Regulament
Bloguri

Primele live-uri

In seara trecuta m-au miscat doua "momente":
1. Tanara Adriana, care a debutat (la auditiile pe nevazute) intr-un scaun pe rotile, putandu-se deplasa foarte greu doar cu ajutoru a doua carje, pe distante foarte scurte. In promo-ul din aceasta seara, facut pe durata repetitiilor, s-a putut remarca o atenuare marcanta a handicapului ei, putandu-se deplasa utilizand o singura carja. Fantastic, in aceasta seara a aparut mergand normal, fara ajutorul nici unei carje.
Convingerea mea este ca handicapul ei pur si simplu s-a "remediat" doar cu ajutor psihic. Altfel spus, psihicul ei s-a "expandat" o data cu cele doua succese anterioare (auditia pe nevazute + duelul), reusind sa se auto-vindece, realizand in acest fel ceea ce se poate numi o minune.

2. Calitatea (cel putin) discutabila a interpretarii cantecului "Oh Darling" m-a facut sa reascult varianta originala:
https://youtube.com/watch?v=iDfZys102oc
precum si unul din cover-urile care mie mi s-a parut a fi ce mai reusit:
https://youtube.com/watch?v=PPnfwDEzHKo

Ce parere aveti, de fiecare din cele doua subiecte de mai sus?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Intr-adevar, mi-ai aratat suficienta si aroganta, cu care te-ai caracterizat mai bine decat as fi facut-o eu.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Incep sa inteleg, chiar daca ceva mai greu ( olling on the floor ), ce se poate ascunde in spatele cuvintelor...
""Lectura este o intreprindere istovitoare?""
Marimea unei biblioteci poate spune destul despre cel care o ia ca reper pentru lecturile personale. Pentru cei care "muncesc din greu" sa citeasca, intr-adevar, o biblioteca de sufragerie poate insemna ceva imens.
Daca constructia frazei era de fapt o remarca malitioasa, pot preciza ca eu mi-am dedicat si imi dedic zilnic cateva ore de lectura, la fel cum imi dedic si pentru filme.

""Rudimentul de cultura..."
O asemenea afirmatie, facuta fata de o persoana pe care nu o cunosti personal, nu este o gafa ci un gest vadit de rea vointa sau de educatie deficitara.

""... sa va creeati propria linie ideologica...""
Ideologia este definita ca: totalitatea ideilor și concepțiilor filosofice, morale, religioase etc. care reflectă, într-o formă teoretică, interesele și aspirațiile unor categorii într-o anumită epocă.
Inainte de a folosi un cuvant, asigura-te ca stii intelesul acestuia.
Pardon, poate faci parte din categoria prostilor, singurii care cred ca le stiu pe toate.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Kay, a frunzari programele, stationand pe ele doar cateva secunde, are o explicatie, conducand la traume psihice, care nu pot fi detectate cu precizie decat de specialisti. Daca as fi, si eu, malitios, as zice "se vede..."
Cu putinele cunostinte de lb. engleza, nu e greu sa stii care este continutul programului "cartoons network". Eu nu am dat (inca) in mintea copiilor, dar altii pot fi "loviti" la o varsta mai "frageda". Peste ani si ani, cand voi da si eu in mintea copiilor, daca ne mai intalnim pe aici, poate iti voi solicita expertiza pentru a sti si eu ce sa vizionez.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Completez cu doua clipuri, cele relatate la punctul 1 al blogului, pentru cei care nu cresc, o data cu varsta, fiind cantonati in lumea desenelor animate sau, pur si simplu, resping de facto manifestarile culturale. Era sa uit: si pentru cei care sunt in criza de timp.
https://youtube.com/watch?v=ajHhQTVfCyw
https://youtube.com/watch?v=ATff1CkTkUg