Regulament
Bloguri

Locul

Locul meu nu i aici, locul meu este unde ar trebui sa fiu…dar nu sunt.
Locul meu este acolo unde inima mea doreste sa fie dar nefiind acolo….ea nu se considera acasa nicaieri.
Locul meu este acel punct, spatiu, teritoriu, in care cele trei elemente care ma “specifica” pe mine happyam auzit asta undeva si mi s-a parut ca este un cuvant mai potrivit decat …” reprezinta…sau defineste”…, adica mintea, trupul , constiinta …sa-si afle odihna si pacea, bucurandu-se de confortul caminului lor si de impacarea de a fi unde apartin.
Locul meu este acolo unde soarele straluceste molcom, mangaindu-ti sufletul…iar ploaia este abia o boare, o adiere usoara, lichida, care atinge usor pielea catifeland-o…unde esti singur intr-o multime de oameni, care pentru tine nu exista …pentru ca tu esti singurul care apartine acelui loc si esti constient de asta …
Stiu, cei ironici m-ar trimite in rai…..dar ,ei nu inteleg ca raiul poate fi oriunde, in orice loc unde te simti ca apartii si inima-ti sopteste usor…..ESTI ACASA !
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza
Moderator

pustietate_in_floare

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://youtube.com/watch?v=i_lzeHYNngE
poza adela1

adela1 Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si, il iubesc pe Chris Rhea.....multumesc !
poza adela1

adela1 Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna seara,

Reflexia....cam reflexa perspectiva...si multumirea...inca nu s-au intrunit conditiile dar sigur imi voi gasi locul..si, eu nu ma consider blestemata ...pentru ca-mi stiu locul...doar ca inca nu pot ajunge acolo !happy

Si, da..Ammo acasa te simti implinit si de aceea tinjim sa fim acolo !happy
poza adela1

adela1 Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si , Floricico ..locul nu-i in bratele cuiva drag...ci undeva , poti trai o viata intr-un loc si sa nu te simti acasa....si, daca-ti gasesti locul si mai este si po****t cu ...dragalasenii....atunci te simti si acasa si rasfatat !happy
poza adela1

adela1 Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Floricico...bataioasa-s rau....dar ..mai las si de la mine, ca si eu am nevoie de odihna...blegoasa....din cand in cand !
matrimoniale - membru fara poza
Moderator

pustietate_in_floare

  • Publicat Acum peste 2 luni
eu stiu raspunsul: in bratele cuiva care ti-e drag. daca nu e, e naspa. si acum vorbesc de mine.

norocul meu de seara e ca am dat peste o prostioara de film acum pe netflix, ceva cu niste tipe care ajung prin Napa Valley pe la degustari de vinuri. mi-au facut chef de plimbare cu fetele. ce peisaje prin film plus degustarile alea.

eu nu am crezut niciodata cu adevarat ca e vorba neaparat de locuri paradisiace. ci de cu cine le imparti. imi aduc aminte de o saptamana de concediu de odihna in care mi-am facut de cap - in limita posibilitatilor - dupa o despartire. m-am rasfatat cat am putut plus plimbare plus odihna. cand am ajuns acasa, am zis Bogdaproste. saptamana aia a fost o nemernicie de singuratate.

nu stiu daca am fost ontopic. cred ca un pic pe langa...

sa las ceva si pentru locul tau din inima ... Enya- Orinoco flow

te simt cam tristuta in ultima vreme. erai mai "bataioasa" happy big hug

https://youtube.com/watch?v=Lg1t56JucE4