Regulament
Bloguri

Salut

Hello, ma numesc si Marian, am 25 de ani, locuiesc si in Bucurestihappy (adica mai exista si alte variante)
Am intrat pe matri(cum ii ziceti voi) pentru a socializa, si in scurt timp am observat ca nu e de mine si
alt motiv ar fi ca eram plictisit pe vremea aceea. Nu ma asteptam insa sa existe chestia asta cu Bloguri,
chestie ce m-a facut sa raman ceva mai mult timp fata de cat mi-am propus initial. Ca fapt divers, eu v-am "urmarit" de ceva timp in liniste si nu prea sunt genul de persoana ce ar posta intr-o comunitate de dating, dar intr-o zi mi-a venit minunata idee sa experimentez asta, pentru ca intentionez pe viitor sa fac asta pe youtube (vlog) si am zis ca aici pot sa experimentez ideea, sa vad ce si cum. Asa ca intr-o seara am pus mana pe ce aveam mai aproape adica mai exact pe un document in care scriu ce fac eu intr-o zi mai importanta, asa pe scurt. Am facut asta pentru ca textul clar nu are sens(pentru voi) si voiam sa vad ce public sta pe aici, si ce reactii as primi, sa vad ce mentalitati sunt pe matri.ro. Placut fiind impresionat si aici tin sa felicit anumiti ultilizatori pentru modul in care au abordat primul meu blog (chiar m-am bucurat sa vad ca exista oameni frumosi), am zis ca ar fi ok sa fiu mai apropiat de voi. Asa ca nu stiu pe cine interesaza dar voi pune inca 2 zile de "jurnal" (sa il numim), asta ca sa nu ma simt vinovat ca am aruncat asa un text anapodahappy
Inainte de asta vreau sa mai punctez 2 lucruri: 1 faptul ca intentionez sa scriu in fiecare zi ceva zic eu interesant si 2 faptul ca mi-am luat multe perechi de haine pe mine impotriva frigului provocat de rautatea de aicihappy) asa ca promit ca nu voi clinti cand o sa fie vorba de asta.
:
astazi, 29 iulie 2017 ai fost la embassy cu Eliza si Adriana, a fost fain, nu le ai cu dansul, va trebui sa inveti happy, + ca mai ai probleme cu timiditatea, vezi ca are legatura cu increderea in tine(atentie doar raportat la fete pe care nu le cunosti). sa tii minte ca nu ai fost etichetat, dar sa nu uiti ca ai fost invitat. (trebuie sa rezolvi problemele singur, nu te mai plange, daca astepti sa pice din cer nu o sa se intample, numai tu poti face in asa fel incat sa te schimbihappy ) bafta!
:
astazi 30 iulie 2017 ai fost in oras cu adriana si eliza. adriana este minunatahappy, viata e mai frumoasa langa o persoana de genul. se pare ca ramasitele anei dispar instant langa ceva de genul, deci se poatehappy. ai gresit cand ai presupus ca ai fost omis intentionat din check in, deci esti naspa pe partea asta, trebuie sa te schimbihappy. revenim la adriana, este o fata care a trait intr-un mediu open-minded, se vede de la o posta, nu stiu insa daca se forteaza sa fie asa cum e sau este natural, sper pentru binele ei sa fie naturala treabahappy. pentru o tipa de genul, mi-as da si sufletul. acum let s go back to earth nu stiam ca eu mai pot avea sentimente de indragostire in minehappy), viata te surprinde, se poare ca aveam nevoie doar de o persoana potrivita pentru a le trezi, faza e ca acum fata de acum cativa ani nu mai am ca scop o relatie, si ma bucur de asta, ma multumesc cu prezentul si cu ce simt pe moment, si pentru ce s-a intamplat tin sa ii multumesc, chiar daca ea nu e constienta de faptul ca involuntar tipa mi-a trezit niste emotii interesante.(sau voluntar) maine este ultima zi a ei in comuna, si posbil mai mult ca sigur si ultima zi in care eu o sa o vad, si am sa profit la maxim de asta.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

dinu_marian

  • Publicat Acum peste 2 luni
bubulina, da, e ok mai pothappy) nu cred ca poate cineva sa ma faca sa ma simt intr-un fel, spre surprinderea mea e chiar amuzant.
Salut Inca, asa am sa facwinking
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Deci nu s a găsit. Îl declarăm nul.

Referitor la răspunsuri ii aduc aminte autorului ca de la bazaitul stupului a gresit site - ul. Ala cu @ Si # la fiecare literă e altu!
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dinule poti sa imi zici Ink !
matrimoniale - membru fara poza

dinu_marian

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multumesc Ink? e ok asa, vad ca lumea pe aici asa iti zicebig grin
matrimoniale - membru fara poza

dinu_marian

  • Publicat Acum peste 2 luni
@ sara, interesanta comparatiehappy), apropo de asta, majoritatea cartilor sunt traduse din cate stiu eu(din engleza) nu crezi ca ele chiar daca sunt traduse bine, isi pierd oarecum farmecul?
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dinule bafta!
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Caldura mare. Astept iarna.
matrimoniale - membru fara poza

dinu_marian

  • Publicat Acum peste 2 luni
@ hunter, orice problema are o solutiehappy)
matrimoniale - membru fara poza

dinu_marian

  • Publicat Acum peste 2 luni
@liana, daca citesti mai atent, am zis locuiesc SI in Bucuresti
matrimoniale - membru fara poza

dinu_marian

  • Publicat Acum peste 2 luni
@ sara, multumesc pentru sfat, am sa tin cont de elbig grin