poza membru
Regulament
Bloguri

Dreptul de a fi noi !

Atunci cand venim in aceasta lume , venim ca fiinte unicat.
Pe langa instrumentele de supravietuire déjà prezente in ADN-ul nostru ..fiecare vine inzestrat cu .inteligenta, calitati, abilitati sau talent…in cantitati variabile.
Incepand chiar din copilarie invatam ca suntem fiinte sociale si , ca fiinte sociale trebuie sa respectam anumite reguli si “legi” impuse de societatea din care facem parte, ne conformam..dar asta nu influenteaza cu nimic ceea ce suntem sau ar trebui sa nu influenteze….din pacate unii care inca nu se cunosc suficient ..imprumuta de la ceilalti ceea ce cred ei ca le-ar da valoare…purtand cate o masca sociala in functie de interesul de moment sau conjunctura.
Apoi invatam cine suntem noi,in raport cu ceilalti, cui apartinem…ce ne este permis …si, ceea ce este extrem de important pe care treapta ne aflam pe scara de valori personala.
Cei care se evalueaza corect, plasandu-se pe treapta cat mai aproape de real… sunt cei puternic ancorati in realitate, care se cunosc si incearca sa-I cunoasca real pe ceilalti, ei sunt politicosi, respectuosi si amabili cu ceilalti, respectandu-le unicitatea. Pentru ei nu exista decat a urca….si, nu au invidii, gelozii sau dusmanii ..pentru ca se multumesc cu ceea ce sunt !!!
Altii care habar nu au pe ce treapta s-ar putea afla….penduleaza continuu ..urcand si coborand in functie de cine se cred la un moment dat. Invidiaza si urasc calitatile si abilitatile celorlalti…pentru ca, ei cred…ca nu au ca zestre nici o calitate ( sau cred ca…au ce nu exista) , ….si, se grupeaza, se aliaza….pentru ca unindu-se ..pot forma un tot a carui putere o pot impune !
Deoarece ne-am nascut unici…avem dreptul de a fi noi, asa cum am fost creati..fara a tine cont de judecatile celorlati si a fi natural si firesc este un drept al fiecaruia !!!
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si, am uitat, scuze....a vorbi la modul particular se numeste atac la persoana !!!!!
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Deceneu...fiecare interpreteaza dupa ,cum ai spus? ...propriile caracteristici psihologice...., este si cazul tau !!!!!!
este opinia ta si nu am de ce ma supara...atata timp cat o spui intr-un mod civilizat !!!!!happy
poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum peste 2 luni
Noi suntem.. noi... cu trepte sau fara trepte... tot noi suntem ... zadarnic. Vrem sa fim altcineva.
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna dimineata, tuturor !
Eu zic ca ..exista o singura situatie in care uiti de tine pentru altii....iubirea, iubirea fata de copil, de barbat, de mama, de tata...indiferent de persoana, iubind acea persoana uiti de tine pentru ea , ea devine prioritara si toate abilitatile, calitatile si energia ta se indreapta spre binele ei ...!!![hug
Vlad...te plictisesti cu tine????....si tu esti tu....la fel ca noi...si nu ai termen de valabilitate !!!!!happy
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Terps...in fiecare clipa suntem mai noi.....asa ca nu mai este timp sa fim si vechi !!!happy
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
asa-i Terps...asta-i esenta !!!!big hug
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu Gica....doar noi....acum depinde de noi !!!
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
adelo...deci lumea-i împărțită în două : noi și alții !!!!silly