Regulament
Bloguri
Una din ideile care persistă in sufletul femeilor este :
Iubitul ... este al meu , mi se cuvine, nu admit sa ma impata cu nimeni, nici macar cu gandul.
Una din marile greseli care le facem noi barbat e ca vorbim de bine sau apreciem o alta femeie , care poate fi chiar mama noastră . Femeia vrea ,atentie ,tandrete , afectiune apreciere.. etc.
Poti jigni foarte usor o femeie punând in fata ei ca exemplu mama ta .
Ea iti va spune foarte simplu : acum te-ai unit cu mine , noi suntem o familie ,eu trebuie sa fiu pentru tine cea mai valoroasă. Pe de alta parte pana la primul copil femia pune mari baze pe relatia intima apoi multe fac o mare greșală, înlătură sotul din patul lor ,fac o diferență de iubire vizibilă intre trecut si prezent aseaza copilul de dragul lui in pat in locul sotului si mai târziu apare lipsa se sentimente , raceala si plimbarea pe divorț.
In cazul acesta te intrebi unde? care? si cand greseste?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum peste 2 luni
Amabar
Un lucru foarte adevărat ai spus:" ai rabdare femeie si cunoate-l bine"
Dar ma intreb in lumea in care relațiile se construiesc pe repede inainte unde e răbdarea ?
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Părerea mea:
Rosse, așa cum ai formulat, când sentimentele și/sau atitudinea femeii față de bărbat se diluează, este primul pas către despărțire.
Poți iubi atât soțul, cât și copilul, fără ca una din cele două iubiri să o afecteze pe cealaltă. Tot așa cum îți poți iubi părinții și frații, simultan cu iubirea pentru un partener, chiar dacă în mod diferit.
Bărbatul simte când nu mai este iubit, ca la început, iar scuza ei că nu își poate împărți iubirea este doar o scuză și atât, o motivație falsă.
Este o vorbă din bătrâni: femeia ține casa. Iar dacă aceasta se destramă femeia este vinovată. Poate avea motive reale, cum ar fi faptul că nu l-a cunoscut suficient înainte de a face pasul. Dar a grăbit-o cineva să facă acest pas? Ai răbdare femeie și cunoaște-l bine, înainte de a-l grăbi să meargă la cununie. Căci, cum îl iei, așa îl ai.