Regulament
Bloguri

Hotelul

Cand te apropii de capatul calatoriei si intri in oras, seara tarziu, strazile sunt inca aglomerate. Cunosti drumul caci nu e prima data cand vii aici si nu ai nevoie de navigator. Dupa ce parcurgi cateva bulevarde lungi si intersectii incalcite distingi pe fondul cerului intunecat silueta cladirii masive, situate in mijlocul unui parc. Doar cateva geamuri sunt luminate si acelea slab, lumina strecurandu-se anevoie prin draperiile grele, compacte. Inconjori cladirea si lasi masina in parcarea subterana. Apoi iti iei valijoara si urci la receptie. Nu vei fi deloc surprins de animatia din hol, de vacarmul vocilor care se amesteca dezordonat intr-un zgomot monoton, de lumea care butoneaza taste asezata pe fotoliile din lobby sau de cea care a umplut deja barul de la parter. Sala de la receptie e pardosita cu placi mari de piatra cenusie care amplifica tacanitul tocurilor inalte. Te intorci atunci sa vezi cui apartin acele tocuri, acei pantofi eleganti, constati insa ca nu esti singurul interesat, mai multe perechi de ochi se intorc, se rasucesc in acelasi timp, privirile aluneca ceva mai sus, scaneaza in adancime intreaga compozitie in miscare, se incearca deslusirea mesajului emanat prin limbajul trupului, apoi tacanitul se stinge si subiectul observatiilor iasa din scena. Cand intri in lift, dupa ce se inchid usile, zgomotele se sting brusc si vei fi dus, silentios, imponderabil spre etajul tau. Culoarele sunt acoperite cu mocheta adanca si pufoasa care innabuse pasii, pe masura ce te afunzi in maruntaiele cladirii te transformi intr-un necunoscut, un anonim, aproape invizibil, te complaci cu aceasta stare si incerci sa profiti de ea. Vei petrece in camera doar cateva minute dupa care vei cobori si tu in lobby sau la bar ca sa te amesteci cu acea multime de oameni pe langa care tocmai ai trecut inainte sa urci, caci esti unul de-al lor.
Sezonul turismului stiintific si de afaceri, al simpozioanelor, congreselor, expozitiilor, cursurilor de perfectionare si al multor alte evenimente de gen incepe toamna, dupa terminarea sezonului turistic propriu zis. De obicei manifestarile sunt suportate de firme, sponsori, alte organizatii care acopera costurile cu deplasarea, cazarea si mesele, uneori si diurnele. A doua zi dimineata va trebui sa te prezinti la locul intalnirii unde vei primi un ecuson, poate o mapa si pix, un carnetel si programul. Zilele urmatoare vor fi epuizante, vei ajunge la hotel seara tarziu dupa multe ore in care ai ascultat, poate ai notat, ai discutat cu potentialii clienti, poate chiar ai luat cuvantul de la tribuna. Privesti mereu in jurul tau, s-ar putea sa o revezi pe doamna aceea bruneta, inca tanara si draguta cu care ai intrat in vorba si anul trecut, dar atunci ea se pregatea deja sa plece acasa. Si chiar o vezi in sala. Apoi o vezi urcand cele cateva trepte spre scena. E imbracata intr-o rochie stramta, mulata pe un corp zvelt si armonios si poarta un sacou sobru care ii da un aer academic. Are o voce grava, profunda, ochelarii mari cu rama neagra si rotunda te duc cu gandul la sala de lectura a bibliotecii municipale.
In pauza te invarti cu cafeaua in mana prin hol, te faci ca nu gasesti o masa libera si atunci o vezi singura, stand la o masa din fundul salii. O saluti colocvial, ii amintesti de intalnirea de acum un an si ii ceri permisiunea sa stai la aceeasi masuta. O feliciti pentru expunere, esti interesat de elementele de etansare pentru componete hidraulice despre care tocmai s-a discutat. Apoi abordati banalitati, vreme, cazare, meniul meselor, constati ca locuiti in acelasi hotel. Seara, ca din intamplare, mergeti impreuna prin parcul linistit, cu arome de toamna. O inviti la bar, la un pahar de vin sau poate altceva, desi nu esti sigur ca va accepta. Mai inainte insa va trebui sa o astepti stand pe un fotoliu confortabil intr-un coltisor discret al holului. Mai intai vei auzi tacanitul tocurilor inalte. Nu erai sigur ca va cobori. Esti incantat sa o revezi, s-a schimbat, poarta o fusta larga, inflorata in griuri colorate si o bluza matasoasa. Seara e rece si poarta ciorapi. Imaginatia incepe sa se incinga. S-a facut tarziu. Observi ca ati ramas doar voi doi. Maine dimineata ea va pleca acasa. Parasiti lobby-ul pe rand, mai intai ea, s-ar putea ca cineva cunoscut sa o fi vazut , e o doamna serioasa, familista, chiar daca, tocmai ai aflat ca mai sunt probleme, ca in orice cuplu. Pe holuri, mocheta plusata, adanca, absoarbe orice zgomot de pasi, lumina difuza ofera sansa sa nu fii recunoscut daca tocmai atunci se deschide intamplator o usa, dar totusi poti sa distingi numerele aurite ale camerelor. Tapetul in culori inchise, catifelat de pe pereti atenueaza si el, discret si complice, orice zgomot, chiar si bataia usoara in usa camerei.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Geagi

Geagi

  • Publicat Acum peste 2 luni
Măi să fie , ușor ușor vă îndrăgostiți de … cameristă .
https://youtu.be/v1dv-skGIYY smug
matrimoniale - membru fara poza

markus_d

  • Publicat Acum peste 2 luni
hai ca pricepui ... hâc , esti in Teambuilding coffee
https://youtu.be/oBgKKe7EPSk

dar fiindca fusei impresionat de asteptarea voastra de un an ca sa se coaca bine dragostea pe toate partile
si fiindca astazi este ziua Internationala a Inimii , o mica recompensa din partea publicului pentru canthautor ...
dar calul unde-l lasasi bre ? la subsol sau in baie la etajul 1 ? ...fii preventiv ...Roibu sa nu-ti sperie mandra si sa fuga ...
https://youtu.be/9Ew8Tm1Y4es
matrimoniale - membru fara poza

rashela

  • Publicat Acum peste 2 luni
Frumos la hotel. Urmeaza botezul sau prima data nunta?
Una peste alta, imi place cum scrii.
matrimoniale - membru fara poza

sweet Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vă dau și eu o alternativă a hotelului lui Simon, Hotel California.
https://youtu.be/UehilhnMt5Y
matrimoniale - membru fara poza

sweet Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
laughing
matrimoniale - membru fara poza

sweet Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Simon scrie îngrijit, răbdător. Îl citesc chiar dacă între două cumetrii mai bagă și o îngropăciune.
matrimoniale - membru fara poza

sweet Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Neața! coffee
Totoșilă, am zis și eu ce cred. De ce mă plesnești pește ochi cu breteaua de la sutien? crying
Uite, Simon nu s-a supărat. Mi-a dat alternative. Ideea era să spun ceva care să îl stârnească să comunice cu noi.
Am reușit. tongue
matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu sunt de acord cu cântecul no talking numai Anele sunt seduse și abandonate?
thinking Simon01 nu cumva ești Simona: hăinuțe, pantofiori?
matrimoniale - membru fara poza

simon01

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ana-zorile se varsa, cantec po****r. Adica sedusa si abandonata.