Regulament
Bloguri

O fapta buna pe zi

Sunt sociabil, cinstit si temperat... nu consum alcool... fara defecte. imi place sa fac oamenii din jurul meu fericiti . Am o intrebare privitoare la cate fapte bune face fiecare dintre noi in fiecare zi.
Am mereu solutii majore pentru orice problema mica sau mare, daca este aplecat de atatea probleme nerezolvate sau cazut. Trebuie sa ai incredere ca orice solutie trebuie pusa in practica imediat pentru ca poate nu mai apare si a doua oara. Asa a am fost mereu in viata neclintit dupa orice incercare stiind ca soarta are grija sa vina mereu cu solutia salvatoare.
Sa iti dau un exemplu cu intrebare cheie ?
Ce se poate face pentru o familie de minoritari turci care traieste intr-un cartier care se afla in extravilan din cauza primariei care le refuza trecerea in intravilan si de aceea ei traiesc fara lumina si utilitati?
Copilul de 8 ani invatand la lumanare dar fiind prima generatie care merge la scoala iar restul familiei unchi matusi parinti bunici sunt toti analfabeti si stau pe ajutor social ca nu se pot angaja fara calificare sau studii minime?
Inteebarea este urmatoarea :
Sa continuie sa stea acolo sau sa inchirieze o garsoniera ? Dar cum ? Cine-i va ajuta?
Ce crezi ca se poate face sau care sunt solutiile?
Macar copilul are un talent deosebit la fotbal dar si acolo trebuie sustinere financiara !
Acum sa te vad ce zici ?
Eu am gasit solutia pentru aceasta familie dar tu care citesti aceste randuri poti face ceva ?
Astept pareri, opinii si solutii sau chiar implicare !!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Draga Juan1142 imi pare rau ca te-am dezamagit cu contul dar problemele expuse sunt majore intr-o astfel de situatie. Solutiile le-am gasit singur si le-am pus in aplicare imediat fara sa-mi pese de cei suspiciosi sau si mai si. Incearca si vei reusi doar daca esti determinat si convins de reusita actiunilor si a motivatiei. Chiar si o afacere pe cont propriu o poti pune in ap!icare daca vrei si esti determinat sa o faci. Cluburile de fotbal au o reglementare prin care dupa inregistrarea unui copil in club nu-i mai este permis transferul pana la nu stiu ce varsta.
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ophanim utilitatile se pot indtala doar celor cu cadastru de intravilan
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ammothea poti verifica daca ai cum sa te convingi daca un consumator de alcool va fsce sau nu o fapta caritabila sau va masura in sticle pierdute si nebaute fiecare ban scos din buzunar pentru astfel de actiuni.
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Draga Tina casele sunt deja multe si deja este cartier caruia primaria i-a si dat nume dar pana sa se aprobe trecerea in intravilan va mai trece ceva timp. Problema era sa rezolv situatia copilului si a mamei lui sa reuseasca prin forte proprii sa iasa din acel mediu neprielnic. Eu le-am oferit "undita cu care sa invete sa isi asigure hrana si nu sa le aduc pestele pe masa". Acum amandoi vor merge la aceeasi scoala la cursuri dar in programe de studiu diferite iar mama va avea un serviciu sigur si poate si o alta locuinta.
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Draga Tardi o vorba inteleapta spune "no gutz no glory" si nu se refera neaparat la pionieri sau batrani. Persoana sau familia care trebuia ajutata nu trebuia sa devina o tinta prin discutii "democratice" cu primarul sau alte oficialitati ci trebuia luat taurul de coarne. Doar prin fapte mici poti cladi acolo unde altii au daramat si suflete si destine.
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Draga douanopti sigur nu stiu istoricul acestei familii si nu e treaba mea dar am incercat sa fac cumva viata acestui copil mai aproape de normal si sa le ofer undita si nu pestele. Ei trebuie sa aiba si un prezent si un viitor cladit prin fortele lor. Ca specialist in start-up adica in a cladi ceva de la zero pot spune ca daca ai vointa si determinare poti sa-ti schimbi viata.
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
douanoptidevara ai un cui impotriva mea sau chiar esti decisa sa arunci piatra ? Nu cred ca am suparat pe nimeni sau poate inca nu am facut asta. Eu aici am facut o mica prezentare a mea dar oricum enorm fata de cei sau cele care nu zic nimic, deloc si fara sperante chiar sa isi posteze o fotografie. Chiar sunt decis sa nu dau detalii mai multe pana nu voi vedea schimbarea de la tine de la ceilalti.
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Draga douanoptidevara iti doresti sau ma indemni sa ma descriu ? Daca este sa repet descrierile din profilul tau sau din blogul tau? Sfatuieste-ma tu cum sa fac si cine stie.
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tinuțo...și eu sunt un caz ,real , de minoritar romăn ce trăiesc într-o comunitate de majoritari !!...și nu-mi plăng de milă !!... bașca țara mea se numește Romănia !!...iar ocupanții ăștia mi-au tăiat pădurile , mi-au distrus industria , mai ies și periodic în Piața Victoriei să comploteze spre a îmi face rău , mie și patriei mele !!happy....
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tinuțo...ce fată silitoare ești tu !!olling on the floor