poza membru
Regulament
Bloguri

Chiar asa de simplu?

Probabil că vi se pare neverosimil, dar noi suntem autorii (sau, altfel spus, responsabili) de bolile și infirmitatile noastre, în mod conștient sau nu.
După ce vizionați filmul de mai jos, poate veți începe să înțelegeți. După aceea vă voi oferi și argumente.

https://youtu.be/tO4-5x0wcQU

Asemeni doctorului din acest film, toți care fac publice asemenea concepte paramedicale (deși acest doctor și-a argumentat conceptul cu ample cercetări medicale), sau încearcă să prescrie tratamente sau tehnici fără suport medicamentos, sunt blamați, marginalizați sau chiar suprimati profesional și/sau social.
Interesul suprimarii acestor concepții este în primul rând al breslei doctorilor, care își văd amenințate "locurile de muncă", sau pur și simplu nu se obosesc să învețe ori să înțeleagă ceva ce depășește bagajul de cunoștințe cu care a fost "îndoctrinat" în anii lor de studii.
Dar interesul cel mai mare îl au patronii din industria farmaceutică, care câștigă miliarde din produsele lor farmaceutice, care fac mai mult rău decât bine. Uitați-vă la orice prospect care însoțește medicamentul. Majoritatea au contraindicații, dar ceea ce se ascunde este faptul că lista de contraindicații reprezintă de fapt lista organelor care vor fi traumatizante, îmbolnăvite, dacă folosiți respectivul medicament. Vorba omului de rând: m-am vindecat de una și acum sunt beteag de mai multe...

Nu trebuie să mă credeți pe mine pe cuvânt, ci încercați să vă documentați și din alte surse.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Penelopa, mi se pare mie, sau ai informații private de la o persoană cu gura mare? Dacă impresia mea este fondată, pentru a evita orice dubiu, îmi poți spune ce etnie are?
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Penelopa, probabil că ai dreptate, cel puțin la modul general. Dar asta nu depinde și de modul în care femeia definește indiferența?
Personal nu am tratat nici o femeie de care am fost îndrăgostit cu indiferență. Și nici nu cred că este posibil acest lucru, fiindcă iubirea exclude, sine die, indiferența. Nu?
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Lunademiere, se pare că te-ai străduit să înțelegi ceva, dar ai înțeles exact pe dos. Îți înțeleg curiozitatea, fiindcă toți suntem curioși, dar de la mine nu mai afli nici un alt indiciu.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Lunademiere, fie că vei înțelege sau nu, pot menționa doar love struck
Sper să fi înțeles fiindcă mai mult nu pot face public.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Lunademiere, doar "cumva" subscrii?!? Este totuși mult mai mult decât nimic.

Adanna, Penelopa, mulțumesc pentru completările voastre on-topic.
Într-adevăr, Penelopa, am simțit beneficiile iertării. I-am iertat pe toți care mi-au făcut rău, chiar dacă uneori iertarea a venit cu ceva întârziere.
O singură femeie m-a legat, cândva, și deși eu am iertat-o, acum sufăr încă pentru ea, fiindcă îndărătnicia ei de a nu mă elibera i-a provocat și-i va mai provoca multă suferință. Dumnezeu să o aibă în pază.
matrimoniale - membru fara poza

Margaretaa

  • Publicat Acum peste 2 luni
Gandul, ideea, trairea, dialogul/monologul adapate de ulciorul Pandorei duc la imbolnavire, intai a spiritului si apoi al trupuluicrying
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu cred că un dușman mai important este un EU exacerbat, precum și prostia.
Când cineva refuză sistematic un ajutor dezinteresat, deși are nevoie din plin, devoalează clar că are cel puțin una din caracteristicile de mai sus.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
VivaMan, poate chiar mai mult...
Trebuie însă să ținem cont de numărul relativ mare al al celor care pretind că pot ajuta, dar nu fac decât să însele oamenii, scopul lor real fiind doar de a aduna avere.

Pentru a nu cădea în plasa farsorilor, vă recomand să nu apelați la "vraci" care vă pretind bani, în avans, pentru sprijinul lor.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Când ai ajuns în faza terminală (cancer sau altă boală), înseamnă că ești cu mentalul la pământ și trebuie să apelezi la toată voința pentru a apela la un ajutor psihologic specializat. Nu neapărat acoperit cu diplome în domeniul respectiv, ci de la cineva cu iubire față de alții. Nu trebuie să fii îndopat cu medicamente, ci să fii îndrumat și ajutat să-ți învingi singur boala.

Fiindcă spaima cea mai răspândită este cea referitoare la cancer, nu trebuie să uităm statisticile care dezvăluie că în fazele terminale de cancer, tratamentul medicamentos are o rată de reușită de numai 10%, pe când ajutorul spiritual are o rată de reușită de 90%.

Și, cel mai important, aceleași procente sunt valabile în cazul oricărei boli, poate chiar cu rate de reușită și mai mari