poza AndreeaK

AndreeaK

Varsta:
41 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Timisoara,
Romania 
A coeur vaillant rien d'impossible - Totu-i cu putinta pentru cel care are curaj..Va place sa credeți ca nu suntem egale cu voi ?Atunci aștept sa ma abordeze bărbații care stiu ce vor si mai ales cei HOTĂRAȚI ( insistenta e secretul reușitei ) winking ( consider ca pentru a cuceri o femeie de calitate trebuie sa lupți ) !! Variațiuni pe tema asta nu doresc ... winking Imi plac bărbații care au încredere in ei si stiu cum sa cucerească o femeie ! winking

Imi pare rău dar nu voi raspunde la profile fără poza ( pe bune acum,eu am poza si chiar am pretenția ca si tu sa ai ) Va rog cu cine NU tastez NU insistați, înseamnă ca NU ma interesați ...obsedații si neîmplinitii in casnicii ABȚINEȚI-VA va rog !!!Daca vreau ,nu duc lipsa insa eu aici caut cu totul altceva .... si după cum e lumea in ziua de azi sper sa nu va provoc prea tare cu sinceritatea mea happy...gândiți-va ca oricum nu răspund si pierdeți timp prețios șcriindu-mi happy .Invatati sa respectați femeia si după aceea vorbim..".țăranoii "sa stea parcati ! Daca credeți ca nu am dreptul sa am pretenții nu ma abordați ! Un barbat adevărat întotdeauna are lângă el o femeie cu pretenții winking ...in spatele unei femei cu pretenții întotdeauna e o femeie care știe ce vrea de la viata si de la persoana de lângă ea ! winking...Apropo...ma distrez de mesajele primite de la cei ofuscați happy)) va simțiți ? happy stați liniștiti ca nici măcar nu imi pierd timpul sa va răspund ..."ignor" ...așadar ca sa ajungem sa si tastam trebuie sa ai ceva de spus ( in cap ) happy. I LOVE ROCK rock on!...stiu ,sunt rea ,dar asa scurtez timpul in favoarea mea winking .
femeie fara poza

Bibi73

Varsta:
51 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Cluj Napoca,
Romania 
Nimic nu-mi sta in calea fericirii, decat o viata armonioasa si implinita. Fericirea este arta de a trai.
poza Brokenheart

Brokenheart

Varsta:
30 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
As putea sa spun multe despre mine ....In primul rand sunt o persoana sensibila cu un suflet foarte mare dar este mai usor sa ma intrebe cine vrea sa afle...O poza spune mai mult decat o scurta descriere fizica, iar restul calitatilor (fie ele bune sau rele) va las pe voi sa le descoperiti, fiindca eu sigur le vad doar pe cele bune.Imi place sa ascult muzica veche gen ABBA, Roxette, Michael Bolton ,Whitney Houston,Mariah Carey ,love songs in general clasice. Imi place sa ma plimb prin parcuri, uneori si singura, sa ma bucur de natura, reflectez la anumite lucruri care s-au intamplat sau care as vrea sa se intample. Pentru mine e foarte importanta sinceritatea.As vrea sa gasesc pe cineva cu care sa pot discuta depre orice, care sa aiba o personalitate puternica, si impreuna sa ne bucuram de toate lucrurile simple.
Ps: cei care doresc doar o aventură,să nu mă contacteze !
poza ina74

ina74

Varsta:
49 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Constanta,
Romania 
doar o femeie eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu
poza Kristen

Kristen

Varsta:
39 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Cand iubesti profund, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita Ps...Nu caut relatii,doar socializez in limita bunului simt happy .