poza membru
Regulament
Bloguri
Conform unui studiu stiintific (efectuat nu de "un grup de cercetatori", mai mult sau mai putin anonimi, ci de o universitate de renume), se pare ca este chiar asa...

https://eva.ro/dragoste/relatii/femeile- … .html
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pisica, multumesc pentru devoalarea erorii mele. Remediat.

Kay, afla ca femeile pot insela si din curiozitate. Daca ai facut afirmatia doar pe baza propriilor experiente, accepta ca ai lacune.
In general, toate motivele pe care le au barbatii se regasesc si la femei. Nu este nici laudativ, nici trist, ci este perfect normal.
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Înainte să despicati firul in paispe dl autor ce ati trântit un articol dintr o revistă feministă . Ar fi de preferat sa studiați conjugarea verbului a insela.
Contributia dvs la blog înteleg ca a fost doar titlul si ala e incorect scris.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stupidddd, orice studiu se realizeaza pe un esantion reprezentativ, nu pe toate entitatile supuse studiului. Rezultatele unui asemenea studiu prezinta niste date statistice, cu o anumita eroare ce poate fi cuantificata suficient de precis, daca este efectuat conform unor proceduri bine stabilite. Pentru explicatii detaliate poti contacta un statistician (priceput).
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. De unde mama dracu' stiu ei ca femeile inseala mai mult decat barbatii? Au stat de vorba cu cele 3-4 miliarde de femei de pe planeta, sau cum? Ce porcarie. Pai bre, la 7 miliarde po****tie, astea sunt niste aberatii mai mari decat sistemul solar. Asa vin si yo si zic ca astia sunt niste mincinosi, ca de fapt barbatii inseala mai mult. Dar si eu as fi un mincinos, caci adevarul este unul singur: atat femeile cat si barbatii , inseala la fel. Motivele conteaza prea putin. Aici vorbim de statistica, nu de motive. End of story.
matrimoniale - membru fara poza

Vant_primavaratic

  • Publicat Acum peste 2 luni
SK, e de bineee ... rasul e sanatos! olling on the floor ... app culinar, berea o putem ordona in aceasta categorie? Este sau nu hranitoare? winking ... daca da, stiu de ce "se confunda" mancatul cu linsul I don't want to see ... n-am citit/auzit pe nimeni sa zica: hai sa mancam o bere ... da´: am lins o bere ... bine, asta in cluburile de fite pe unde imi fac eu veacul tongue
matrimoniale - membru fara poza

Vant_primavaratic

  • Publicat Acum peste 2 luni
... pentru a nu-i dezamagi pe cercetatori si nici flamanzi sa nu ramanem (azi in zi de sarbatoare winking ), zic si eu, asaaa ... "cainele satul nu fuge de la usa stapanului" ... sau o fi vorba de catea? tongue ... ca si vrabia tot la malai viseaza ... si mosului ii plac toate, dar sa le roada nu poate ... hee hee si cate zicale mai sunt ... noi sa fim sanatosi si sa nu ramanem doar in faza de cercetare! laughing

Ziua buna, voioasa si cu pofte implinite sa avem! happy

https://youtube.com/watch?v=U9oaaxGdsOw dancing
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ce vă sesizară-ți , din oficiu , voi femeile !!silly