sentimentele, ca a fost respinsa…tot ceea ce simtea era faptul ca ea déjà intelesese ceea ce el nu a inteles ca “ femeia care iarta prea des si rabda prea mult pleaca pe neasteptate si pentru totdeauna “…

Adesea cladim castele de nisip in aer....
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza RosuPur

RosuPur

  • Publicat Acum peste 2 luni
Akbar,
Ti-am oferit ocazia de a posta definitii. happy
Dar sunt convinsa ca ai inteles mesajul.
matrimoniale - membru fara poza

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Roșu, fiecare poate vedea semnificația unui cuvânt privind prin propria experiență și educație. Cu excepția câtorva episoade, aventurile mele personale au durat de la câteva luni, până la trei ani. Din acest motiv eu văd așa lucrurile...

ADULTÉR adj., s. 1. adj. infidel, necredincios, nefidel, (înv.) prea****r, preaiubit, viclean, viclenitor, (fig.) trădător. (Bărbat ~; femeie ~.) 2. s. (JUR.) infidelitate, înșelăciune, necredință, (înv.) preacurvie, preacurvire, preaiubire, viclenie, (fig.) trădare.

Am extras această definiție doar pentru a sublinia că este ceva diferit de aventură, singurul punct comun fiind cazul când aventura începe, din start, cu intenția de a păcăli, înșela. Și nu implică, neapărat, ca unul dintre ei să fie căsătorit.
Pe de altă parte, adulterul fiind o relație extraconjugala, se poate extinde și celor necăsătoriți, înainte de a se căsători.
poza RosuPur

RosuPur

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cred ca barbatii se indreapta catre alte femei si atunci cand nu se simt apreciati de partenera lor (justificat sau nu...e alt subiect).
poza RosuPur

RosuPur

  • Publicat Acum peste 2 luni
Akbar, prin "aventura" eu inteleg ceva de scurta durata. Si adulter. Tu (aproape) ai descris o relatie reusita. Ca este oficializata sau nu, are mai putina importanta. Ce tine impreuna doi oameni este cum se simt impreuna. Iar asta nu pot afla decat incercand. Pornesc de la ceva ce ii atrage la celalalt si vad cum se intampla lucrurile intre ei. Nu este nimeni de blamat daca nu merge, daca exista nepotriviri majore si nu se gasesc solutii de adaptare. Atat timp cat exista onestitate intre ei...

DAR daca unul sau amandoi au alte "obiective" in momentul in care incep sa relationeze, si, pentru atingerea lor mint... celalalt poate avea de suferit. Iar ei, daca nu isi ating obiectivul, devin frustrati. Minciunile - varsta, greutate, inaltime... se vad la prima intalnire. Depinde de tine daca mergi mai departe. Dar sunt altele care nu se vad. Ex.: esti casatorit dar minti ca nu esti.

Am ajuns sa ii apreciez pe cei care spun (adica peste 80% dintre cei cu care vorbesc happy)))) ) "nu caut nimic dar nu refuz daca pica". Adica "nu esti tu, e alta, femeie sa fie". Stim cum stam.
matrimoniale - membru fara poza

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Rosu, aventura, așa cum o concep eu, este o relație ce implică plăcerea reciprocă, consensuală, care poate dura un timp mai scurt sau mai lung, putând conduce sau nu la o căsătorie.
Prin plăcere nu mă rezum doar la cea fizică, ci la tot ce ne place la celălalt.

Adela, nu toți bărbații sunt receptivi doar la stimulii precizați de tine. Sunt destui care sunt atrași de intelect, sentimente sau calitățile de gospodină ori materne.
Cei atrași vizual sunt fraieri, sau prosti, fiindcă vor fi destul de repede dezamăgiți.

Frumusețea este trecătoare, dar să fim cinstiți, sunt și destule femei care caută asta.
poza RosuPur

RosuPur

  • Publicat Acum peste 2 luni
Akbar, ce este o aventura?
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Akkbar...bine punctat dar gresit analizat...
Divortul apare dupa casatorie, sau cel putin eu asa stiu....te casatoresti din anumite motive, avand anumite asemenari, dorinte si teluri si, noi evoluam, crestem, ne dezvoltam...invatam...ni se schimba gusturile, telurile, dorintele....si unul avanseaza celalalt stagneaza ...si apare ruptura apoi divortul.
Brbatii sunt vzuali si secsuali...ei doresc ce vad, iau ce este disputat( cu cat mai sunt si alti pretendenti cu atata dorinta de a o avea este mai mare )....si lasa cand nu le mai convine vizual sau secsual..
La inceput "iubesc" ...se poarta cum isi doresc ele...ca apoi sa-si schimbe atitudinea din cauza ca-si schimba modul de a privi femeia....si, normal ca apar acuzele...el , de obicei isi schimba obiectul privitului la alta....ea inca priveste la el....si de aici reprosuri....ea mai mult...ca inca este focusata pe el....
Barbatii se duc la alte femei pentru ca s-au plictisit de ale lor !!!
matrimoniale - membru fara poza

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
O simplă analiză: de câte ori a crescut rata divorțurilor azi, față de acum două - trei generații?
De ce critică cei (cele) divorțați (divorțate) pe cei de celălalt secs mai mult decât cei care nu au avut încă această experiență?
De ce despărțirea este considerată a fi doar din vina celuilalt?
De ce vorbiți de o aventură ca de o capcană, doar dacă nu vă iese așa cum doreați?

De regulă, aventura este un preambul al unei posibile relații următoare. De obicei ne place să ne prezentăm cu "înflorituri" care exced realității și asta conduce, de cele mai multe ori, la un dezastru. Și, culmea, nu e vina voastră ci a celuilalt. Pardon?!?

De ce apare divorțul? De cele mai multe ori fiindcă țineți mai puțin la relație decât la propria dvs. persoană. "La bine și la rău"? Vax!!! Ba nu-mi convine asta, ba nu-mi convine aia. Totul raportat la persoana voastră, nu la relația voastră.
Credeți că tații și bunicii voștri nu aveau relații extraconjugale? Ba uite că da, căci de asta existau bordeluri. Iar cei mai bogați își permiteau și amante.
Hopa! Inevitabila întrebare: oare de ce se duc bărbații la alte femei? Hai, răspunde-ți singuri (singure)... Oricum, fie că mergeau la alte femei, sau cu amicii (la băutură, pescuit, meci), căutau ca acasă să fie de toate.
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Faith...sigur este o iluzie !
Da ,Rosioara....multi nesiguri care doresc sa fie siguri prin altii....si, cateodata , fara sa vrem le dam valoarea ce le este suficienta..~
poza RosuPur

RosuPur

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cat despre "deschidere, sinceritate, consideratie"... aici? happy Rar spre deloc.
Iesi din ceata cum poti.