Regulament
Bloguri

piscina

31 07 2017 hai sa vorbim despre Adriana... ce este de discutat despre ea, deja am zis prea multe... ce este interesant este ca astazi s-a simtit nevoita sa imi plateasca drumul?! nu mi s-a mai intamplat astahappy) si nu stiu ce sa cred, anyway fie. dupa ceva discutii cu Eliza, sustin ideea ca nu este bine sa te contrazici, si sunt nevoit sa tin totul pentru mine. a fost revoltata de faptul ca eu am zis ca nu as fi cu ea ever, iar dupa m-am razgandit...(oare mie mi-ar placea o persoana care spune x si face y? stiu ca eu sunt genul care nu se uita la cuvinte, ci mai mult la fapte dar totusi, altii sunt asa?) ce este drept e ca nu o plac asa foarte tare, chiar deloc, probabil si asta a facut-o sa se comporte in felul respectiv, dar am simtit un firicel mic mic de atractie pe care inainte nu il vedeam si am zis sa ma agat de el, poate se dezvolta in altcevahappy. cel mai interesant este ca a zis ca nu m-ar lasa ea sa vorbes cu Adriana, pentru ca este prietena ei?! happy)), envy ? posibil, mai mult ca sigur. oricum tot ce zic sunt doar cuvinte, pana la fapte mai e cale lunga. vorba multa saracia omuluihappy. si uite asa am ramas la sfarsitul zilei cu un gust amar despre viata astahappy, stiu ca tot ce trebuie sa fac este sa imi gasesc placerea in viata asta, si sa nu mai caut sa mi-o gasesc in alte persoane, dar oare pot sa fac asta? am crezut pentru un moment ca am gasit-o dar se pare ca nu este asahappy.oare daca o sa ma apuc de invatat sa cant la pian/ dansez si sa fiu in centrul atentiei, sa ma plimb sa fac afaceri sa imi cumpar tot felul de chestii care imi aduc atentia oamenilor mai fericit? nu prea cred asta.... oare ce este fericirea? refuz sa cred ca scopul meu este doar sa traiesc, nu vreau sa fiu special, dar nici comun. oare visul de a ajuta oamenii o sa imi aduca fericirea? cred ca este posibil si asta, mai degraba decat restul, oricum ce este clar e ca fara oameni langa tine mai nimic nu are sens, cel putin pentru mine... sunt solitar dar totusi am nevoie de socializare?! wtf is thathappy
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Voi răspunde punctual la o întrebare din ultima parte a blogului:
Este greu să definești fericirea, dar este simplu să trăiești clipele de fericire. Prin urmare, s-ar putea defini fericirea ca sumă a clipelor fericite.
Deci, dacă vrei să fii fericit(ă), caută să trăiești cât mai multe clipe fericite.
Nu viitorul, nu eternitatea ci suma clipelor trecute îți asigură starea prezentă de fericire.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Yo nu am inteles nimic.
poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum peste 2 luni
buna dimineata . comentarii ai vrut, comentarii ai primit. incurcate sint drumurile... bine-ai venit si spor la inot.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna Margaret!!!! happy
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
My Hunter!big hughappyhee hee

Addabig hug

Delicioasa,multam

Teo olling on the floor
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si totusi ,Eliza...Dar si Adrianathinking Poate ca...insa...desi...hmmm...oare?. ...tot ce-i posibil...sau?...nu,clar da!....mai bine...dar...ar fi putut...sau nu...chiar daca...da,sunt de acord!

olling on the floor

Buna dimineata!happy
Bun venit!