poza membru
Regulament
Bloguri

TV LED

Prețurile la televizoarele LED au scăzut, de la data apariției și comparativ cu cele LCD, de cel puțin două ori. Dar pentru pătimașii hi-fi, este o problemă: din cauza carcasei "slim", nu au difuzoare adecvate unui sunet de calitate.
Prima soluție este să cumperi un TV mai scump.
A doua soluție este să cumperi un sistem de boxe 2.1, cu amplificator, cele medii, cu preț acceptabil de 135 lei, oferindu-vă un sunet de calitate.
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Erasmus, recomandarea referitoare la sunet este valabilă pentru majoritatea TV-urilor actuale din comerț. Dintre toate TV-urilor "old", cu tub catodic, care nu mai sunt disponibile azi (deci nu pot fi acuzat de reclamă), doar două dispuneau de sunet acceptabil: Grundig și Philips.
Te asigur că folosirea sistemului audio recomandat este (incredibil de) bună, satisfăcând cel puțin 99% din utilizatori.
Personal nu recomand utilizarea unui sistem audio existent, fiindcă este (uneori) greoi să-l reconectezi de la o sursă de semnal la alta.

Adela, este vorba doar de consiliere. Nu am recomandat nici un tip sau producător de TV sau sistem audio.
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna dimineata, voua !!!

Akkbar...faci reclama gratuita sau consiliere electronica..? in orice caz ..multumim....o sa tinem cont....cand ni se va imbunatati substantial auzul si vom putea diferentia sunetul...adevat si placut urechii noastre de cel de proasta calitate oferit de televizoarele LED....pe care trebuie sa le imperechezi cu sistemul de boxe citat!happy