poza membru
Regulament
Bloguri
Salutari si o noapte liniștită si plină de fericire tuturor !
Observ ca in asta lume multi se anunță ca fiind cercetători, psihologi , si sa nu mai vorbim judecatori.
Nu ma refer la cei care au studii in domeniu si sunt scoliti pentru asa ceva.
La capitolul cercetători exista persoane care vor sa stie totul despre tine in timp ce ele pun pe tava doar ceea ce stiu ca le este benefic pentru a castiga o posibilă relatie.vazandu-se perfecte din toate punctele de vedere , si ca dimensiuni ,si ca mod de a fi , si ca pregatire. De parca nu puteai fi in trecut doctor si astazi alcolist in sant. Turci au un proverb care tradus suna cam asa :
Nu conteaza cine a fost bunicul , tata , mama, fratele sau sora, nu conteaza nici cine ai fost tu in trecut ! Dar contează cine esti tu astazi !!!
Si am ajuns si la psihologii care prin gandirea lor "perfecta" incearca sa modifice gandirea persoanei la care se gandesc ca ar iubi-o, dupa bunul lor plac . Dar din pacate in multe cazuri acea gandire poate fi gresita ,si poate distruge un om.
Si bine inteles nu pot sa-i ocolesc nici pe judecatorii persoanei iubite care judeca faptele din trecut a persoanei .
Il judeca pe "x" ca a furat . Dar ma intreb "TU " care il judeci pe hot, stii motivul pentru care a furat ?
"Tu" care barfesti o prostituată sti motivul pentru care ea a ajuns sa facă asa ceva? Ti-ai pus intrebarea , daca face ceea ce face din placere ? Obligata de niste oameni fara scrupule ? Sau pentru ca cineva acasa ii cere o felie de paine ?
In final sunt foarte multi care judeca si dau pedepsa , dar inainte de asta , macar imaginar, sa caute sa vada daca s-ar pune in sufletul lor , si s-ar vedea judecati , cum ar fi?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum peste 2 luni
Adela...
Eu nu vreau sa iti contrazic ideea.
Dar cand spui cuvantul om perfect , acel o trebuie sa ideplineasca stasul din toate punctele de vedere, inaltine, greutate, mod de afi , comportament , discutie , fapte, si tot ceea ce tine de valorile unui om , pe cand eu de exemplu daca ma uit atent la mine incerc sa cred ca nu ajung totalitatea cifrelor din matematică pentru a număra tot ce înseamnă defect la persoana mea.
poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum peste 2 luni
Adela...
Perfect e DUMNEZEU.
Noi nu putem fi perfecți.
Ne judeca DUMNEZEU, noi nu avem dreptul sa jucacam pe nimeni, si niciodată nu poti fi sigur ca o prostituată alege meseria , există varianta ca cineva sa o rapeasca , santajeze, si sa o oblige sa practice asa ceva.
Din acest motiv spun..
Nu putem juseca pe nimeni atat timp cat cunoastem doar presoana si nu cunoastem felul sau motivele care au dus la savarsirea faptei.
poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum peste 2 luni
Gica..
Ceea ce ti-am spus au vazut ochii mei.
Erau persoane emigrante , si motivat de faptul ca veneau ceva sarbatori , acei oameni au preferat sa spele covoarele atarnate pe batator....
Sa nu crezi ca le spalau la fel ca bunicii nostri stand in genunchi la marginea răului.
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
black ... să speli covoare în fața blocului !??? ... în Germania !??? surprise ... prin care Europă ai circulat tu , de fapt !??? thinking
poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum peste 2 luni
Markus...
Sincer am circulat mult prin europa.
Nu as spune ca ei barfesc la fel ca noi.
Dar in germania de exemplu pentru orice incomoditate sau deranj printr-un telefon esti pus pe mana garzii , conteaza mai putin ca faci galagie la ore gresite , repari masina in strada, sau speli covoare in fata blocului.
matrimoniale - membru fara poza

markus_d

  • Publicat Acum peste 2 luni
tu ai zis in blog , dar poti sa-i convingi pe nemti , francezi si pe toti ceilalti ,acei oameni obisnuiti
care ne aplica din start etichete noua , romanilor ? este foarte clar care sunt acele clisee si la ce ma refer ...
unele lucruri sunt adevarate dar ...Asta-i viata ...Salutari si tie !
poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum peste 2 luni
Maria...
As avea curajul sa spun ca omul poarta grija altuia , si poate uită de persoana lui , vazandu-se perfect, fara sa-si vada mizeria din curtea lui , criticandusi vecinul ca nu si-a udat gazonul la o ora potrivita !