poza membru
Regulament
Bloguri

Reluare 2

Iata un blog anterior celui prezentat mai inainte, descriind povestirea faptelor din vara anului 2011.

" Se mai terminase o zi călduroasă de vară şi stăteam în curte, sub şopru, deja bine îmbrăcat, să mă bucur de răcoarea începutului de noapte, ce se transforma într-un frig plăcut, după arşiţa zilei. Timpul trecea implacabil, fără să-i simt clipele, fiindcă eram cuprins de patima dezlegării de careuri Sudoku, într-un ritm febril de 2-5 pe oră. Nici nu am simţit vântul ce a început să bată şi nici nu am auzit ploaia ce se apropia, lovind frunzele pomilor din ce în ce mai aproape, trezindu-mă doar la zgomotul intens al ploii ajunsă deja în curte.
Mi-am strâns rapid lucrurile strict necesare (cafea, scrumieră, ţigări, brichetă, revista de Sudoku si pixul), pentru a urca în casă, unde să continui “treaba” pe verandă. Am rupt-o la fugă, pentru a nu mă uda prea tare şi, când mai aveam doar două trepte de urcat, mi-a alunecat un picior lovindu-mi glezna de scara de beton. Cu ajutorul voinţei am învins durerea de cuţite ce-mi ardea glezna şi am ajuns sus, unde am aruncat tot ce cărasem pe masă şi am început să-mi doftoricesc rana sângerândă de la gleznă.
A fost o noapte de coşmar, cu dureri atroce la gleznă şi fără să-mi pot găsi o poziţie cât de cât comodă, căci, oricum mă aşezam, durerea izbucnea înfiorător, de parcă un cuţit era înfipt acolo şi la orice mişcare, sau nemişcare, mânerul acestuia mişca, sau presa, zgândărind lama în gleznă.
A doua zi am suferit permanent dureri cumplite şi abia reuşeam să mă deplasez, şchiopătând ca vai de lume…
Nu am putut să-mi dau seama dacă oasele erau sparte sau fisurate la gleznă şi nici nu aveam cum să ajung la vreun spital, fiindca îmi era afectată glezna la piciorul drept şi eram incapabil să conduc maşina. Toată ziua m-am târât de colo-colo, reuşind până la urmă să descopăr nişte pozitii în care durerile erau suportabile, dar nici una din poziţii nu era la orizontală, astfel că mă aşteptam la o nouă noapte de groază.
Am întârziat culcarea cât am putut, destul de târziu după miezul nopţii. Când am ajuns în pat, am început să mă gândesc ce să fac pentru a rezolva problema. În final, am apelat la autosugestie, deşi nu o mai făcusem niciodată. Am început să mă gândesc, vorbind cu mine, în gând, transmiţând “ordinul”:
“- Mâine dimineaţă, când mă scol, rezolvă cumva problema cu glezna!”
Am repetat aşa de câteva zeci de ori, până mi-am dat seama că, fiind trecut de miezul nopţii, “mâine dimineaţă” ar fi însemnat încă o zi de dureri. Prin urmare, am început să adaug elemente bine definite, care să marcheze clar şi precis dimineaţa ce urma, ajungând, în final, la o incantaţie de genul:
“- Ai grijă ce faci, dar dimineaţă, după ce mănânc, mă duc la toaletă şi mă bărbieresc, să nu mai am nici un fel de problemă cu glezna.”
Dimineaţă m-am sculat la fel de rău, abia târându-mă sa mănânc si apoi la toaletă. Mi se făcuse deja lehamite şi nu m-am bărbierit. M-am mai târât de colo-colo vreo două ore, după care m-am hotărât să mai fac un efort şi să mă bărbieresc. Ca vai de lume am reuşit şi asta, abia reuşind să mă ţin pe picioare.
Rocky (căţelul) se ţinea mereu după mine, pe unde mergeam, simţind şi el că ceva nu este în regulă cu mine. Cand am terminat cu bărbieritul el venise cu o jucărie şi m-a invitat la joacă. I-am aruncat-o, el a fugit şi eu … după el. Abia după câţiva paşi, în fugă, am realizat că nu mai aveam nici o durere la (în) gleznă.
Bag de seamă că “descântecul” a mers, chiar prea bine, fiindcă efectul s-a produs exact conform “incantaţiei”, adică: “… după ce mă bărbieresc…”.
Am încercat apoi tot felul de mişcări, masarea gleznei, fugă, salturi…
În afară de cicatricea pe care o am şi acum, după mai bine de doi ani, nimic nu îmi mai aduce aminte de acea întâmplare, în afară de memorie. "
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum peste 2 luni
Akbar, am crezut ca asta este " tehnica inginereasca " la care ai facut referire in commul anterior, cu utilizarea gadgeturilor respective, mă zapacesti de cap big grin
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Irina, sincronizarea emisferelor cerebrale prin sunet nu are nici o legatura cu subiectul nostru. In primul rand deoarece frecventa la care se poate conecta mentalul la subconstient intra in domeniul infrasunetelor.
poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am auzit, am citit despre asta, Akbar, anumite sunete la o frecvență anume- înregistrări audio care ghidează sincronizarea undelor celor 2 emisfere cerebrale sa functioneeze împreună, armonic - însă dacă combini cu cuvintele tale si emoția respectivă, se spune ca
subconstientul raspunde si mai bine, undele sonore sunt captate intai de urechi apoi le transforma in mesaje, este un fel de tehnica " agățării" până subconștientul acceptă si modifică vibrațiile sufletului, corporale ...un fel de la fel, este si muzico-terapia, armonizatoarea energiilor din ființă
Referitor la la faptul că unele persoane se nasc cu asa ceva, iar altele le pot dobândi pe parcurs - mie unele chestii para' mi s-au tras in urma unei tragedii- de ordin fizic- adica am descoperit asta, întâmplător, ptr că nu consumam energia cu care era obișnuit organismul si efectiv mă incarcasem prea mult, imediat mi-am dat seama ce este, macar ca citisem cu ani in urmă despre...
good luck
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Irina, ai scris "mintea subconstienta" si nu cred ca este potrivit, desi unii sustin acest lucru, dar fara a avea o baza stiintifica.
Sunt oameni care se nasc cu abilitatea de a putea comunica cu subconstientul (fara a avea cunostinta de tehnicile sacre), de regula in mod intuitiv, alteori intamplator, etc. Aceasta abilitate se poate si dobandi, cel mai cunoscut mod fiind prin meditatii profunde, ce se pot realiza prin practici diferite, cum ar fi, de exemplu, prin tehnici Yoga ori prin utilizarea unor droguri specifice.
Pentru cei care au habar de rezonante si/sau diferitele frecvente de functionare a mentalului, se pot documenta si afla ca exista o anumita frecventa a mentalului la care acesta poate "comunica" cu subconstientul. Cu alte cuvinte, o tehnica "inginereasca" care implica utilizarea unor "gadget-uri" specializate, cu ajutorul carora sa-ti indrumi mentalul sa vibreze pe acea frecventa si o data ajuns acolo sa poti comunica cu subconstientul.
Probabil ca fac parte din cei care au aceasta abilitate nativa... Dar am studiat, mai mult, pentru a avea un tablou, cat mai exact, asupra acestui fenomen.
Oricum, indiferent de opinia altora, aceasta abilitate (ntiva sau dobandita) tine de fenomenele paranormale, pe care le studiez inca din copilarie si inca mai am multe de aflat...

