poza membru
Regulament
Bloguri
Buna seara! Si o noapte albastră tuturor!
Sincer ... observ ca traim Intr-o lume nesigură in care toata lumea vrea siguranță si nimeni nu o are.
Bine inteles ca azi nimeni nu e sigur de nimic.
Faci o facultate si culmea ... iti umple praful diploma pentru care ai studiat si culmea e ca ai mare sansa sa ajunji angajat la un patron plin de tupeu si de nesimtire , dar care cu toate ca nu are carte are bani.
Un alt gen de nesiguranta e nesiguranta financiară , de la credite, curs valutar, venituri salariale, ridicare preturi pe produse, crize finaciare etc. ( sa nu uitam ca urmatoarea criza financiară bate la usa , nu as crede ca anul urmator se termină fara sa fie anunțată)
Si apare tot mai des instabilitatea in familie..
Aici daca privim spusele celor care studiază viata de familie , in multe cazuri se spune ca nicaieri nu se sufera mai mult decat in familie.
Clar toata lumea fuge de suferinta.
Tot specialisti spun ca femeile au o privire mai deschisa catre orizonturile vieti, si ca tot ele rezista mult mai mult in suferință decat un barbat.
Tot femeile optează mai accentuat pentru a avea o casa o masa etc.
Intocandu-ma la stabilitate, ce ii ofera femei luxul de a avea o stabilitate, pentru ca cineva spunea :
O femeie nu poate fi mulțumită niciodată!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum peste 2 luni
Rosupur...
Daca stau si privesc in jur stiu cativa singurei care nu au depasit 55 de ani si s-au dus.
La capitolul cine sufera mai mult in familie ? Nu ai de unde sti?
Depunde care cum se impune , care cum accepta supunerea , daca aceepta supunerea , cat de afectat este de supunere, in ce consta supunerea in fata persoanei iubite.
Sau care sunt? Si de la ce ? Apar situatiile de suferinta.
poza Radu__

Radu__

  • Publicat Acum peste 2 luni
...ma rog, megapixeli sau ce drac' sunt ca pe mine ma cam depaseste tehnologia. happy
poza Radu__

Radu__

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu cred ca niciodata in istoria omenirii nu a existat o siguranta si stabilitate mai mare decat in zilele noastre. Chiar si un om al strazii traieste mai bine si are o siguranta a zilei de maine mai mare decat in alte vremuri. 
De ce? Cred ca este evident....razboaie, boli, foame, justitia si drepturile omului aproape inexistente, medicina mai slaba...si lista continua mult si bine.
Problema este a asteptarilor noastre. Avem alte asteptari de la viata decat in alte vremuri. Acum, unde vad eu problema mare a zilelor noastre care face ca aceste asteptari sa fie...superficiale, nesatisfacatoare chiar de sunt indeplinite, mult deviate de la scopul lor primordial(al supravietuirii in primul rand cu toate aspectele care deriva de aici cum ar fi sexul, mancatul, jobul, cunoasterea, razboiul, flirtrul, dorinta de a impresiona, o lista imensa de chestii care insa influenteaza in mod evident supravietuirea individului si a speciei). Asa, ziceam ca unde vad eu problema astazi...pai, cred ca este cantitatea enorma de informatie la care este supus creierul nostru care, bulversat, face sa nu prea mai realizam ce este bun pentru noi, ce ne trebuie cu adevarat, face sa ne dorim chestii inutile care odata dobandite nu ne fac nicidecum fericiti. 
Asta este problema care face sa vedem instabila viata la nivel individual si de aici o pote face cu adevarat instabila la nivel global prin razboaie. De ce...pai pt ca vrem si consumam chestii superficiale si nefolositoare care fac sa se iroseasca resursele aiurea si de aici batalia pe resurse. Muna degeaba pentru consum degeaba...doi pixeli in plus la o camera foto inseamna munca multa degeaba si bani intrati intr-o circulatie total paralela cu necesitatile omului. 
Eu cred ca nu numai femeia nu poate fi multumita astazi, nimeni nu poate fi pentru ca asteptarile noastre de la viata sunt, nu ca mari...ci pur si simplu anapoda. 
poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum peste 2 luni
Intrebatea mea e :
De ce o babuta de la tara nu tremura ca nu are bani.?
Ea se gandeste de vata , pentru iarna, si primavara pentru toamna.
poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum peste 2 luni
Deci sincer...
Se spune ca la inceput nu existau bani..lume totusi exista ... !
Se faceau schimburi de marfuri dar sub forma de torocuri (schimburi)
Singura marfa cu care era acceptata la orice schimb era aurul.
Pana cand sa-u facut bancile care eliberau o chitanta in schimbul aurului depus , cu care puteai cumpara orice.
Mai nou acele chitante s-au transformat in bani.