Regulament
Bloguri

Fluturele

Priveam atent fluturele, era in pozitia repaus, cu aripile usor alaturate, ridicate….si una din ele era usor indoita stricand armonia desenului.
L_am privit indelung si, priveam cum mana se misca usor iar fluturele tatuat pe brat prindea acea miscare, unduindu-se usor.
M-am gandit ca, tatuatorului i-a tremurat mana si a stricat simetria aripii fluturelui, sau…dorind sa imite cat mai bine realitatea, stiind fiind ca nimic , in natura….nu-I perfect…..a adus un usor accent de imperfectiune tocmai pentru a fi cat mai natural..
Am avut impresia, usor mirat…ca fluturele si-a luat zborul…atat de natural s-a inaltat odata cu bratul…atingand usor parul femeii…de parca isi incurcase antenele in suvitele blonde…am urmarit miscarea lui in ritmul in care femeia isi aseza parul, uimindu-ma cu nepasarea ei si dezinteresul total dat acelui ****ure ce facea parte din ea..
Nici nu am privit femeia, care a coborat grabita...…ceea ce ma interesa era fluturele, parca acolo stiam ca voi gasi esenta fiintei ei…in miscarea unduitoare a bratului si zbaterea lina a fluturelui tatuat…si, m-am gandit ca anumite lucruri sau persoane , devin parte din noi, ca noi le acceptam, la inceput, ca pe niste accesorii, ca o completare …dar , cu timpul ele ne umbresc .. ajungand o definitie a eului nostru si, nu numai ca acceptam dar chiar ne subordonam lor….dandu-le atata importanta incat noi ..ne micsoram constant ajungand doar un…fluture tatuat pe bratul lor !
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna dimineatacoffee

Tinutzo...multumescbig hug

Da, Sanziana ...ai prins esenta....big hug pasarea este libera , ca si fluturele de altfel....cu conditia ca nici unul sa nu fie ...tatuaj!!
poza SanzianaEu

SanzianaEu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tinuto, stiam eu ca la Montreal e mai cald ...ma mut si eu! happy
poza SanzianaEu

SanzianaEu

  • Publicat Acum peste 2 luni
adela, esti prea profunda pentru capacitatea mea de intelegere, sincer...

...eu cred ca disparitia iubirii este inevitabila de cele mai multe ori ...important este sa-ti doresti sa fii o pasare in zbor decat un fluture tatuat.... depinde cat de mult te respecti...

Ma ierti daca am inteles gresit, da?

stu'prea imi place cum gandesti happy big hug
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tinuto, sa ti faci un tatuaj cu Gica. Pe spate, ca Gica ii inalt happy))
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Adela, nu doar in iubire se intampla asta. Se intampla cu omul, in genere. Iar cand se intampla, nici ca mai conteaza care fuse motivul. Rezovarea este simpla: pastreaza ti integritatea, daca vrei sa mai existi.
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tinuțo....tu cănd îți faci un tatuaj !???happy
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
mela...una este contopirea...alta-i diluarea ...
Stu...cam asta-i sensul blogului...disparitia din iubire...nu-i lucru bun dar ...exista !!
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Adela, asa se intampla cand nu ti mai pasa de tine. Fix ca si n iubire, cica. Tu dispari, ei raman. In tine. Iar asta se vrea un lucru bun, nu? Da, cand o face plopul mere, si rachita.....avocado.
matrimoniale - membru fara poza

Melancholie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da Adela, in timp ne obisnuim cu anumite persoane si cu comportamentul acestora ca ajungem sa nu ne mai deranjeze anumite derapaje ale lor. Le luam ca pe ceva firesc, caracteristic lor. Ignoram. Alteori insa, luam atitudine. Dar poate mult prea tarziu.