poza membru
Regulament
Bloguri

A fost odata...

Încă din tinerețe am adorat-o, la început platonic și mai târziu cu aplomb. Avea un corp impresionant și-un tender maiestuos. Mai tot timpul încinsă, ieșeau aburi, pe ici, pe colo dar n-am știut unde locuiește, deși am încercat s-o urmăresc, lucru aproape imposibil. Deși maream pasul, ajungând la fugă, distanța până la ea se mărea ajungând tot mai departe.
Bărbații se uitau după ea, dorindu-și să fie una cu ea, pe când femeile nici nu o băgau în seamă. Poate doar una - două, căci deh...
De unde venea, unde se ducea? Și, mai ales, unde adăsta?

Hăt, după ani și ani, am reușit să destram misterul. Am descoperit-o, lenevind, într-un depou de revizie a locomotivelor cu aburi.

Mulți ani mai târziu, cu ajutorul secțiilor uzinei Electroputere, mi-am construit propria locomotivă, în trendul vremii: un unicat cu motor electric liniar, acționat de un invertor de 1200 KW (și acesta o premieră).
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ammo, deoarece lași senzația că ești interesată, dezvolt puțin:
A fost o colaborare cu Electroputere, realizând de fapt nu o locomotivă ci un vehicul urban cu două articulații ce se deplasa pe șine situate pe o estacada suspendată pe piloni, pentru a nu se intersecta cu traficul de la sol.