poza membru
Regulament
Bloguri

Dreptul de a fi porci.

Daca ceri femeilor sa exprime o parere generala despre barbati, majoritatea vor face afirmatia: "barbatii sunt niste porci".
Dar daca isi exprima asteptarile pe care le au de la barbati, fara mirare, femeile doresc iubire (evident pura), sensibilitate, protectie, fidelitate, etc, etc, etc... Cum ar putea avea asemenea asteptari de la niste porci?

Ne considerati porci, lasati-ne dreptul de a fi asa, nu altfel.
Daca suntem porci, asa o fi, dar nu incercati sa ne mai cereti calitati ce nu ne sunt specifice.

Cel mai important, nu ne caracterizati diferit la sfarsitul unei relatii, fata de cum ne caracterizati pe durata acesteia. Nu de alta, dar daca devenim porci cand se termina relatia, este foarte probabil ca tocmai voi, doamnelor (vesnicele noastre iubite, lumina ochilor nostri, energia sublima care ne pune sangele si sentimentele in miscare), sa ne fi transformat in ceea ce suntem dupa (ma rog, la sfarsitul acestei relatii).
Iar daca ne considerati porci de la inceputul relatiei, ce asteptari mai aveti???
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Dreptul de a fi porc, nu mi l poate lua nimeni. Dar il poate afla. Aliluia.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Kay, vezi ca apeland la "esplicatii" am inteles (pana) si eu... Daca porcu' n-a putut evolua in om, macar omu' reuseste sa involueze. Sau macar sa lase aceasta impresie, caci, in realitate, cred ca multe "fomei" si-ar dori (poate nu neaparat la propriu) oarece din dotarea "animalului" (sau animalelor, in general, caci mai sunt si alte specii cu "caractere" mult visate).
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Kay, aprecierile unora = parerea unui grup, de regula minoritar; parerea generala = parerea unui grup majoritar; universal valabil = parerea tuturor, sau rezultatul unor analize stiintifice corect documentate si demonstrate ca atare.
Stiintific, nu este posibil ca omul sa fi evoluat din porc. Ori crezi ce-ti spun, ori te documentezi, caci majoritatea matri nu este interesata de un compendiu cu acest subiect.
Daca vorbesti de subzistenta dintre oameni si porci te inseli in mod cert.

Sanziana, eu scriu doar in numele meu. Chiar daca sunt destui barbati care gandesc asemeni mie, nu am fost desemnat purtatorul lor de cuvant.

Alien, sunt derutat, fiindca din cele scrise de tine nu rezulta clar ce aveti in Constanta: zgatii sau cluburi? Dar, deoarece nu cred ca esti membra intr-un asemenea club (desi nu este imposibil), ma pot gandi ca esti membra in comunitatea zgatiilor. Ca prea le stii si le spui ca din experienta proprie.

Deceneu, esti suficient de rasat pentru a nu te intelege corect. Desi nu am probleme cu sanatatea, iti multumesc pentru urare, "ceea ce-ti doresc si tie".
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sanziana,nu stiu daca ai vrut sa scrii contest, sau context. Te asigur insa ca nu am aflat ceva in cadrul unui contest... Nu pot fi revoltat de aprecierile unora, mai ales cand acestea nu-s decat aiureli care tin de toane sau declansate de crize trecatoare de nervi.
Cum subliniaza si Bertrada, parerea generala nu este universal valabila, fiind si femei care nu au trait printre porci pentru a-i recunoaste pe altii. Mai mult decat atat: cand traiesti printre porci capeti tendinta de a vedea doar porci in jurul tau.

In sfarsit, nu am afirmat ca as fi porc, sau ca as fi lasat aceasta impresie vreunei femei cu care am avut o relatie. Dar asta nu inseamna ca nu am aflat care este parerea generala a lor.

Subiectul blogului, in rezumat, este acela ca, daca ne considerati porci (nu daca suntem porci) lasati de-o parte orice pretentie ce nu poate fi rezolvata in cocina.
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Deci , este un drept , carevasăzică !!happy ....o zi mondială care să omagieze săngele vărsat pentru obținerea acestui drept trebuie neapărat stabilită !!!loser
matrimoniale - membru fara poza

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
happy))))))))))) hai ca astept, clantanitul ala din dinti, zau.... ca e normal si logic cum ca as fi femeie. Fii tu, da si cu stanga si cu dreapta.happy)))))))))) Da' da bine ca apoi.... devil
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ciuvi, nu in conceptia mea, ci in cea a femeilor in care, iata, ai demonstrat ca te incadrezi de minune.
Daca eu chiar m-as considera un porc, ti-as fi scris vreo doua de-ti clantaneau dintii in gura macar o saptamana... laughing
Te rog sa consideri incheiat acest dialog public, de pe acest blog.
Somn usor si ganduri bune! happy
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
saya,melodii cu pablo escobar?big grin...
matrimoniale - membru fara poza

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
Domnule autor, sa inteleg ca in conceptia dumitale, daca nu e om, e porc? happy))))))))))))) Ma distreaza autoaprecierea asta. olling on the floor
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bravo Ciuvi!!!
Ai rezistat destul, dar pana la urma nu te-ai putut abtine de a ma face porc... Chiar daca, aparent, disimulat (imposibilitatea de a fi om)...
Ai reusit sa sustii continutul blogului (chiar daca nu ai vrut, constient, asta).