poza membru
Regulament
Bloguri
In cautarile mele “disperate” dupa …sufletul pereche, mi s-a intamplat sa citesc ( si eu citesc temeinic ) ..cele scrise la profilele domnilor a caror poza mi-a placut ( cea mai mare greseala…ori e poza de cand era fata mare, ori este vecinul, ori este actor, invariabil latino, ca da mai bine….etc….iar de-I poza lui …vai …vai ) …si, in marea mea nedumerire ( stiind ca este un site de matrimonial) am gasit ceva de genul: complicat, casatorit, intr-o relatie …etc…
M-am gandit mult pana sa ma dumiresc ce inseamna ..relatie complicate, adica este intr-o relatie cu mai multe femei?....este intr-o relatie cu o femeie casatorita?....este intr-o relatie cu impartire de avere…si nu poate renunta?....si tot asa….pana ..m-a impins Mefisto…..(celalalt, ala mare)…sa intreb pe unul ce este cu acea relatie complicata.
Va plac telenovelele? . mie nu….sunt nimic pe langa cele auzite, cate complicatiuni, cat devotement, cata responabilitate…de zici ca ducea pe umeri durerile si problemele intregii lumi. Sincer ,era atata tragedie la acea victima…incat radeam cu lacrimi ( asa sunt eu mai dura ! ).
Exemplu..: casatorie silita, lipsita de dragoste…ca nevasta a ramas gravida inainte de a se indragosti dumnealui, deci…in marea-I responsabilitate …o lua de nevasta si cu toate suspiciunile a crescut bastardul….pardon, copilul pana l-a vazut “om intreg”….De altfel divortase de sotie, dar s-a intamplat ca aceasta sa se imbolnaveasca subit si nu a putut-o parasi…cu toate ca isi crease alta relatie in care isi implicase si inima ….. Si-a smuls inima si inapoi la nevasta pentru a-si face datoria de fost sot….
Acum era liber…murise sotia…deci voia sa isi traiasca viata….dar ..inima ramasese cine stie pe unde, sufletul i-l lua nevasta…pe unde plecase, casa o trecuse pe numele copilului…asa ca era liber ca pasarea cerului …si, dorea un “sulfet bun si frumos”…care sa aiba grija de el….
Asta-I povestea unei ….relatii complicate….urmeaza…casatori tii !!
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Interesant cum încerci să ma provoci.... ar trebui sa te consider la un anumit nivel ca sa imi pierd timpul sa iti raspund. Nu e cazul pana acum. Mai încearcă!
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pace !!!!!!...fulguletz !!!!!!
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multumesc, vant de primavara....cat despre viitoarea tema, sincer, vazand reactiile celor de pe aici....ma gandesc cum s-o pigmentez mai tare, cu expresii de cartier...spre deliciul unora si ...oroarea altora!!!!!!! Dupa cum spuneam...am plecat de mult din ..cartier....fizic, psihic si moral....dar ..a ramas ..cartierul si, nu de alta dar mi-e tare teama de ...trauma psihica viitoare..creata unora de aici in speta ...acelei pisicutze ( imi place ID..tare mult, nepotzica mea de 12 ani...si-a luat ca nickname...pisicuta_dragutza.... , asta doar pana la 14 ani....dupa aceea s-a maturizat si a schimbat ID).
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
kay....se pare ca ceea ce te defineste este ...privirea si, prezenta ta pe acest site este aceea de a ...condimenta discutiile cu ...rememorari vizuale trecute si viitoare ......ca de simtit ...vorbim altadata !!!!!
matrimoniale - membru fara poza

Vant_primavaratic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Adela, imi place blogul tau si parerea mea este ca tematica aleasa se potriveste cu profilul site-ului! happy ... Astept sa citesc povestea anuntata ...
Si pentru ca este o zi minunata, un dar muzical pentru toata lumea good luck https://youtube.com/watch?v=5QYxuGQMCuU
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stiti ce ma mira pe mine????...ca nimeni nu a citit sfarsitul blogului ...unde eu specific : asta-i povestea unei relatii complicate!!!!...deci, este o poveste, un subiect de blog, am asteptat ca cineva sa ma intrebe : este poveste sau este o intamplare reala si, surpriza....... ..dar m-au bucurat reactiile tuturor celor de pe aici....asa cunosti oamenii !!!!happy
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si, Fulguletz....dupa "enorme experiente pozitive"....esti tot aici...si, asta spune ceva!!!!batting eyelashes
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Fulguletz...oamenii sunt diferiti...si ...tu esti ca tine, eu ca mine....si, fiecare-n felul lui.Daca privesti prin ochii mei si prin ceea ce sunt eu....vei gandi altfel....de aceea ,aici , fiecare isi spune parerea in functie de propria personalitate....Dar ,judecand greseala altuia( in opinia ta) ...faci aceeasi greseala...judecand pe altul ...Pe mine nu ma deranjeaza comentariile nimanui, nici malitziozitatile...nici ...jignirile....pentru ca, eu , am inteles....ca noi suntem diferiti !!!!!!happy Sa ai o zi buna !!!!
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tu poti sa-mi reciti si reclamele publicitare!love struckday dreaming
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vic, tu n ai aflat cum functioneaza privatul?smugat wits' end
Pfoaiii!rolling eyes

Si stii ceva, nici nu mai trebuie sa ti faci probleme, cu drepturile de autor zic, merge pe cale orala, din gura in gura, adica din mesaj in mesaj, si ne putem preface chiar ca este un fel de Miorita!laughing