Regulament
Bloguri
Va multumesc pentru atentie dar nu e treaba mea sa critic sau sa apostrofez ci doar sa prezint fapte si doar fapte fara vorbarie sau taclale !!
Nu am cerut sprijin in actiunile mele pentru ca stiam ca nu-l voi primi si apoi se va interpreta ca o fac pentru mine de fapt asa ca am plecat la acest drum singur stiind ca voi reusi indiferent de piedici.
Ideea este ca poate sperati sau va doriti un partener sau o partenera care sa va fie alaturi toata viata macar sau unii vor doar ceva care se cupleaza asa ca trenul cum se spunea intr-un comentariu dar ideea de cuplare ca un tren pentru o cursa si cea de matrimoniale nu au nimic in comun.
Din povestea acestor intamplari eu am tras multe invataminte si poate le voi reda in aceste comentarii pentru ca sa intelegeti atitudinea mea de a face aceasta postare.
E posibil sa vreti sa va alegeti o persoana care sperati sa fie serioasa dar uite ca poate sa aiba cum se spune "schelete in dulap" si ma refer aici la persoanele care i-au luat copilul abia nascut al acestei tinere mame si l-au dat spre adoptie in primele zile de la nastere si punand-o sa semneze acte pe care mama nu le putea intelege. Astfel de fiinta va doriti sa aveti alaturi, despre care poate o sa aflati ca fura copii si poate va candida si la vre-o functie in primarie sau si mai sus?
Va doriti s aveti alaturi o persoana din sistemul sanitar care i-a refuzat operatiape motiv ca nu este "asigurata" si este doar asistata social si care tot a cerut documente justificative chiar dupa ce asistenta lui i-a spus ca acea pacienta este asigurata automat daca este sub asistenta primariei dar doctrorul tot a cerut ca sa fie mentionat in hartia primariei ca isi asuma plata operatiei.
Va doriti sa fiti alaturi de cineva care ascunde documentatia pentru locuinta timp de 8 ani pentru o familie in nevoi?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Draga Katerine intamplator si eu tot despre postarea Alexandrei CD vorbeam si faceam referire la persoanele cu statut diferit ce au sau nu o jumatate acasa. Observ ca este o zazanie pe tema asta dar fiecare are motivatia lui dar se pune intrebarea ce se intampla cand jumatatea de acasa afla sau si mai rau, citeste si flirturile ? Pai uite asa isi schimba si statutul dupa divort.
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Drsga Katerine nu stiu de unde vine referirea la diferit sau deosebit? Daca zice de raspunsul meu precedent eu discutam un caz anume si nu despre cineva anume. Daca a rade de unul singur prin casa si apoi sa se apropie si clipa cand vorbesti cu tine singur prin casa inseamna diferit e posibil sa fie asa. Eu cred ca rostul omului este sa nu traiasca pustnic ci sa poata sa-si gaseasca jumatatea chiar si prin intermediul unui site specializat ca asta. Cei sau cele care au deja rezolvata problema si cred si spera sa-si modifice statutul gasind pe alcineva mai potrivit(a) este ok ca doar asta e viata schimbatoare.
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Draga Carpe_diem ce nu-mi place mie expresia asta dar asta e. Eu sunt specialist in transporturi dar dupa 89 m-am specializat in start-up adica sa ai solutii ptr orice problema ca sa poti incepe o noua viata pe picioarele tale prin efort propriu. Asa si cu neamurile de care zici ca au placerea sadica sa uite de familie si aa intre in virtual discutand cu cei fara asa ceva. O lectie mai usturatoare decat asta nici ca poti concepe. Daca asta cauta asta vor avea. Dar uita ca vine si clipa decontului cand in camera de alaturi nu o sa mai fie nimeni.
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Draga Teodora obiectivul esential al siteului m-a obligat sa fac referire la ideea ca o persoana isi cauta jumatatea si din acest motiv sa se bucure impreuna. Ideea este ca si dupa oficiere sa-si petreaca tot timpul liber impreuna si nu el la bere cu baietii sau la pescuit si ea cu amicele la taclale, cand sunt ambii disponibili sa fie impreuna.
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Asta spuneam si eu Tina ca omul singur sa rada e naspa si cand vede o comedie la tv. Spune un subiect la alegere si poate gasasc eu ceva
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Draga Tina te rog sa continui ptr ca eu sunt obisnuit sa am in jur doar persoane cu simtul umorului si de obicei se tin de burta de ras
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ophanim organul de control este chiar cetateanul care trebuie sa fie mai ofensiv si doar el poate aduce schimbarea.
In alta ordine de idei am vazut ca ai in profil multe exceptii si interdictii si eu iti spun ca exista o vorba ce zice ca niciodata sa nu spui niciodata si ca nu vei sti de unde sare iepurele sau nu te pune cu dragostea la prima vedere
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Kay viata e mai grea in intravilan pentru cei adusi de soarta dar cu siguranta vor merge inapoi de unde au venit ca adaptarea e dificila
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Draga Tina ai ceva motive sa razi ? Exprima-te sa ne "radem" si noi
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Draga Luciana nu era vorba de bugetari ci de o tipologie de oameni care arata dispret si autosuficienta indiferent de locul de munca sau daca e doctor la stat sau privat si am exemple destule si dureroase