poza membru
Regulament
Bloguri

experiment

se tot vb in ultima vreme , de nu stiu ce experiment facut pe la nu stiu ce scoala in care timp de o luna elevii de clase primare si cei de gimnaziu nu au primit teme pentru acasa . experimentul a fost numit un succes prin prisma procentajului majoritar al persoanelor in acord . voi ce credeti ? cum priviti chestiunea asta ?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pretty, ce sa caute minorii pe acest site? surprise

Studiile care privesc educatia nu pot fi luate in serios decat daca sunt efectuate pe esantioane semnificative si pe o durata cel putin egala cu un ciclu scolar.
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
si eu cred ca se invata usor dar la fel se si uita . avem nevoie de timp si exercitiu ca sa ne insusim cu adevarat cunostintele ; sa se intipareasca in subconstient . se poate compara cu mai totul pe lumea asta cu precadere condusul autoturismului .
acum ... e drept ca unii profesori exagereaza si sunt convins si ca trebuie cautata o solutie care sa creeze un mediu mai relaxat . pana la urma pe copilul dornic sa invete nu l opreste nimeni sa lucreze acasa. chiar si acesta insa , cred ca se simte mai relaxat nefiind presat .
da ...si intr o luna de zile ma indoiesc ca se poate lua in serios studiul...
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da,am auzit si eu.
Copii mai relaxati,parinti mai usurati.
Se spune ca timpul normal ,acordat temele,in ciclul primar ,este de maxim o ora,iar in ciclul gimnazial ,de doua ore.
Aiurea!
Te prind ore in sir ,daca copilul este de nivel normal,cei cu capacitati deosebite ,posibil sa termine in acest timp sugerat de cercetatori.
Eu as vrea sa vad un studiu ,prin comparare,al reusitei dintre un nr de "n " elevi ,ce au parcurs cursurile normale,fatza de cei care au fost la "after school"
Sunt curioasa,stiut fiind faptul ca,la acel program ,copiii isi fac temele la scoala.
Deci,presupun ca dupa aceea sunt liberi
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
rezultatele sunt foarte interpretabile , in mai orice pe lumea asta , la fel si succesul happy se pare ca majoritatea e in acord ca este benefic , pozitiv ( eventual imi permit sa spun si succes ) cam asta era ideea ...
insa se poate spune si ca " eroarea comuna are putere de lege " winking
de aia cred ca e mai bine sa masuram succesul prin rezultatele pozitive fiecare pe scala lui in constiinta sa si daca binevoieste sa si expuna opinia si aici , pe blog happy
matrimoniale - membru fara poza

Margaretaa

  • Publicat Acum peste 2 luni
Succesul, stiam ca se masoara prin rezultatele pozitive! Stiri despre impactul acestui eveniment sau o lasi pe Ink sa scrie review?