Regulament
Bloguri

Nimicul

As dori sa scriu despre nimic, nimicul ca nonexistenta…sau nimicul ca punct de invarteala catre ceva niciodata atins, inca.

Nimic ..nu este nici ceva nici altceva, ci doar nimic, nu este 0, pentru ca 0 este inceputul unui sir lung de numere, nu este gol….caci golul este mijocul a ceva, nu este vid…caci vidul este spatiul de manevra al universului… deci toate au o anumita insemnatate, pe cand nimicul nu este nimic….ci doar ceva ce I s-a dat un nume .. dar nu exista …sau exista ca nonvaloare.

Nimicul este nefiinta, nemiscare si nonexistenta…dar este cuvantul de sfarsit a tot ce nu exista …si punctual de plecare pentru accesul spre ceva…

Si totusi, daca a fost numit si este folosit ca si cuvant… .. ar trebui sa insemne ceva,…punctul de plecare, pasul de inceput …pentru ca mai jos decat nimic nu se poate….dar, exista trepte spre mai sus….adica spre putzin, nitzel…ceva si,daca este vointza si putere spre …mult, foarte mult si imbogatzirea in toate formele ei !

Intre nimic si ceva… sunt 40 cm…..primul pas spre iesirea din nimic si sperantza spre ceva….nu mai exista decat limitele proprii..si propria vointza !
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza adela1

adela1 Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Gica shame on you....ori asa suntem....ori asa esti ....suntem diferitzi ..deci nu generaliza !
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Gică, dacă un om de nimic poate fi considerat o nonvaloare, iată o primă definiție pertinentă. Mă feresc să dezvolt pentru că se va găsi cineva să interpreteze...
poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum peste 2 luni
asa, gica, vorba lui venturiano: "ori toti sa muriti ori toti sa scapam..." thumbs up
poza adela1

adela1 Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
De altfel, de aici si tema blogului...de la intrebarea ce mi-am pus-o ....exista dar ...nu exista....tare grea intrebare....si nici un raspuns...inca .... astept concluzia savantzilor si filozofilor...
poza adela1

adela1 Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, Radu...nimicul s-ar putea crede ca nu exista...dar el exista ca...cuvant in dex, ca... concept ,ca termen de comparatzie...este folosit si chiar inteles...dar, totodata este nimic....pacat de timpul savantzilor...inseamna ca au terminat treburile importate si se ocupa de ....nimic!happy
poza IoanRadu

IoanRadu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna ziua,Adela!
Derpre "nimic" sunt foarte multe de spus!
Recent, oameni de ştiinţă şi filosofi s-au reunit pentru a discuta despre... nimic.
Conceptul de "nimic" este mult mai greu de definit decât pare la prima vedere, astfel încât oamenii de ştiinţă au ajuns să se întrebe dacă, la urma urmelor, nimicul chiar există – dar şi aceasta este o întrebare foarte dificilă.
Pare un concept pe care şi copiii mici îl pot înţelege; şi totuşi, savanţilor nu le este uşor să-l definească în mod ştiinţific.
Eu conchid cu o gluma..Ni-mic-Ni-marehappy
poza adela1

adela1 Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stu, stiu ca ai dreptate....dar, am invatzat sa accept ce nu pot schimba fara sa-mi perturb feng-shui-ul....asta nu inseamna nesimtzire ci ...acceptare.
La nivel de individ nu se poate schimba nimic...si, cred ca...omul ..asa este el creat...sa nu creeze haite...pozitive...ci doar ..aliantze distructive ..si, ca individ al haitei tot ...vrea mai mult, se considera mai bun....are idei mai inaltzatoare....deci este superior ( indiferent de valoarea reala)...tuturor superiorilor sai....dar flexeaza coloana, pupa mana si asteapta clipa...

Deci, fumeaza, bea....fa afaceri, scoate bani....si...lasa urmasii....ca si ei vor face la fel !big grin
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Adela, si daca nu fumezi tot mori. Si daca nu te droghezi...tot mori. Dar atata timp cat le vei face, vei muri cu mult mai devreme. Cam asa si cu evolutia asta. A adus poluare, razboaie, incalzire globala, si multe alte nenorociri. Si pt ce? Ca sa stam noi pe internet toata ziua ? Ne bucuram de tot ce a adus evolutia, tehnologie, totul la botul calului. Dar oare in ritmul asta ...ne mai trece prin cap sa ne gandim cum va arata planeta asta si viitorul generatiilor ce vor veni? Da, planeta moare oricum. Dar nu in miliarde de ani si nu de moarte naturala, ci in sute de milioane de ani, si ucisa de “ evolutia” noastra.
poza adela1

adela1 Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stu...wrong...nu suntem nimic ...pentru ca, am evoluat din nimic si am creat din nimic..., deci am facut pasul...majoritatea.
Si, planeta va muri, cu ajutorul nostru sau nu, este in legea universului ....dar ..."nimicurile" astea....vor accede alte planete...si altele....si vor exista...si vor crea....si se vor inmulzi..
Gica...nonvaloarea inseamna nimic....pentru ca sub nimic nu mai exista ....nimic....deci, ai dreptate....este greu ca cineva sa pozeze in nimic....asta daca este cineva....si trebuie sa munceasca frate....sa-si nege valoarea ..facand pe altii sa se simta bine!happy
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Așa este !!!...asta sunteți !!! thumbs up