Regulament
Bloguri

Oameni si oameni...

Daca aurul s-ar gasi la fel de des ca pietrele..nu ar avea nici o valoare !

Noi, oamenii, atat barbatii cat si femeile…suntem atat de diferiti incat cu greu , chiar la gemenii identici…s-ar gasi doi cu aceiasi structura fizica, psihica si psihologica….asa ca, ma folosesc de Piramida lui Maslow ( analiza nevoilor umane)…pentru a-I analiza in functie de eligibilitatea pentru un parteneriat de cuplu..

Oameni instinctuali, ramasi la nivelul nevoilor primare …sunt oameni lacomi, egoisti, posesivi, teritoriali care pun prêt pe “ce am” si nu gandesc deloc la “ ce sunt”..Ei analizeaza oamenii in functie de posesiuni, valori materiale si “rezerve” in banca…Nu sunt indicati ca parteneri de cuplu deoarece au tendinta de a-si exploata partenerul….de a nu oferi nimic , fiind setati doar pe …a lua !

Oameni care au nevoie de siguranta, care sunt ezitanti, lipsiti de incredere, care se plafoneaza rapid, neiesind din zona lor de confort. Acesti oameni sunt buni pentru un partener ce-si doreste siguranta, liniste, viata fara suisuri si coborasuri…fiind parteneri loiali, sinceri si de lunga durata, dar….cat de plictisitori !

Oameni care au nevoie de iubire si apartenenta …sunt oameni care se implica in relatii sentimentale, care-si doresc sa apartina de o familie, etnie, un grup de prieteni…ei cauta sa fie acceptati, laudati, sa li se recunoasca meritele…si au o teama atroce sa nu fie ignorati de ceilalti. Ca parteneri sunt buni doar o peroana cu acelasi tip de comportament social.

Oamenii care au nevoie de respect …doresc sa iasa in evidenta, sa fie considerate reprezentativi , fiind oameni rigizi, cu reguli fixe ….care critica si analizeaza . Daca trec de orgoliu ( si iubirea poate face orice)…sunt parteneri buni si iubitori.

Oamenii autorealizati, cea mai grozava categorie, unde oamenii sunt fericiti, au inteles ca fericirea este o stare personala…., care nu vine din “ a face” ci din “ a fi” …acestia ofera cu drag , pentru ca au de unde oferi…sunt calmi, pasionali, iubitori….si nu se enerveaza usor….Acestia sunt partenerii de cuplu ideali…fiind optimisti in orice situatie.

Dar …cand te loveste…iubirea….ce mai conteaza,, Piramida lui Maslow….si analiza mea !!!!
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bravo, Blacky...filozofule..ce vehement esti !
Animus...piatra are valoare ...dar nu ca aurul....ca de-ar fi in drum....ce bine am duce-o ....de aur vorbesc !olling on the floor..si, pastrezi cat traiesti...dupa...se bat altii pe ce ai avut !
Z destepti britanicii astia...au dreptate....femeia nu este om....este ...oama !!
poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna seara!
As avea curaju sa zic ,ca tot ce este mai diferit fata de restul lumi creaza atentie.
Acum depinde in ce fel vrei sa creeezi atentie si in ce loc...
U om machiat la biseica duminica ... se face de ras, acelasi om machiat cu acelasi machiaj la un spectacol de circ este privit atent si apreciat.
Problema e sa sti in ce loc sa te modelezi, si sa ai puterea sa gândesti cu un minut inaintea persoanei si sa stii cam cum si in ce postura ar avea plăcerea sa te vada.
Clar
Oameni care nu vin. Cu averile de la parinti , nu vin in relatii cu faptele copiate din alte relatii si fac totul dupa conceptia intelegerea ,creeatia si acceptul lor comun se auto realizează,.
Si sa fim seriosi...
Ce ai cladit cu truda si cu sudoarea ta !!? Pastrezi !!
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Adellbig hug@}-;

Desigurhappy
Am sa sterg, daca nici Coana nu a inteles comm ul meu, si din reactie am inteles ca nu, e gravlaughing
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Angel big hugrose
Daca exista bunavointa ..toata lumea se intelege !
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Adell happy

Era vorba despre recenzii, nu stiu la ce te ai gandit tu, insa pot banui
Si da', in loc de pix ar fi mers taste, acum imi dau seama, recenziile avand loc pe bloguri si avand fix ingredientele mentionate de mine: limbaj muscator etc...

Voiam doar sa explicitez efectele acelui Sindrom S. la care faceai referire, de care ma sfatuiai sa ma tratez, si pe care l am luat in gluma, nu ca si atac, la fel cum a fost si replica mea, nu a fost nici macar ironie, stiu ca ai avut un blog in sensul acesta
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mario...a avut tot timpul ...dar ...daca n-a nimerit-o !!! ....olling on the floor...ghinionul ei ca a nimerit-o cand a nimerit si ea....altul, pe care fii convins ca-l lasa....ca-i mai atractiv Don Juan !
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Angel...implineste niste neimpliniri....si amendeaza niste infractiuni....dar ...nu prea dur?....si chiar putin vulgar?...
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Marginaso...gresisi....dl.direct or de banca....nu este iubit de frumoasa si stilata lui sotie....ca nu-si ia sotie nici frumoasa...nici stilata....ai incurcat-o cu amanta....aia da...tanara, stilata, frumoasa.....si nevasta cam uratica, dar devreme acasa....si cu ceva zestre !!!olling on the floor si, sa fii convinsa ca daca Dorel..avea vila ...era fericit....si daca Dl.director avea apartament nedecomandat....si nu era director ...tot fericit era....adapostul....inseamna siguranta faptului ca ramai sanatos ( nu te ploua, nu te ninge, nu te ia torn ada) ....si in viata ....doar de nu cade pe tine .....
matrimoniale - membru fara poza

mario67

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna...ce ti-e si cu oamenii astia...cica toti vor binele semenilor,dar vor sa vada cum o femeie (frumoasa dealtfel),aproape maritata,cu iubit gasit dupa lungi eforturi,este atrasa in capcana de un don juan care a avut tot timpul din lume s-o aiba!...acest comentariu e parte a unui pamflet ..tratati-l ca atare!big hug
poza Emill

Emill

  • Publicat Acum peste 2 luni
O zi frumoasa! big hug https://youtube.com/watch?v=cHHLHGNpCSA