poza membru
Regulament
Bloguri

La multi ani, cu sanatate!

Dintre toţi doctorii, se poate afirma, fără indoială, că cei care cunosc cel mai bine anatomia şi fiziologia umană sunt chirurgii.
Deja aflasem opinia câtorva chirurgi de top, care susţin că aportul lor (şi se ştie că intervenţiie chirurgicale sunt de multe ori masive) în refacerea capacităţilor fizice şi mentale a pacienţilor lor nu reprezintă mai mult de 5 – 10%, restul fiind aportul nemijlocit al persoanelor operate. Desigur că nu toţi aceşti chirurgi îşi susţin public această aserţiune, în primul rând pentru a nu fi luaţi în derâdere, atât de colegii limitaţi în apărarea statutului breslei, cât şi de marea masă a celor care ştiu prea puţin pentru a înţelege acest adevăr.
Căci, nu-i aşa, pentru fiecare din noi adevărul este perceput, ca atare, prin prisma cunoştinţelor personale şi a propriilor experienţe.
Paleoastronautica a studiat vechile scrieri, în care oamenii descriau aparate de zbor vazute de ei ca fiind care de foc, deoarece caruţele reprezentau cele mai moderne mijloace de deplasare cunoscute de aceştia. Nu-i “deranja” că zboară, ci erau limitaţi pur şi simplu la cunoştinţele şi limbajul vremii…

Chiar şi azi, când există atâtea posibilitaţi de documentare, din lenea de a studia sau pur şi simplu prin atitudinea de “suficienţă”, sunt nenumăraţi cei care preferă să ia în zeflemea, sau doar sa nege, ceea ce ţine de paranormal, în care se încadrează şi capacităţile nelimitate de autovindecare…

În pragul noului an, cu speranţa ca tot mai mulţi vor accepta şi vor învăţa să se vindece singuri, sau cu un mic ajutor de specialitate, vă urez tuturor, din suflet:
La mulţi ani!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Terpsi, m-am referit numai la capacitatea de autovindecare, care nu este decat revenirea la forma normala a unui organism: cea de sanatate. Da, sunt limitat ca om si nu am extins limitele dincolo de spatiul pe care il ocup, un infinit mic fata de univers. Savantii au descoperit, in ultimii ani, ca suntem alcatuiti (ca si restul materiei ce are la baza atomii) din energie. Nu trebuie "decat" sa ne dirijam puterea mentala pentru a anula, in anumite zone din corp, energia care a "luat-o razna".
Acest "decat" necesita antrenarea mentalului, in mod autodidact sau cu sprijin de speciaitate, pentru a canaliza corect propriile noastre energii.
Dupa cum se stie, asemenea efecte au fost obtinute deja, prin autosugestie, prin "tratamentele" placebo.

Latisha, de experimentele placebo ai auzit? Reprezinta un fapt, nu o teorie. Nu stiu exact la ce practici necrestine te referi. Oricum, pentru stiinta ta, religiile (autonumite) crestine sunt de fapt continuatoare ale religiilor precrestine. Documenteaza-te din Zamolxism...

Da Kay, ai dreptate: sub acele care fusesera plasate cateva batoane de TNT, la explozia carora carele au fost aruncate in aer si au luat foc. Nobel a aflat de asta si a castigat pe nedrept o gramada de bani... De unde si vorba: "Nobel'esti? Nu, i-o'bag."