Regulament
Bloguri
Ieri am fost la o piesa de teatru care se numeste "Prelegere despre nimic".
Initial ma gandeam ca astia isi bat joc de mine si de banii pe care i-am dat pe bilet. MInute lungi sterpe, doar asteptai sa se intample ceva, sunete lungi, plate, imobilitate, discurs alambicat care nu spunea de fapt absolut nimic.

Apoi, in sfarsit, am inteles: In piesa de teatru era vorba despre mine, despre multi dintre noi (...si despre unii de pe site)
Suntem in asteptare, nu se intampla nimic grozav si devenim iritati. Dorim sa se intample ceva care sa faca diferenta.

Gandul nostru traieste fie in trecut, fie in viitor si uita sa se bucure de prezentul asa cum ne este dat. Nu prezentul este cel ce ne tulbura, ci proiectiile noastre.

... si-atunci m-am bucurat de clipa prezenta, de tot ce e frumos in jur. applause
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

dude_me

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bună dimineața ... bun venit pe acest "tărâm magic" .... la cât mai multe bloguri
matrimoniale - membru fara poza

elera

  • Publicat Acum peste 2 luni
Va multumesc mult tuturor pentru comentarii, pentru urari!
Pacat ca n-am posibilitatea sa raspund fiecaruia in parte.
Imi place lumea voastra, pe care abia acum o descopar. E o lume reflexiva si creativa.
matrimoniale - membru fara poza

Vant_primavaratic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bine ai venit pe bloguri, Elera! happy
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna dimineata!

Bun venit pe bloguri!happy
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Interesanta ideea , e din ce in ce mai la moda , am incercat si eu. . Am realizat in scurt timp ca e vorba de prezentudeoarece prezentul biologic , efectiv e mai complicat. E un fel de trecut . Totul se petrece in trecut . De ex. Privim spre soare si ii admiram "prezentul" dar el nu mai e demult acolo unde pare . Viteza luminii parcurge distanta de la soare la pamant in aprox 8 min. Asadar de fapt ne bucuram unde era in trecut. La fel de orice obiect a carui reflexie ne bucura privirea cu ajutorul luminii. Orice gust sau aroma are nevoie de timp ca senzorii sa transmita informatia la creier . Si asta nu e tot , creierul e doar centrul de comanda , mintea e cea care decide cum interpreteaza de multe ori. Unele lucruri desi se petrec in acelasi rtimp , ne apar decalat. Ex. Tunetul si fulgerul, datorita diferentei de viteza a sunetului , respectiv luminii . Traim intr o lume a iluziei . Totul e o iluzie si o contradictie ! Culorile sunt o iluzie , timpul e o iluzie , iluziile sunt o iluzie . Totul tine nu de cum percepem ci de cum interpretam iar asta depinde de o sumedenie de alti factori . Si asta ma face sa ma gandesc din nou si din nou ,pana la urma , ce e realitatea , ce e prezentul ,ce e realul ?