Regulament
Bloguri
"Cauţi un înţeles vieţii, când înţelesul este, în primul rând, propria devenire, si nu pacea mizerabilă pe care o dă uitarea conflictelor. Dacă ceva ţi se opune şi te face să suferi, continua-ţi creşterea, înseamnă că prinzi şi te transformi. Fericită acea suferinţă care face sa te naşti din tine însuti: căci nici un adevăr nu se demonstrează şi nu se atinge prin evidenţă.

[ ... ]

Şi tu, dacă vrei să te înalţi, macină-te în lupta cu conflictele tale: ele conduc spre eternitate. E singurul drum care există. Şi pentru asta suferinţa te înalţă, atunci când o accepţi."

de ©Antoine Marie Jean-Baptiste Roger de Saint-Exupéry

P.S:
Se pare ca nu gasesc subiecte pe masura alegerilor dvs, care imi stergeti postarile, la sectiunea blog, fara nici macar un avertisment in prealabil - care ar fi practic, nefondat, din moment ce permiteti jignirile altora, asupra unor postari mai vechi, sau limbaj trivial, ori alte cele care sincer, nu va aduc nimic pozitiv.
asta e, nu este de mirare, la ce sa ma astept, din partea abuzurilor, inclusiv a cuiva din administratie, care ar trebui totusi sa ia la cunostinta acestea?
va multumesc.
Puteti sterge si contul, de asemenea. Daca nimeni nu a avut curajul de a se ridica in picioare, sa reclame abuzurile pe care dvs, cei din administratie, le permiteti cu buna stiinta, atunci, am fost eu unul. Nu imi pare rau ca ma exclud din teritoriul dvs. care vi-l marcati prin abuzuri.
Nu ar avea sens, sa va spun ca ar trebui sa va fie rusine - fiindca nu aveti bunul simt si nici datoria onorabila. Nu apartineti poporului roman, cei care faceti acestea si va complaceti astfel. Poporul roman, este format din oameni care au Onoare, nu care isi bat joc de ei insisi.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza universulartei

universulartei

  • Publicat Acum peste 2 luni
Luna de miere > Privesc alaturi. Doar crucile mai povestesc despre umbrele lor, culegand printre cei vii si cei morti, tot ceea ce-au smuls lumile lor, antagonice. Se parea ca la rasarit se depuneau ofrandele, iar la apus se aruncau in laturi. Nici macar una, nu-si mai apartinea siesi.
poza universulartei

universulartei

  • Publicat Acum peste 2 luni
"Crucificarea apare atunci când inima voastră se închide în faţa fratelui vostru. Învierea apare atunci când vă deschideţi inima către el, când încetaţi de a-l mai acuza pentru problemele voastre, când încetaţi de a-l mai pedepsi pentru greşelile lui, când învăţaţi să-l iubiţi aşa cum vă iubiţi pe voi înşivă. Numai acest lucru vă va elibera din închisoarea fricii. [...] Treaba mea nu este să condamn, ci să înţeleg şi să binecuvântez. Treaba mea este să văd frica din ochii oamenilor şi să le reamintesc că sunt iubiţi."©Ferrini
matrimoniale - membru fara poza

elly_anna

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna, Marga. Ce bine le mai potrivesti tu, ca'ntr-un puzzle happy Exact acelasi lucru l-am vrut a spune si eu dar nu am gasit cuvintele sad
matrimoniale - membru fara poza

Margaretaa

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bine ai venit !
Dar te percep un nick 'Citat', ce in propria-ti devenire cauti intelesul vietii "macinandu-te in lupta cu conflictele" altora, ajunsi deja in eternitate. Te astept sa-ti simt izvodirea ideilor personale si atunci voi sti de ofranda-ti va fi "depusa la altar sau aruncata in laturi", precum un kitch.
Buna dimineata, tuturorbig hug
poza universulartei

universulartei

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multumesc pentru participare, tuturor. Imi cer iertare daca nu raspund unor mici provocari venite din partea unor persoane, cum nici asupra detaliilor personalizate asupra vietii mele, si nu in ultimul rand, pentru inconsistenta si incapacitatea de a mentine un posibil dialog, atunci cand este asteptat.
matrimoniale - membru fara poza

elly_anna

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am o colega care mi-e si buna prietena. La un moment dat ramane singura in birou cu sefa ei. "Nu mai poi. Ma exaspereaza, ma streseaza non-stop." Dupa o vreme se angajeaza inca cineva in departament. "Of, bine ca a mai venit cineva. Acum a lasat-o mai moale cu mine si o bate pe aia la cap" olling on the floor
Uneori intelesul vietii are o explicatie atat de simpla, de logica happy
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Câtă modestie, Senzor!
ştiu că îţi place mult când îţi scriu, dar chiar aşa în fiecare zi să mă provoci?
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39 Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna dimineata!happy

Bun venit printre noi!good luck
poza universulartei

universulartei

  • Publicat Acum peste 2 luni
Lunademiere > Multumesc. Pesemne “A accepta” devine manifestarea uneia si aceleiasi Forme. Suferinta ar fi atunci o Binecuvantare de la Dumnezeu, pe tot atat de mult pe cat si Iov, da marturie.
Profilul meu [complet – asta incluzand tot ceea ce se leaga, inseparabil] este disponibil Rabdarii si Adancimii.
Eternitatea... S-ar sti, oare, ca pe cat flacara sufletului este mai incinsa, pe atat s-ar simti in izvodirea-i, precum ofranda depusa la altar, ori aidoma celei aruncata in laturi?
matrimoniale - membru fara poza

elly_anna

  • Publicat Acum peste 2 luni
Un citat e suficient/blog. Te rugam sa mai ai si interventii personale, daca se poate. Multumesc happy