Rashela, tu vrei de fapt nu un lucru, ci doua: sa plece de la tine si sa ajunga la o destinatie precisa... Pentru porumbei nu este nevoie de incantatii (desi si asta este posibil) ci de dresaj. Gandeste-te la porumbeii calatori si-ti vei da seama singura.
poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum peste 2 luni
Akbar, am inteles, dar ...sunt curioasă cum ai reușit sa.ti deblochezi subconstientul, dat fiind faptul că această putere se realizează în timp- nu instantaneu, nici nu ar avea cum - plantezi in mintea ta subconștientă și îngrijești prin repetiție si emoții ca sa obții in mod real ceea ce ai obtinut domnia ta atunci...Pana la acel moment nu aveai cunoștință de neuro-știință, nu cunoșteai cum să-ți schimbi traseul neuronal si sa-l programezi ! thinking
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ji_Ji, apreciez remarca ta: "mecanismul de funcționare poate fi utilizat în situația oricărei afecțiuni". Nimic mai adevarat: avem posibilitatea de a lupta, cu succes, noi insine impotriva oricarei boli sau disfunctionalitati. Mentionez ca eu nu am pozitionat palma pe locul dureros.

Irina, nu cred ca am folosit vreo tehnica yoga (nu m-am concentrat asupra locului, nu am facut exercitii de respiratie si nu mi-am frecat palmele), doar am meditat, sa zic asa, asupra textului (continutului mantrei). Lecturile si autorii difera mult.
Raspunsul meu, pe scurt, este ca eu "comand" subconstientului. Mai clar, este relativ greu sa poti realiza o punte intre mental si subconstient, iar ceea ce fac eu reprezinta doar reusita de a comunica cu subconstientul. Corpul nostru are toate armele necesare pentru a lupta cu ORICE boala, iar "comandantul suprem" al acestei "armate" este subconstientul nostru. Munitia acestor arme este una energetica si uneori fie balanta noastra energetica este dezechilibrata, fie subconstientul nostru este debusolat (datorita stresului sau unor "comenzi" mentale aiurea, necontrolate) neputandu-si canaliza "oastea" corect si eficient.

Comentariilor rautacioase nu le raspund.
poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum peste 2 luni
Akbar, este cumva vorba de yoga, bănuiesc asta doar. Ai folosit fără să îți dai seama atunci, tehnica meditației: te.ai concentrat si ai focalizat locul cu durere. Probabil, ai executat si exercitii despre respirație concomitent cu focalizarea locului dureros, plus frecarea palmelor ceea ce a generat un camp magnetic si mai mare . Am practicat si citit numeroase, în adolescență chiar am fost in posesia cărții renumitului Tufoi( sigur ai auzit de el- un paraplegic care datorită poliomielitei de care suferea, a ajuns ( - deși destul de tânăr totuși- ) sa fie recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari yoghini ai Indiei... care carte, pe parcursul anilor precum și la diverse- mi.a fost un excelent profesor,... la multe happy
Incantația era de fapt o comandă interioară repetitivă, "vedeai" durerea, si incercai sa o smulgi de acolo, aruncând.o prin fontanelă( ce chackra mișto este ea winking ) direct in sus, în univers . Ține mai mult de medicină indiană tradițională, decât stiu eu ce sau stiai domnia ta atunci ...acum, ca spui ca in timp te-ai documentat, să-mi scrii raspuns, că tare m-ai facut curioasă batting eyelashes
matrimoniale - membru fara poza

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
Se vede ca aveti experienta, dati un bun exemplu, domnule!olling on the floor
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Lenea e periculoasa, foc!!! Punctul maxim il atinge atunci cand iti este lene sa si gandesti... surprise
matrimoniale - membru fara poza

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
yawn , mi-e lene sa si citesc! Sigur sunt doua bloguri numa' bune de un site de matrimoaniale si asa plictisit? olling on the floor