Regulament
Bloguri

La a cata intalnire?

Sunt multe controverse si pareri referitoare la subiectul: la a cata intalnire depasim stadiul "cunoasterii platonice"?
Parerea mea, bazata pe experienta personala, este ca, daca ai depasit numarul de 3 intalniri, probabilitatea de a trece la pasul urmator scade exponential catre zero.
Tot prin prisma experientelor personale, mi s-a intamplat extrem de des (peste 90%, in care se includ ultimele 5, cea din urma doar cu cateva zile in urma, dupa o lunga pauza autoimpusa) ca prima intalnire sa fie si cea hotaratoare.
Desigur ca vor fi multi (si multe) care vor stramba din nas, desi sunt convins ca celor care vor "sari mai sus" sunt tocmai ei (ele) care isi doresc acest lucru.

Hai sa stam putin stramb si sa judecam drept. Daca este ceva care nu va fi sa mearga o relatie de lunga durata, in nici un caz nu vom devoala acest lucru in cateva intalniri, de multe ori fiind necesari ani buni pentru asta. Un lucru este insa cert: o data implinita apropierea fizica barierele dispar rapid, fiecare dezvaluindu-si "adevarata fata", adica exact ceea ce ne dorim - cunoasterea mai profunda a celuilalt.
Iubirea, ca sentiment (subiect), este inlantuita cu iubirea, ca act (predicat) si numai impreuna se pot inalta pe culmile paroxismului. Una fara cealalta reprezinta doar un deziderat, cu un sfarsit lamentabil. Fara implinire...
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Alice, cred ca este preferabil cel care reuseste sa te faca sa razi. big hug

Kay, banuiala ta nu este justificata. Cel putin doua (sa nu intru in detalii) sunt de pe acest site. tongue

Adela1, "vrajeala", pe bune, a durat intre doua saptamani si 4 luni. good luck

Terpsichore, nu-i bai daca nu ma crezi matale, sau mai multi. Dar, sincer, nu am nici un motiv sa fac dezvaluiri false. happy

Penelopa, ai dreptate. batting eyelashes